ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Неизвестни масово тровят котки в Пловдив, слагат стъкла в парчета риба!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:48 / 25.01.2013Коментари (66)15164
© Plovdiv24.bg
12 сигнала за отровени котки са получени в Общинския инспекторат от началото на годината, съобщи шефът на институцията Владо Илиев. Само през днешния ден са намерени две отровени животинчета на ул. "Антим Първи". 

На територията на паркове и градинки в града са намерени и парчета риба, пълни със натрошени на ситно стъкла. Това е много опасно не само за животните, а и за децата, играещи там, възмути се още Илиев. 

Представители на природозащитни организации и граждани работят активно с общинските служители за установяване самоличността на отровителите. Деянията на злосторниците са подсъдими, но процесът по тяхното идентифициране е много труден, коментира още шефът на местното ФБР. Обикновено те пръскат с отрова през нощта. Това е и причината да не може да се намери пряк свиедетел на действията им, разясни още той. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.01.2013 г.
-1
 
 
Да се прилагат в цялата им строгост предвидените наказания за убиване на котки ! Полицията да се задейства най-после ! Защо се приемат закони , които не се прилагат ?
+3
 
 
Да направят подсъдно и изхвърлянето на домашни животни на улицата. Ако има много сериозни наказания проблема ще се реши много бързо. Ама явно някой печели добре от цялата дандания. И се пускат все някакви платени статии.
+2
 
 
не съм за тровенето на котета но честно казано много ме дразнят колата цялата ми е надрана от тия котки адски много са
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 26.01.2013 г.
0
 
 
Забравихте преди време ,че котките ги изкупуваха по 2-3 лева бройката за дисекций към ВМИ ,сега големи защитници станахте ,ако се поднови тази кампания няма да има за какво да пишете тук и сега , котките май са ВИ най важния проблем !!
+3
 
 
Абе диваци,преди 10-12 години дебилни съседи избиха котките около блока.Няма котки-няма проблем.През 1-та зима без котки ,плъшоци по 50 см взеха да се разхождат по фасадата на блока посред бял ден.Една ку-ку мадама ,върла противничка на котките,изскочи дибидюс гола от апартамента си...оти тя се къпИ ,па плъшоко я зяпа на лирата в банята.Сега същите тея диванета гледат да има котки около блока,защото по добре котета навън,отколкото плъхове и мишки в долапите им.Замислете се бе, говеда прости....
+3
 
 
Само тъпанар може да каже,че му пречат котките,защото истината е ,че ако няма котки,ще плъзнат мишки.Само идиот може да сложи стъкла в храната за котки. И извинете ,но котките не нападат както биха направили кучетата...
0
 
 
Хората няма кво да ядат , вие котките храните.
+4
 
 
Така, първо и аз да си кажа мнението. Да задам един въпрос. От къде идват тези улични котки ? А да от хората който си взимат коте, не им хареса и го хвърлят на улицата. Еми като не ви харесва да има улични животни не ги хвърляйте ей така на улицата пък после да ги тровете за да измират. Второ като се замислиш, ако те хвърлят теб на улицата гол по слипове ще ти е приятно ли? Няма ли да просиш за храна ? най-много да ти сложат отрова. Еми съжалявам за тези животинки. Майка ги храни, както и много от хората в квартала. Сложете се на мястото на животинчето.
-3
 
 
Проблемът е сериозен. До нас има един, който държи гараж под наем за ремонт на велосипеди и храни десетки котки, които минават през нашия двор като у тях си, пикаят, серат, ровят в пръстта, една беше влязла в къщи и спеше на дивана, напълнихме се с бълхи. Това си е за глоба ... не сме длъжни да търпим нечия маниакалност, ако всеки реши да храни и развъжда улични котки и кучета ... Има някакви граници на всяко нещо! Ако човек иска, да си ги гледа в къщи, без да притеснява другите и да нарушава обществения ред и спокойствие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: