ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов: ДПС провокират омраза и я насаждат помежду си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 20.01.2013Коментари (18)6616
© Plovdiv24.bg
Премиерът Бойко Борисов отхвърли обвиненията в насаждане на омраза и заяви, че ДПС провокират омраза и я насаждат помежду си. Борисов каза това пред журналисти в коментар на вчерашното нападение върху бившия лидер на ДПС Ахмед Доган. Каква омраза проповядва ГЕРБ? Ние излязохме първи и казахме, че ние не искаме да имаме коалиция с ДПС, заради обръчите от фирми, каза Борисов.

"Май месец трябва да намерим около 400 млн. лв., за да платим кредита към банка Парибанк, който е изискуем, за "Белене". Ние бяхме против. Близо 100 милиона, от които близо 30 милиона платихме за водното огледало в Кърджали. Ние бяхме против незаконния строеж на хотела на г-н Доган в Бояна, против заменките на хиляди декари в курортите на България. Кое от това е омраза? Това го иска всеки български гражданин независимо каква вяра изповядва", каза Борисов.

По думите му - първите изказвания на Доган са били, че някой е нагнетявал омраза. "Аз отговарям за ГЕРБ - защо сме били против ДПС. Когато има незаконен строеж независимо дали живее Доган в него, сградата трябва да бъде съборена", каза Борисов.

"Когато девет от най-секретните доклади на службите изтекоха, за което г-н Станишев беше пряко отговорен, ние ги дадохме, защото иначе трябваше да го прикрием. С кое сме наложили омраза? Или - когато бяха харчени държавни пари, за да се дават на чужди медии да се излъсква имиджът на България, уж. Не виждам - с кое сме проповядвали омраза", каза Борисов.

"В ГЕРБ има и министър български мюсюлманин. Имаме кметове български мюсюлмани, общински съветници. Омразата ДПС създадоха помежду си, нека не забравяме, че преди няколко години Ахмед Емин се самоуби в сарая. Нека не забравяме, че по управлението на БСП беше убит техният премиер Луканов. По времето на тяхното управление се самоуби, по един доста интересен начин, недоказан, разследването тогава пропадна. Когато Касим Дал и Корман напуснаха, чухте какви думи казаха. Те помежду си проповядват омраза", каза Борисов.

Източник: Агенция "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 49
21.04.2015 »
20.02.2015 »
23.10.2014 »
25.06.2014 »
13.03.2014 »
26.02.2014 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не знам дали ще успеят да мобилизират електората си ДПС, но със сигурност ще мобилизират малкото останали хора в България да гласуват с повече акъл на следващите избори и да възпрат разните тикви и производни да се чувстват толкова комфортно там, горе... по върховете на Олимп. Иначе и аз се учудих, че даже ми хареса изказването на този Борисов... успя съвсем точно да постави на място и охлади страстите Догански
Aнонимен
на 20.01.2013 г.
+5
 
 
Веднъж да съм съгласен с някои политик !!! Така е провокират към разделение и омраза между хората трябва да се направи нещо докато е време !!!
+2
 
 
стига сте промивали мозъците на хората стига циркове
0
 
 
Браво на г-н Борисов! Точен както винаги!
Aнонимен
на 20.01.2013 г.
+2
 
 
Аз бих казал че това беше един много добре скалъпен политически театър за отклоняване на вниманието от много по важните неща във държавата-тоталната безработица обедняването ни като народ непосилните сметки за ток и парно заграбването на земи за строежи по морето и т.н и т.н и ние като овци сега ще гледаме и слушаме какво ще ни обясняват за този атентат като всички политици в тая държава са за разстрел
Aнонимен
на 20.01.2013 г.
+11
 
 
Турска уйдурма.....Прав си господин Борисов за вси4ко,просто искат гаджалите да стегнат редиците,4е бяха пред разкапване!
+1
 
 
естествено трябваше сега и ББ да се изрази и по този начин електоратите и на ГЕРБ, и на ДПС се мобилизираха :) а същевременно се отклони вниманието от истинските проблеми и скандали в момента...
+9
 
 
една верна приказка да кажеш Бойко :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: