ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гочо Василев: И през пролетта ще продължим във възходяща линия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 15.01.2013Коментари (32)6165
© Plovdiv24.bg
Един от славните футболисти на Локомотив Пловдив Гочо Василев коментира ситуацията около любимия си отбор. Той изрази притеснения, че селекцията не е това, което трябва да бъде.

"Добре завършихме полусезона. Мисля, че ще продължим през пролетта във възходяща линия. Затова обаче много важна е подготовката и селекцията. Засега обаче не виждам кой знае какви попълнения и това е малко притеснително. Не че някой от другите отбори е направил кой знае какви трансфери. Надявам се, че Стефан Генов ще може да вземе това, което е набелязал и иска, за да подсили тима", коментира пред "Тема Спорт" Василев.

"Засега Генов се справя повече от добре. Харесва ми. Има потенциал да се развива. За разлика от Ботев Пловдив ние нямаме толкова много пари, но въпреки това не мисля, че с нещо им отстъпваме", завърши ветеранът.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Гоче да си жив и здрав ти наистина милееш за Локомотив.
-2
 
 
За разлика от вас имаме бани в домовете ни!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Гочето е прав! През пролетта пътя е ясен и виден - КЪМ ДЕПОТО!! А на Сдружението може само да го духате!
-1
 
 
У нас,за съжаление,се тачат и уважават тъпаците.Примери колкото искаш-на почит са Азис,чалгата,Слави Трифонов,Гочо Василев.Това,че някой е ритал топка,не значи че е човек.Защото нормалните,обикновенните хора у нас-това са ЧОВЕЦИТЕ.Теци-които имат семейства и деца.Тези,които си възпитават правилно децата.Дали покойният син на Гочо Василев,поразен от дрогата,е смятал баща си за легенда?А вие-какво толкова го превъзнасяте тоя тъпак?Всичките от Лайнаута-каквото и да ги питаш-все гледат и Ботев да включат в разговора.Това показва само едно-комплекс за малоценност!И такива забравени и никому ненужни"легенди" за да напомнят за себе си са готови да ръсят глупости след глупости. С такива "легенди" ли се гордеете?А другите ви 2 "легетди"-Узунов и Бонев,дето продадоха под масата И.Йорданов и си делнаха парите и дето ги освиркахте наскоро-и те ако кажат нещо против Ботев-и тях веднага ще им целувате задниците.Да,от такива "легенди" няма да прокопсате никога и винаги ще си останете комплексирани...
-1
 
 
Поредната легенда на Локомотив, имаме ги в изобилие за разлика от сдружението.
+8
 
 
ГОЧО ВАСИЛЕВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ ХОРА КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ЛОКОМОТИВ..., И НИЕ ГО УВАЖАВАМЕ МНОГО..., А И ТОЙ САМИЯ БИ СЕ ОТВРАТИЛ ОТ НЯКОИ ПИСАНИЯ ПО-НАДОЛУ И ОТ НЯКОИ СЛЕДВАЩИ КОИТО ЩЕ СА ПО-НАГОРЕ!!! ЕДНА ЧЕЛНА СТОЙКА НЕ Е ПРОЯВА НА НЕУВАЖЕНИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ ДРУГИ ПРИЙОМИ !!! ЧОВЕКА СИ ОБИЧА КЛУБА , А НЕ МРАЗИ ДРУГИЯ!!
+2
 
 
Пред близо 40 000 зрители на стадион "9 септември" футболистите на Локомотив правят каквото си поискат със своя вечен съперник и само заради намесата на висши партийни функционери не се стига до победа с двуцифрен резултат. Головата серия открива Христо Бонев в 23-ата минута, а до края на първото полувреме Георги Василев-Гочо (35 мин.) и Йордан Кичеков (43 мин.) се разписват за 3:0. Тоталната доминация на "черно-белите" продължава и след почивката. Йордан Кичеков (55) и Христо Бонев (65) забиват по още едно попадение, а неориентираният защитник на "канарите" Д. Димитров си отбелязва автогол в 67-ата минута. Седмото попадение за Локо забива Николай Курбанов 20 минути преди края на мача. До този момент Тракия вкарва само един гол чрез Притъргов и то от дузпа в 60-ата минута. До края на градското дерби футболистите на Локомотив получават заповед "отгоре" да успокоят темпото и това довежда до две попадения на "жълто-черните" чрез Алексиев (72) и отново Притъргов (87). След двубоя Георги Василев-Гочо получава купата за най-добър играч в мача. Локомотив изиграва паметното дерби в състав: Венко Камбуров, Йордан Янков (75 - Георги Вълков), Коста Босаков, Петър Узунов, Недялко Стамболиев - Джеки, Иван Кючуков (70 - Альоша Димитров), Георги Василев - Гочо, Христо Бонев (кап), Йордан Кичеков, Тодор Иванов, Николай Курбанов.
+2
 
 
И на Гочова поляна, и на Кънчова поляна - радост за жълтури няма!
+1
 
 
Бат Гочо най големия 13 гола е отбелязал вьв на едни ... Даже челна стойка е правил Дража след 7мия забранила да вкарват що така незнам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: