ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Внимание: Поредна кола в Пловдив осъмна без гуми!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:01 / 07.01.2013Коментари (51)19110
Изглежда, в Пловдив притежанието на автомобил става все по-опасно и скъпоструващо удоволствие. Особено за онези от нас, които не ползват гаражи или платени паркинги. През последните няколко дни зачестиха случаите, при които откриваме сутрин пред дома си собствената си кола без... гуми, качена буквално на тухли. Пореден сигнал за такава безцеремонна кражба изпрати на имейла на Plovdiv24.bg преди минути наш читател:

Здравейте, изпращам ви снимки на поредната кола, останала без гуми тази сутрин на ул. "Трудовак" в квартал "Съдийски", близо до Военна болница. Просто нямам думи!

Всичко това се случва само ден, след като публикувахме подобен сигнал за безкрайно нагла кражба в жилищен район "Тракия" - отново изпратен от наш читател. 

Както написахме вчера - какъвто и да било коментар е напълно излишен, затова апелираме към засилване бдителността на компетентните органи и най-вече към това наглите крадци да бъдат открити и наказани.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хаесало му е 100 по 100,но ако иска жена му да ми я прати на мен,може и двамата
+1
 
 
Това пак е 100 процента е на Владо-индиянеца от Тракия работа,ама до колкото чухме май са му строшили голямата глава,-Владко само те биха или те биха и Е...А,кажи си хареса ли ти,ако не прати жена ти другия път на нея ще и хареса.
+6
 
 
жалко, че компетентните органи понякога са замесени....както гонките по главния булевард в Тракия....въртят се по кръговите кръстовища, свирят гуми.....патрулка няма....в момента в който всичко утихне и патрулката минава.....и това не е ставало 1-2 пъти, а редовно е така.... и после какво доверие да имаш на родната полиция?!?!?! Кога ще се оправим?!?!?!
+5
 
 
Това да крадеш е най-долното и гн*сно нещо.... При всички положения на крадеца все някога ще му се върне и ще страда той, или по-лошо - неговите невинни близки. Това заслужава крадеца - бой, мъка и да страда, да страда, да страда... и само да страда. Всичко лошо все някой ден ще му се върне. :)
+20
 
 
Усещате ли как се връщаме към 1993-4 година, когато редовно се крадяха джанти и се точеше бензин и дизел от резервоарите...? Вместо да вървим напред, ние току-що направихме 20 години крачка назад. Отново.
+16
 
 
Значи аз си спомням времето, когато баща ми сваляше чистачките и страничните огледала от жигулата и ги прибираше...По онова време се "муфтеше" почти всичко що не е доре завинтено или заварено - чистачки, тасове, огледала, антени, гуми и джанти, точеше се гориво от незаключени резервоари като за добавка вземаха и капачката, ... Щом се връща това време смятайте колко назад сме се върнали последните две-три години...
+15
 
 
А ПОЛИЦИЯТА КЪДЕ СПИ?! НЕ Е ЛИ ОЧЕВИДНО, ЧЕ "УДАРНАТА ГРУПА" ЗА ТЕЗИ КРАЖБИ Е ЕДНА И СЪЩА?! САМО ГИ ПЛАЩАМЕ ТИЯ ДАНЪЦИ ЗА ДА ИМ ВЪРВЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА УНИФОРМЕНИТЕ, А ЕДНА РАБОТА НЕ МОГАТ ДА СВЪРШАТ КАТО ХОРАТА! СРАМ!!
-2
 
 
това сус свалянето на вси4ки атребути е добра идеа.Скоро народа 6те о6те по гладен така 4е сваляи и двигател ламарина и в ку6ти на топло
+15
 
 
Да ги хванеш и да им счупиш ръчичките на тея селски крадци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: