ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Булсатком: bTV искат да плащаме само на тях, колкото на всички останали 80 канала общо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 05.01.2013Коментари (50)11711
©
Преговорите между бТВ и Булсатком зациклиха. Причината е, че от националната телевизия искат много високи цени, за да се излъчват програмите им.

Новите цени на бТВ са половината от цялата сума, която даваме, за да получим право да излъчваме всички останали 80 програми, заявиха от Булсатком днес. Според сателитния оператор това е "безпрецедентна ценова преса и натиск".

От бТВ обаче смятат, че проблемът с цените се крие изцяло в Булсатком. От националната телевизия нееднократно заявиха, че сателитният оператор е взимал програмите им на по-ниски цени, тъй като не казвал реалния брой на абонатите си.

Според Булсатком това не е вярно. Липсата на прозрачни тарифи и опитите за пакетиране на безплатната ефирна програма на бТВ с по-ниско рейтинговите й канали, е натиск върху нас и върху клиентите ни, се казва в днешното изявление на Булстаком. Оттам са притеснени, че бТВ разпространява и неверни факти за тях, както и че подканя зрителите си да сменят доставчика на програмите си.

Според Булсатком моментът за тези действия не е случаен. Това става по време на кампанията за популяризиране на бъдещата цифровизация, така бТВ дискриминира алтернативните, надеждни и доказани в цял свят способи на разпространение като сателитния и кабелния, смятат от Булсатком.

От фирмата обясниха още, че отбивката от цената за абонатите им, която обещаха, ще се даде. Тя ще се реализра чрез приспадане от сумите за следващия месец. Стойността й ще зависи от броя на дните, в които не са излъчвани програмите на бТВ. Междувременно операторът е пуснал няколко нови програми и води активни преговори за добавяне на други. Също така фирмата оказва техническа помощ на свои абонати, които желаят да гледат бТВ като настройва телевизорите им на стайни и външни антени.

Източник: в. "Стандарт"



Още по темата: общо новини по темата: 26
25.01.2013 »
24.01.2013 »
23.01.2013 »
21.01.2013 »
17.01.2013 »
15.01.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
може би са им свършили парите и не могат да си закупят поредният турски сапун на еничарите от босфор тв .... много съм доволен, че вече ги няма на картата на булсат
Aнонимен
на 06.01.2013 г.
0
 
 
И според мен мястото на "Булсатком " е в затвора !
Aнонимен
на 06.01.2013 г.
+1
 
 
Че кой гледа тая боза бтв...
-1
 
 
БТВ не липсжа само на хората, които по цял ден седят пред телевизорите и се чудят какво да правят ... да за вас лентяи сигурно е добре да го няма БТВ сигурно и целия свят ако го няма ще ви е още по-добре. Хората които работят и се прибират вечер и искат да погледат малко качествена телевизия избират БТВ, тези които искат да гледат сутрешния блог ... да повечето избират БТВ. ФАКТ!
+2
 
 
На голяма част от хорта БТВ не им липсва.Почивам си като ги няма турските сапунки, физиономиите на дуета Салич-Кадриев и една пропагандна машина на властта по-малко.След 1-2 години Булсатком като вземе и правата за излъчване на Шампионската лига и тогава БТВ си остава с турските сапунки и фалшивя си рейтинг.Нормално е да продават програмите си в отделни пакети ане като на К/напаль чарши - Токтам/н.Как Булсат предлага отделни пакети?!
+1
 
 
Без БТВ денят е по прекрасен!!По малко турски сапунки и почивка от Салича и Кадрията.Една пропагандна машина на властта по - малко.След 1-3 години Булсатком като вземе правата и на шампионската лига и бтв-то умира.
Aнонимен
на 05.01.2013 г.
-2
 
 
Булсат са поредната съмнителна компания, която краде и от клиентите си (укриват истинският брой на абонатите си) и от телевизиите (дължат над 1 милион лева на БТВ). Трябва да бъдат съдени и без право да въртят бизнес отново!
0
 
 
Много интересно=защо само Булсат има тия проблеми!!!!!
Aнонимен
на 05.01.2013 г.
-2
 
 
Според мен хората масово харесват бтв, защото има за всеки о нещо - за екшън феновете, за комеди феновете, за жените - цял канал, предавания за мода, за готвене, за млади родители, нов сериал (Секс, лъжи и музика) за тийнейджърите и малко турски сериали за бабите! Е как да не са доволни хората!
Aнонимен
на 05.01.2013 г.
-1
 
 
Не смятам, че трябва бтв да дели каналите си и да не ги предлага в пакет! Че това си е тяхно право, както и на всеки голям търговец. Като отидеш в МЕТРО примерно кока колата я продават само на стек и ти си взимаш, защото им е такава политиката на магазина! Ако идеш да си купиш кола от супера под вас ще ти я продадат по-скъпо. Бтв сигурно предлагат и по отделно каналите си, но цените са други и операторите пак ще са недоволни от офертата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Отказът от АЕЦ "Белене"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: