ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки пита за Локо и от Австралия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 19.12.2012Коментари (19)5238
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локо (Пд) Христо Бонев разкри пред "Меридиан Мач" какво се случва около тран­сферите на "Лаута":

"Г-н Марешки е в Ав­стралия, но всеки ден се интересува по имейла какво се случ­ва в клуба. Относно това кои ще освободим ще кажа, че Даниел Георгиев със сигур­ност остава при нас, както и Димо Атанасов. Ще привлечем две-три класни попъл­нения, взехме Атанас Атанасов, търсим халф и нападател. Знаете, че Даксон ще ни докара халф от Бразилия, който каз­ва, че е по-добър от него, и ще пробваме и от Базил дьо Карвальо някакъв играч", каза Зума.

Относно баве­нето на новите догово­ри в клуба Бонев обясни: "Г-н Марешки е до 6 януари в Авст­ралия, знаете, че след това отиваме на лагер във Варна. Именно той каза там да е подготовката, тъй като иска да е близо до отбора и поотделно да прего­варя с всеки футбо­лист", завърши спорт­ният директор.
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Както в един златен стар виц:На съда всичко му е ясно-да влезне убитият!!!!! Проблема е като във всяка фирма в България-всеки плюе по шефа,само че зад гърба му.... Вчера бяхме на разходка в Мол Пловдив с моето семейство и се засекохме с Наско Курдов в асансьора.Аз го питам"Защо си тръгваш от отбор,в който треньора те харесва и си титуляр????" Отговора му беше"Заради Зума и плюенето му по мен".Аз го питам"Добре де излез пред няколко телевизии на куп и обясни проблема,ако трябва и с предаване на 4 очи".Отговор"Като кажат,че сестра ти е к.... после доказвай,че не е". Тук чета,че Бонев казва същото за своя началник-Марешки. По същата логика,един спортен директор без право на глас би трябвало да се скрие на края на земята от срам и да не се показва даже по улиците на Пловдив.Дай Боже по Коледа да има и чудеса и ГОСПОДА НАЧАЛНИЦИТЕ на Локомотив Пловдив да си вземат шапките и да излезнат в (не)заслужена пенсия. На всички останали изстрадали привърженици на ЛОКО,желая тонове здраве,радост и много успехи в личен план през Новата 2013-та година.
0
 
 
ТРЪГНАХТЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ..., ЩЕ СТИГНЕТЕ И ДО АВСТРАЛИЯ....!!!
-3
 
 
ЛОКО, ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ НА АВСТРАЛИЯ! РОДЕНИ СМЕ ЗА ШАМПИОНИ! ЛИДЕРИ НА Пловдив ЩЕ УМРЕМ!
+4
 
 
ДА НЕ ЗАБЕГНЕ НЯКЪДЕ ПРИ МАРИЯН....., ДА СИ ПИЯТ СПОКОЙНО БИРИЧКАТА!!! ТЕ И БРАТЯТА ГАЛЕВИ СА ПРИ НЕГО...., МАГИ СЪЩО!!!!
+2
 
 
От много питане да не вземе да прегори на плажа.
-2
 
 
На Марешки, Бонев и Узунов днати им са преброени, след като прогониха Мартин Камбуров от Лаута!Тия тиквеници ги спаси това, че отбора спечели важни мачове и дръпна с точковия актив.Ако бяхме сред сериозно застрашените от изпадане отбори Тарторите щяха да скочат, но тримата плужеци на "Лаута"- страдащия от духовна шизофрения Марешки, ибрикчията-интригант Зулума и крадеца с пластмасовата глава ги покри късмета от гнева на феновете! Този късмет, обаче не е траен това да е ясно на всеки!С неадекватното си управление Марешки, Бонев и Узунов са стъпнали на тънък лед, който е въпрос на време да се пропука!
+2
 
 
Интересувал се той...хаха..Все едно много му пука какво става в отбора.. Стой си там, Марешки, не се връщай на Лаута!!!
-1
 
 
Големите професионалисти от Сопотъ направиха селекция бездушни наемници, отбиващи неприятното задължение да играят на терена! Не се бъркайте в нашата селекция!
+10
 
 
аматьорщина.... Даксон и де карвальо ще ни търсят футболисти, а лагера ще ни е във Варна да са по-близо до марешки. Пълен смях. Пичове проблемите не идват от Узунов и Бонев. Те са от много време в клуба, но такова безхаберие никога не е имало. Този варненски селяк не дава и стотинка за отбора, а Узунов и Бонев се чудят как да се оправят с отбора без пари. Промитите мозъци изгониха Коко Динев на базата на слухове за уредени мачове и ни докараха Марешки да ни "спасява" от "черно тото" и добри футболисти. Сами сме си виновни за тези глупости.
+6
 
 
Що не ги закара на подготовка в Австралия като искаш да си "си близо до отбора" бе отворко? Няма да прокопсаме с тоя варненския със сигурност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: