ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално се потвърди новината на Plovdiv24.bg: Галчев подписа с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 07.01.2013Коментари (96)14239
©
Чрез официалния си сайт, от Ботев Пловдив потвърдиха официално новината, която Plovdiv24.bg ви съобщи, че Борис Галчев е четвъртото ново попълнение на "канарчетата".

Ето и официалното съобщение на "жълто-черните" :

Полузащитникът Борис Галчев е поредното попълнение в зимната селекция на "Ботев". Той пристига в клуба от "Динамо" Букурещ, след като разтрогна договора си с румънците. Контрактът на Галчев е за 1,5 години.

Веднага след като парафира с "Ботев", новото попълнение се присъедини към лагера на отбора в Гърция, а малко по-късно през деня ще направи и първа тренировка с новите си съотборници.

Борис Галчев е роден на 31.10.1983 година. Преди да бъде привлечен в "жълто-черните" редици, 29-годишният халф е играл за "Пирин" Благоевград, ЦСКА и "Динамо" Букурещ. Попада и в разширения състав на настоящия селекционер на България Любослав Пенев.

"Има няколко причини, поради които избрах да продължа кариерата си в "Ботев". Едната от тях е, че много сериозен треньор като Станимир Стоилов ме поиска, а другата е възможността да играя пред публиката на този клуб, която е известна на всички в България. Вижда се, че в този клуб се работи на високо ниво и с перспектива. Надявам се да ни потръгне и да финишираме в тройката в края на сезона", коментира пред официалния сайт своя трансфер Борис Галчев.

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.01.2013 г.
0
 
 
Ей такива хора искам да има там! Чувствам как в един момент работата ще отиде хептен в киреча и ще видим и Ахмед Кривия в игра.И тук някой се е облажил, като Радуканов миналата година в Турция. Галчев доказан продажник,как се направи на контузен срещу Лудогорец в мача за титлата и след 3 дена игра за националния. Голямо качество в селекцията(допингирани,продажници,хора невидели терен 1 година) !
+3
 
 
Жако ти нацяло изперка от злоба и комплекси ще вземе да се гътнеш карай я по спокойно и бягай да посрещаш Магарешки със кенгурата не кисни тука.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Селски бек, има ли волейболен отбор Манчестър Юнайтед или тенис-клуб Байерн Мюнхен, крива кратуно? Решил градския комитет на партията работническото дружество с комунезкото смешно име Локомотив да развива много спортове за масовост сред пролетариата и селячеството. Същият градски комитет на партията който при 7 място в крайното класиране за железничарските ливади решава, че те са най-достойни да представят комунистическа България в Купата на панаирните градове за сметка на вицешампиона - отбора на Пловдив. Годината е 1962 а това е едно от поредицата срамни решения на местните партийци в ущърб на пловдивския футбол!За помашки села ли говориш дебиле? Нали вашия помак от Павелско скача в Марица за кръста?
+7
 
 
Буфери, погледнете от добрата страна за вас - когато има мачове на националните отбори в Европа, нашия отбор почти целия ще е ангажиран, а вашите играчи всички ще почиват. Освен евентуалните ви национали от Лихтенщайн, Антилските острови или някой талант от Хоризонт Турново...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Иван Цветков през есента беше по-ефективен от Ибра и Меси при ударите си към вратата,когато получаваше голови пасове,проблемът беше,че рядко му ги осигуряваха,а и често го пращаха да играе халф,което не е неговата роля. Така че трансферът си е съвсем резонен,дано му тръгне играта на Галчев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: