ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте как шефът на EVN оправда високите сметки за ток
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 07.02.2013Коментари (31)9502
© Plovdiv24.bg
Високите сметки за ток за декември се дължат на три основни компонента - повишаването на цената на електроенергията с 13 процента, по-студеното време и повечето почивни дни. Това заяви председателят на Управителния съвет на ЕVN България Йорг Золфелнер.

Всяка жалба, която се подава в кол-центровете на дружеството, се проверява от по-висшестоящи служители. От фирмата са категорични, че максимално са ограничили субективните фактори, които биха се отразили върху сметките на клиентите. При съмнения за надписване на фактурите, абонатите могат да поискат EVN да направи експертиза на електромера им или да пожелаят проверка от друг сертифициран орган.

За разлика от високите сметки за ток, средната стойност за парно през декември 2012-та е равна тази от предходната година, а за януари 2013-та са по-ниски от миналогодишните.


(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само му вижте мазната муцуна на този изрод.Ако държавата има воля да ги изгони съм съгласен да плащам неустойки на тези изроди вместо цял живот нереални сметки за ток!!!
0
 
 
Абе тея келеши за малоумни ли ни имат? Какво по-студено време бе, изроди долни, миналата година температурите достигнаха до под минус 20градуса и максималнаста ми сметка беше 150лв. Тази година температурите и до 0-та не са паднали, на всичко отгоре 4 дена по празниците не бях в къщи, и тока ми е 175 лв. Кого ще баламосвате бе кретени долни?! Я марш от България! В Австрия ако правехте така досега са ви тикнали в затовра и да са забравили за съществуването ви.
+2
 
 
Научихме се да споделяме-кеф ти социални мрежи-бол,начело с facebook.Научихме се заедно да надигаме глас,колкото и ОВЧО да изглежда.Но нито стадното ни излияние по митингите,нито референдумите,нито този и други социални форуми,където ни се дава трибуна, няма да ни помогнат,докато не си помогнем сами.Може би не трябва да викаме,а да вием,защото когато има чума се чуват стонове и виене,а не призиви.Това не е ли поредната чума в БГ-да се граби на едро дори от сухото гърло-не,а да се бърка навътре в него до изкормване на последните залци, за угода на алчността и равнодушието на някои самозабравили се големци?Тройни зимни сметки,а когато поискаш да разсрочиш,ти искат платени 70 процента от общата "дължима" сума и ти разсрочват само остатъка. Но тези 70 процента плащаш,при положение,че си вече си успял да намериш добри приятели с по-закърпени джобове от твоите,защото сега е периода ,когато всички казват"Дай!","Плати или...!"...После пълниш джобовете на EVN,а те недоволно, в следващия период отново покачват цената,за да ни се белнат озъбените физиономии още повече. Срам и срамота!
+2
 
 
Напук на глобалното затопляне всяка зима в България е по-студена от предишната, а и почивните дни през декември се увеличават лавинообразно, което несъмнено води до все по-високи и по-високи сметки за ток. Интересно обаче как се отразява на сметките за ток повишеното топлоизолиране на апартаментите в града ни или за това на монополиста не му пука.
Aнонимен
на 07.02.2013 г.
+2
 
 
Ей народе овчедушни, ето какво ще стане в неделя 10 фев.. 50 души ако дойдат,пак по-добре от миналия път..е ще минете по главната и ще се спрете пред празната сграда на ЕВН да викате и протестирате на останалия там само един пазач..и той пазача няма да ви слуша даже ами ще гледа мач по ТВ вътре на първия етаж в стаичката..даже колите с логото на ЕВН спряни около сградата ще са повече от вас..с истерични викове и приказки пред празна сграда е все едно като Дон Кихот да се борите с вятърни мелници и ще си останете жалки само блеещи овце за заколение.. мъжки момчета,истински мъже трябват на България, с кипяща от гняв мъжка кръв да почнат да бият полицаите,да млатят,да чупят, да рушат всичко свързано с властимащите..първо да се почне от колите на ЕВН и полицаите, прозорците на сградата, после да се отиде и до сградата на съвета и там същото..иначе ще продължите да плащате 3 пъти повече от нормалното сметки и да ви тъпчат,ограбват и обезличават като нация..абе гърците да не би да са по-умни от вас или да са по-големи мъжкари от вас ? само преди 25 г. гърците бяха много по-зле от вас и даже жените им по селата нямаха пари и ходеха без гащи.. ама откакто влезнаха в ЕО почнаха да искат и протестират, да бият,да чупят,да рушат по улици и площади,пред министерства,правителства свалят,пари от МФ още и още получават и сега 3 пъти са по-добре от нас и 3 пъти повече имат респект по света..
+1
 
 
Призовавам всички пострадали от високите сметки за ток (и не само) да заведат дело срещу съответния монополист. Трябва да се съдят до дупка!! Иначе за всички нас ще става все по трудно да Оцеляваме.... И помнете, че докато вие се лишавате все повече и повече от елементарни човешки неща- докато стоите гладни, на студено без ток, или без пари за лекарства, докато правите поредните сметки как да изкарате до заплата (ако разбира се не сте безработни) то някой мазен депутат- продажник урежда поредната корупционна сделка за която ще плащаш не само ти- Гражданино но и твоите- Деца...... Нека кажем НЕ на произвола, безхаберието и наглостта, и вземем всичко в наши ръце!! Всеки крадец, продажник и престъпник, всеки корумпиран чиновник трябва да понесе своята отговорност. Нека покажем на себе си на нашите деца и на света, че Българина е достоен, дружелюбен но и отговорен гражданин и няма да търпи да издевателстват над него.
+1
 
 
Това, което ми направи впечатление от последните две седмици прекарани в четене на форуми и мнения е, че масово се повтаря следната порочна схема -ток до 10.12.2012 - 168 лева и ток до 15.01.2013 - 310 лева. Разбира се сметките варират +/- няколко лева. От протести няма смисъл. Трябва да се ДЕЙСТВА твърдо с престъпниците, които ни ограбват. Задължително се пише до Омбудсман на Република България като се прикрепят по възможност максимално повече доказателства. Пише се и жалба до Държавна комисия за енерго и водно регулиране- ДКЕВР. Но преди всичко се завежда- Дело срещу съответното дружество!! Има достатъчно добри адвокати тясно специализирали в тази област. Не се оставяйте да ви тъпчат..... Първо ги съдим а после ги гоним там откъдето са си дошли. Всички "ИНВЕСТИТОРИ" идващи в България само ни крадат и изнасят всичко в офшорни зони.
-2
 
 
Искаме алтернатива,пет фирми за електроразпределение,от които всеки потребител да избере удобната за него!И по какво се различаваме от комунизма сега?????Пак ЕВН и само той!
Aнонимен
на 07.02.2013 г.
+1
 
 
Ало протестиращите, в неделя в ЕВН няма кой да ви напсува, камо ли да ви чуе. Като искате протести, ходете в понеделник или през седмицата от 8 до 17, през останалото време ще ви чуе само охраната. И протестите трябва да се правят пред ДКЕВР и парламента, от там въртят всичко. П.п. Стягайте се за още по-високи сметки, че баче ви Бобчо сега го е ударил на биомаси и тока този юли ще скочи поне с 10%. Това беше причината да изгонят Семерджиев, защото спря зеления бизнес, който ви продава енергия на 0,79лв/кВч. Хората които вдигат тока със зелената енергия - Кирил Добрев (ВЕЦ), Цветелина Бориславова (ВЕЦ, ФЕЦ, Биомаса), Диян Червенкондев (ФЕЦ), Петър Манджуков (ФЕЦ - с. Сбор) и още знайни и незнайни инвеститори в зелена енергия, които вдигат цената на тока, а вие се плюнчите тук и пред сградата на ЕВН в неделя. Изброените горе до един са или политици, или червени комуниги. Те са кръвопийците на родината.
0
 
 
Абе защо изобщо слушаме тези кожодери.'Дорде е мъничка змията елате да се съберем, с крака да и строшим главата СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ' '.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: