ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА представи официално Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 18.12.2012Коментари (69)9804
© Plovdiv24.bg
ЦСКА представи официално първото си ново зимно попълнение. Това е Мартин Камбуров, който пристига на "Армията" като свободен агент. За последно 32-годишният стрелец се подвизаваше в китайския Далиен.

"Надявам се да играя футбол. Георги Илиев се свърза с мен. Бързо се разбрахме. ЦСКА и Левски са двата отбора в България. Всеки би избрал да играе за един от тях. Не трябва да има някакъв мотив, за да дойдеш тук. Обичам да работя професионално. Нормално беше да изчакаме с представянето, отборът имаше мачове. Не съм имал никакви претенции. Надявам се през пролетта да играем по-добре и да наваксаме това изоставане", коментира Камбуров, цитиран от Sportal.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
влюбчо ли си какъв си не разбрах.Ние сме единственият отбор,където футболистите стават фенове на отбора,заради голямата любов, с която ги даряваме-примери Иван Иванов,Данчо Милиев,Мартин Камбуров,Румен Горанов,Мартин Сечков и още много други моето момче.За съжаление няма как да те убедя с факти,че мартин беше съгласен на тази сума и нямаше да отиде в цска,щото малоумникът Марешки се прояви за пореден път като супер селяк.Но ти гарантирам,че съм присъствал на среща между Марто, Ангел Попов и Стефан Генов,на която се уговориха всички условия.Единственото което се чакаше бе съгласието на варненската мутра,което така и не дойде.От там нататък никой не може да изисква от Мартин да стои и да чака, а не да си търси отбор.Но вие с жълтите си празни главици няма как да го проумеете,щото ваши легенди като Ясен Петров и Марчо Дафчев не искат да чуят за вас.
-2
 
 
до димитару1936 Ало разбирача...йавно си от селскийат йалт отбор...това за 10000 лева е вйарно но йа се поинтересуваи колко ще взима камбура в цска....13000... е ако знаеш да броиш повече от 10...сигурно вече ще ти е йасно защо не доиде в локото...
0
 
 
Марешки с нищо не се различава от Христо Ковачки, който беше собственик и на Берое и на Миньор, а сега вече на никой. Зад единия мисля Сретан Йосич, зад другия не знам кой!!! И единия не можеше да се изразява, другия по малко.....
-3
 
 
жълти гниди!вие мразите самите себе си!говеда!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Той е един от вас.3 месеца си прави самореклама ,после пристана на Цеца.
+3
 
 
КАМБУРОВ АКО ИСКАШЕ МОЖЕШЕ ДА ИГРАЕ В ЛОКО.ПРОСТО АЛЧНОСТА СИ ВЗИМА СВОЕТО,С ТАЗИ ПОСТЪПКА ТОЙ ЗА МЕНЕ ВЕЧЕ НЕ Е ЧЕРНО-БЕЛИЯ ГЕРОЙ.ЗАЩО ПРИМЕРНО ЗЛАТИНСКИ НЕ ОТИДЕ В ДРУГ ОТБОР ИЛИ ДАНИ ИЛИ КИРО.МОЖЕМ И БЕЗ ТЕБЕ МАРТО,НЯМА ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ УСПЕХ.САМО ЛОКО!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 18.12.2012 г.
0
 
 
Утре 19 декември, от 11,30 часа на "Лаута" кметът на Пловдив Иван Тотев ще направи първа копка по изграждането на осветлението на стадион "Локомотив".
+8
 
 
" ЦСКА и Левски са двата отбора в България. Не трябва да има някакъв мотив, за да дойдеш тук.".....Тц,тц,тц...И това ми било локомотивско сърце...Лелеее!!!Алооо,Камбурче,май забрави къде направи първите си стъпки във футбола и къде стана голяма звезда...В Пловдив,бе драги мой!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: