ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Двама загинаха в тежка катастрофа на АМ "Тракия" край Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 02.01.2013Коментари (21)10317
© Plovdiv24.bg
Двама души загинаха в тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Пазарджик. По последна информация, пътнотранспортното произшествие е станало в района на 82 км в посока София, каза говорителят на ОД МВР Пазарджик Мирослав Стоянов. В автомобил "БМВ Х5" със софийска регистрация са пътували 5 души - 3 момчета и 2 момичета. По неясни до момента причини водачът на джипа е загубил управление, ударил се е в мантинелата и впоследствие се е забил в една от носещите колони на надлеза, който е между пазарджишките села Динката и Щърково. 

В резултата на тежкото ПТП са починали двама души - момче и момиче. На мястото има екипи на "Магистрална полиция", на РУП Пазарджик. Линейки откараха пострадалите и загиналите в болницата. В изваждането им се включи и аварийно-спасителен екип от Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението в Пазарджик, уточни Мирослав Стоянов.


Източник: радио "Фокус"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Хора осъзнайте се малко ! спрете да плюете хората ,за това каква кола са има ли .. това не ги е спасило нали? Момчето което почина беше само на 18 години .. тази година щеше да му е бала .. бъдете малко по състедателни .. и човечни
Aнонимен
на 03.01.2013 г.
+1
 
 
Не мога да повярвам какви идиоти има тук. Пожелавам на всички комплексирани шофьори, които защитават лайното с БМВ-то по едно дебело дърво, в което да се утрепят, за да не застрашават живота на някой, който му се живее.
+4
 
 
Безсмъртни не познавам,а този май се е мислел за точно такъв. Отдавам го на възрастта. Съболезнования на близките на загиналите в поредния акт на безумие. Не знам какво трябва да се промени в тая държавица,така че младите да бъдат по-разумни?!? Минах оттам около 17:20,колата беше "цъфнала" като разплетена кошница,трудно можеше да се различи каквото и да било. По пътя бяха разпилени вещи в продължение на около 100 метра. Не мога да коментирам с колко над 200км/ч са се движели. Покъртително. А точно там участъкът от магистралата не е чак толкова зле,десетина километра преди това са неравностите на Шел Пазарджик. Че и мъгла нямаше! Жалко. Произвеждаме самоубийци,а и убийци!
Aнонимен
на 02.01.2013 г.
0
 
 
Наистина участъка е най-кофтия от цялото трасе, но с една скорост от 120-130 се пътува комфортно.
Aнонимен
на 02.01.2013 г.
-4
 
 
БМВ-то е със най-смешната система 4х4,водача си е мислел,че кара джип но уви,на джипа надписите по предния и задния капак е много по различен от бмв.
Aнонимен
на 02.01.2013 г.
+8
 
 
Иван Сотиров, т.е. вие смятате, че бабуните са проблема, а не, че някакъв самозабравил се празноглав чекиджия с Х5-ца е набил газта до ламарината?
+6
 
 
Наистина гледката е страшна. Преди повече от половин час минах от там на път за Пазарджик... Искрено се надявах да няма жертви, защото не видях линейки, но уви... Наистина в този участък пътната настилка е меко казано трагична. Всеки ден пътувам в тази част от магистралата, но не състоянието на асвалта или марката на автомобила са от значение, много е важно и задкормилното устроиство... В тази част от магистралата има доста прави отсечки, които предразполагат към високи скорости ( да не забравяме, че откакто сложиха новата камера на ОМВ в този участък, са засечени двара рекорда с 234 км/ч и другия най 250 беше... ), но самата магистрала е доста бабуни и коварна... Просто те увлича настрани и ако не внимаваш или караш с доста висока да не кажа ненормална скорост... За съжаление влизаш в статистиката! Наистина трябва да се внимава много, защото не сме сами на пътя... Това че караме мощни или скъпи коли, не ни дава право да бъдем камикадзета, дори точно обратното трябва да бъде... А пък дано от държавниците се сетят да резнат и тук лентата да речем рехабилитиран нов участък
Aнонимен
на 02.01.2013 г.
+8
 
 
да ,жалко 3а младите хора! минах от там 20 мин след катастрофата !Много бър3о е карал, 3ащото не по3нах отначало колата! Но пък младите карат със самочувствие!имаше много гъста мъгла около Хасково ,но един голобрад карач и3преварваше все едно е на полигон с конуси!Млади хора не си съсипвайте живота!
на 02.01.2013 г.
+7
 
 
Жалко за младите хора.И все пак-от къде пари за такъв джип?
+9
 
 
Фактът, че е записана марката на автомобила, а именно - БМВ, в 99% от случаите е достатъчен, за да се направи извод за причината за катастрофата и умствения потенциал на причинителя й :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Футбол - други
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: