ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Станимир Стоилов е новият треньор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 11.12.2012Коментари (135)16207
©
Станимир Стоилов е новият старши треньор на "Ботев" Пловдив, съобщава официалния сайт на "канарчетата". Днес той подписа договор с клуба за срок от 2,5 години, който влиза в сила от 1 януари 2013 година. Бившият национален селекционер заменя на поста Ферарио Спасов, който бе начело на "канарчетата" през есенния полусезон.

Официалното представяне и първата пресконференция на Станимир Стоилов като треньор на "Ботев" ще се проведе в сряда (12.12.) от 11:30 часа на стадион "Христо Ботев".

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.12.2012 г.
+1
 
 
Успех селско мъри! Успех и на останалите говеда в Ботев.Няма как да не желаем доброто на любимия си клуб,защото всички сме преходни а отбора вечен!
+2
 
 
Ето част от информацията в Plovdiv24 от 06.12.2012 за този човек : "Не мога да коментирам клюки и глупости" , отсече специалистът, след което затвори телефона. Според информация на "7 дни спорт" Мъри и неговият мениджър Лъчезар Танев обсъждат в момента предложение от чужбина, но евентуално развитие ще има до края на седмицата. Едва след това треньорът ще бъде склонен да разглежда оферти от България и евентуално да преговаря с ръководството на Ботев Пд. За последно Стоилов беше начело на кипърския Анортозис, откъдето беше уволнен в края на септември миналата година." Кой е говорил глупости е ясно.След като никой никъде не го иска в страната, камо ли в чужбина,гения на Герена,хасковския каун,изобретателят на "правилния" футбол се понесе на крилете на канарите.Както се казва от всякъде гонен от Ботев приет!!! Да ни е жив и здрав!! Няма да ме учуди ако от срока по договора му остане само онова след десетичната запетая.
+3
 
 
Добър или лош е Стоилов, той е треньора на БОТЕВ! Така,че успех Мъри!
+1
 
 
За онези с малките главички с малките мозъчета.Ще се води от 1 януари треньор,защото така оттърва и на двете страни.Клаузи в договорите на Феро и Мъри.Да ви го повторя ли като за вас.Темите за Ботев са единственият ви отдушник за проваленият ви социален живот.Има и теми за локомотив,но там трябва да пишете нещо позитивно.Но вие не можете,защото сте озлобени към всичко и всеки.
+8
 
 
Лошото на Мъри е,че е много алчен.Голяма заплата предвид обстоятелствата.
+7
 
 
Сън не ги лови мангалите от ,,лаут джамия,,
-5
 
 
Кауна не ще да ви води срещу Славия, защото е п**ка майна и не ще да започва с очаквана и логична елиминация! Правете си изводи от това, защото то ще ви се отрази и когато Кауна поеме отбора догодина!
+5
 
 
Успех на Стоилов, успех на Ботев. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Черпака изобщо не го интересува какво става с Локо. Там няма мнения, но тук избива комплекс. Черпаче, гадничко ли ти е? Черпаче, колкото и ника да смениш, си оставаш все същия комплексиран тъпунгер.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: