ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мъж троши с тръба стъклото на автобус от градския транспорт след скандал на пътя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 26.01.2013Коментари (93)16906
© Plovdiv24.bg
Мъж бе задържан за хулиганство, извършено на бул."Христо Ботев" в Пловдив. Вчера около 19 часа на кръстовището на Сточна гара водач на лек автомобил "Роувър" слязъл от колата си и с метална тръба счупил предното ляво стъкло на автобус "Мерцедес" от градския транспорт, изчакващ на червен сигнал на светофарната уредба. След това водачът на роувъра потеглил по бул."Найчо Цанов". След получения във Второ РУП сигнал за инцидента и проведените незабавни оперативно-издирвателни действия полицаите заловили водача на лекия автомобил - М.М./ 35 г./ от Пловдив. По първоначални данни той счупил стъклото, тъй като автобусът малко преди това му бил препречил пътя. Мъжът, който е известен на полицията и осъждан, е задържан в ареста за 24 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Искало се яко дупе,притискало ги безпаричие,дрън-дрън. Иска се да работиш с желание а ако не ти оттърва заплата,натоварване или друго нещо ще си търсиш каквото ти е нужно. Че кой не го притиска нещо.
+1
 
 
Прочетох почти всички коментара . Агресията в България е огромна ! Всеки се е озверил , забързал нанякъде . Няма толерантност , няма колегиалност , няма ЧОВЕЧНОСТ нито от едната - нито от другата страна . Всеки като шофьор си има по някакво преживяване с шофьор от градския транспорт , но ако си помисли - ние сме стотици хиляди само от Пловдив , а те са само няколко стотин и ако се съпоставят силите ще видим , че на един шофьор от градския му се падат сигурно по хиляда такива " по-професионалисти" от него. Ако някой от нас направи само две обиколки с такъв " некадърник " в рейса му , сигурно ще се отврати от колегите си ! Притискат ги разписания , проверители , пътници , "компетентни отворковци" , БЕЗПАРИЧИЕ , така , че не ги плашете с други безработни професионалисти , защото пред монитора всеки е ербап , ама за да седнеш на местото на шофьор от градския се иска "дупе" и то бая яко !!!
+3
 
 
Интересно въпросният мъж случайно ли е имал метална тръба в колата?Да не би да са започнали да дават такива тръби към задължителното оборудване на колите? Мъж: "Приятел, купих си нова кола - с лети джанти, газова уредба, радио със СД и 2-цолова тръба, а в екстрите има и бухалка... супер е"....:-)))
-2
 
 
Шофьорите на автобусите като цяло са мега дебили. Явно имат някви малки закърнели очички и са ослепели. Аз лично съм попадал в ситуация бусче от няква линя да ми присветва, докато кара в насрещното. Бой тяханата мама мизерна
-2
 
 
Браво с тая пасмина няма оправия само бой
+3
 
 
Крайно време е фирмите да започнат да си подбират персонала. Безработни кадърни хора колкото щеш. Няма да изброявам случаите в които "по-големия" си е взимал сам предимството,само последния случай,когато автобус по линия 11 ме затисна до бордюра и след като понечих да го заобиколя препречи и трите платна като блокира цялото движение в продължение на около 3-4 мин. Показа се през прозореца и викаше с цяло гърло като пастир,а втова време една дузина коли и още толкова пътници чакаха селяка да си каже репертоара. С две думи търсят си го със свещ. Ако нямаше как да ми види номера.....Моето мнение е че такива неандренталци просто нямат място в нашето ежедневие.Нито по пътя.
-2
 
 
А бе Мишо,що чупиш стаклото???,ако е така както казваш счупиму главата на наглеца.
+11
 
 
Първо нека да кажа че аз се движех в дясната лента а автобуса в средната!Почти преди светофара автобуса даде десен мигач и буквално ме изтика на тротоара!Аз през тротоара го подминах и спрях колата,отворих си вратата и го попитах Какво прави!А неговата реакция беше дами маха с ръка,да продалжа а аз отново му казах да нее луд а Този мъжкар започна да ме псува и да натиска реиса,едвали не даме прегази!Е точно тогава ми падна пердето!Не знам дили съм виновен или Невинен но си мисля ако му бях позволил дами блъсне колата и то точно в моята врата Дали щеше да е по-добре!?
на 26.01.2013 г.
0
 
 
Ако е било на Цар Борис 3 сигурно е било заради стрелката на дясно понякога автомобили които ще се движат направо стоят в дясна летна и стрелката си остава неизползваема а другите свирят отзад. Ама неможе на автобуса не е правилно да се действа така после вътре има 50 човека и какво шофьора с КАТ ли да се разправя или пътниците да превозва.А на пича не му е дремело той си е заминал и си е свършил там каквато работа е имал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: