ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Очаквано! ЕVN се оправдаха с друг за аварията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 25.12.2012Коментари (17)5828
© Plovdiv24.bg
След повече от 12 часа мълчание след аварията, от ЕVN събраха смелост да изпратят поредното си нескопосано оправдание до медиите, защо оставиха пловдивчани без ток на Бъдни вечер. Ето и официалното становище на компанията:

Авария в подстанция ‘'Тримонциум'', оперирана от Електроенергийния системен оператор (ЕСО), доведе до липса на захранване за клиенти на EVN България в централна градска част на Пловдив вечерта на 24.12.2012 г.

Диспечерите на EVN България получиха сигнала за аварията и липса на захранване в 18:50 ч. Напрежение към подстанцията беше подадено в 19:20 ч. от страна на ЕСО, но поради аварията подстанцията не работеше с пълен капацитет. Това наложи екипите на EVN България да извършат серия от превключвания по резервна схема за да подадат напрежение към клиентите на дружеството от други подстанции. Този процес на манипулации по електроразпределителната мрежа приключи за всички клиенти в 21:00 ч. като в момента действа резервна схема на захранване. Днес в следобедните часове, когато потреблението е най-малко през деня, ще бъде възстановена нормалната схема на захранване, чрез двуминутни превключвания.

Може би трябва да напомним на ЕVN, че всички си плащаме сметките на тях и техните проблеми по веригата са си за тяхна сметка. Те не се интересуват когато пловдивчани имат затруднения с финансирането си по независещи от тях обстоятелства и веднага им режат електрозахранването за неплатени сметки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Искам и аз да споделя, че за поредна година тука в Смолян оставаме без ток по празниците - вчера 15мин, днес 1 час! ;( Не знам причините, но или е планово поради голямата консумация от курортите или иде реч за некадърност от някои специалисти, какъвто например е и този направил табелата и никой не го забелязва - EVN с големи букви естествено, а България с малки! И все пак - Честита Коледа на всички читатели и на редакцията също и нека бъдат все така точни и субективни!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 25.12.2012 г.
-1
 
 
Голяма работа станало 1 час и половина нямаше ток ,на всеки се случва ,има хора по цели седмици нямат , ама не мрънкат като вас , на вас все някой трявба да Ви е виновен , Вие сте убавци мамини /
+4
 
 
Как може една компания да се оправдава с доставчика си??? И вината да е на ЕСО хич не ме интересува! ЕВН са длъжни да осигурят непрекъснато електроснобдяване на домакинствата! Сами казват, че имат "резервна" схема, защо дистанционно не можаха да я активират а им бяха нужни два часа и половина да пуснат резервните схеми??? Как може от диспечерският център на ЕСО да пускат дистанционно вецове за минути, а ЕВН да им е нужно толкова време да пуснат изградените си "резервни схеми" ??? Въпрос на монополизъм, лошо управление и неуважение към клиента! Да им сложат неустойки за всяка минута без ток да видим дали няма да инвестират в инфраструктурата си!
+1
 
 
Некадърници! Кой трябва да им поддържа мрежата, ние ли? Дреме им на тях,че половината център е нямал ток! Сигурно се надяват на приказката "всяко чудо за три дена" и после ще забравят случилото се! Поздрави на редакцията с кампанията, която ще осъществи! Ние няма да забравим как се подигра EVN с нас!!! _____ Миналата седмица цяла нощ нямаше ток в района на електрохникума, тогава оправданието им беше общо-скъсан кабел. Добре бе аджеба, кабелите им не минават ли под земята? Как така един район, който не е краен оставя без ток, а другите имат? Доволен ще съм ако някой ми обясни :)
+2
 
 
е: Весела Коледа на всички Пловдивчани
+6
 
 
ЕВН ку**ите и бичът на Пловдив да го духате пе**ли нещастни, през лятото единия месец 135лв на другия 42 а и двата месеца живея по един и същ начин как да не ви псува човек некадърници турски подлоги , всички обидни думи за вас ще са малко
+8
 
 
БРАВО НА САЙТА !!! БРАВО , ЧЕ ОТРАЗИХТЕ СТАТИЯТА БЕЗПРИСТРАСТНО ! ЧЕСТИТА КОЛЕДА ! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА АКТУАЛНИ . ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА !
+6
 
 
значи , че през 2 мин по един уред ще гърми като пуканка..
+13
 
 
Само 2 минути, както пишат в писмото. Къде е извинението, не видях?
+8
 
 
Само масови протести срещу тия измамници ще ни спасят.Друг изход няма.Иначе ще ни бъзикат както си искат.Нови такси,нови цени,такса достъп,такса пренос,такса не знам какво си......И защо снощи не вдигаха телефоните да обяснят на хората какво се случва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: