ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Атанасов сигурен за Локо, Мечечиев води преговори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 11.12.2012Коментари (44)8998
© Plovdiv24.bg
Левият краен бранител Атанас Атанасов е първото ново попълнение на Локомотив Пловдив. Това заяви старши-треньорът на "черно-белите" Стефан Генов за Plovdiv24.bg. Наставникът също така обясни, че трансферът на Георги Мечечиев не е сигурен, тъй като се водят преговори между футболиста и ръководството на тима.

"Атанас Атанасов е сигурен за Локомотив. Георги Мечечиев го желая, но ако се стигне до споразумения между него и ръководството, тогава вече може да го броим са сигурно попълнение", коментира Генов пред Plovdiv24.bg.

Относно интереса на Локомотив към бразилския халф Том той отговори: "Да, проявяваме интерес към Том, но той си търси отбор в Бразилия. Ако евентуално не успее да си намери клуб в страната на кафето, имаме уговорка да се завърне на Лаута".

Относно дали има развитие около трансфера на Мартин Камбуров наставникът заяви: "Няма развитие все още около Мартин Камбуров. Аз го желая в Локомотив, но разговорите там са между него и Веселин Марешки".

Наставникът сподели, че е набелязал още футболисти, но не пожела да им спомене имената, тъй като още имат взаимоотношения със старите си отбори и не иска да им навреди.
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
алоууууу АпТЕКарчетууу от Варна , ГОВОРИ БИГ БРАДЪР...!!! КО МИ зимаш разни за по 1000 лв заплата на месец ...ВЗИМАИ КАМБУРА И БАЛДОВАЛИЕВ И ДА ПРЕКЛЮЧВАМЕ С СЕЛЕКЦИЯТА .... ко ми са пънеш като тризначките ..?? каун ... кво толкова ми се чудите и маете ...?? тя работата е ясна ...взимаш ги тия двамата и си си свършил работата на 100% ...
0
 
 
абе пичове някой да е чувал за тоя Атанас Атанасов ?????
+1
 
 
Прибирайте си утрепките от нашите теми ,че така са напълзяли и сън не може да ги хфани.
+4
 
 
Не разбирам защо жълтите плачат на чужд гроб.Гледайте си вашият отбор,тъй като положението там не е много розово.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+3
 
 
Още 18 години сдружението няма да има победа на лаута и дори на кънчова поляна! Децата ще станат на 36 години, преди да видят победа на тригодишното отборче от Сопотъ над гиганта от Пловдив- Локомотив!
0
 
 
Тъй като Стефано Кунчев няма договор с Локомотив, а е преотстъпен от Славия до края на сезона, ръководството на черно-белите решава да го пусне да пази в друг отбор. Другата новина от днес е, че Атанас Курдов е освободен от клуба!!!!
-1
 
 
Скъпи хапченца на г-н Магарешки!Срам ме е да пиша по вашите теми,но вие си останахте буферчета!!!Вие каква работа имате по нашите теми?Бая сте активни,до кога???Нека всеки фен си гледа отбора,нека бъдем всички срещу шопите!!!!!
+4
 
 
Локомотив завърши сезона най добре.Повече не можеше да се иска от тези млади момчета.С новите попълнения ще бъдем още по добри.Най ми се иска Марто но явно Марешки не иска да плаща.САМО ЛОКО ПД И НАЗДРАВЕ ЛОКОМОТИВЦИ.
-2
 
 
18 години сдружението няма победа на Лаута.Няма как някакъв отбор прешалец 2010 с фенове пришалци да вземат победа .И с набор 2005 да играем ще мачкаме сдружението.Купуват скъпоплатени играчи и пак си остават второстипенно селскостопанско сдружение:))) това е тяхната съдба вечно втори в града на Локомотив!караибрахим колкото и пари да наливат това клубче-сдружение, няма бъдеще!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: