ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев "благодариха" иронично на БФС за програмата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:34 / 07.02.2013Коментари (27)5698
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев излязоха с иронична декларация към БФС, която публикуваха в сайта си, след поредната неадекватна реакция на централата, относно датите на мачовете на пловдивските отбори и насрочването на дербито за сряда.

Многоуважаеми дами и господа от Български Футболен Съюз,

Привържениците на "Ботев" Пловдив се обръщат официално към вас, за да ви благодарят за добре обмислената и акуратно свършена работа по изготвянето на програмата на "А" футболната ни група за пролетния дял от първенството на България.

Впечатлени и удовлетворени сме от положените от вас усилия календарът да бъде практичен, удобен и привлекателен за футболните привърженици, в частност жълто-черните такива.

Единственото, срещу което възразяваме, е прибързаното и неправилно решение Голямото дерби между "Ботев" и "Левски" да бъде сложено в почивен ден, при това следобед.

На мнение сме, че датата и часът на този двубой трябва да бъдат сменени с такива, в които срещата да бъде в работен ден, както правилно сте подходили за останалите интересни и важни мачове на "Ботев".

И ние също като вас през седмицата не правим абсолютно нищо, но през почивните дни имаме ангажименти.

Молим най-учтиво срещите на вековния и преживял какво ли не "Ботев" Пловдив да се играят в празничните дни от Понеделник до Петък, по възможност в 08.00 часа сутринта.

Бихме били признателни, ако оповестите публично имената на хората, изготвили програмата, както и на тези, които са я утвърдили, за да изкажем по всякакви начини нашето искрено възхищение. А как ще стане, това ще разбере цяла България!

С огромно НЕуважение: Привържениците на "Ботев" Пловдив







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А за тото-мачовете кога ще благодарят.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.02.2013 г.
0
 
 
Ей, това перуката голям гад излезе и не спира да е такъв! Но за всичко ще си плати един ден... Пловдивският зет - мерзавец и мръсник в червата!
+1
 
 
.....яд го е на пловдивчани Перуката ! щото колко ли хора са опънали Марийчето докато живяха в Кичука .....
+1
 
 
Аз имам един въпрос.TV 7 нали е на Ц.Павлов защо ще са в делнични дни и то по телевизията.БФС ще се оправдят с телевизията.Нека той излезе и обясни.
0
 
 
Напълно подкрепям декларацията, въпреки някои фактологически неточности. Също ми хареса и саркастичния стил на писмото.
+4
 
 
Всичко това е направено много пресметливо и абсолютно умишлено.Първите две гостувания на БОТЕВ със славия и черноморец са в делнични дни,мачът от втория кръг с говядата е в Събота,за да може говеждата сбирщина от околните села да се събере на КОЛЕЖА!Мачът с делиорманските орди и той в делничен ден мачът с марулите също! ДОЛУ МРЪСНАТА НАПАСТ бфс!
+7
 
 
Ще променят дербито, и есента го промениха, просто им се иска на боклуците като го променят да им кажем евала. Ама не, знаем си ги, както и те знаят че когато и да има дерби в Пловдив стадиона ще е пълен.
+15
 
 
Пичове, разберете, че докато не се вдигнем организирано и не ПОДПАЛИМ в бкуквалния смисъл на думата сградата на БФС, все така ще е .... Сърбите могат, поляците могат...че ние ли не можем ?!?!?!
+11
 
 
Колкото и да не им се иска на некадърното ръководство на бфс-то,неизбежното ще се случи!В единайстият кръг стадион Христо Ботев ще се пука по шевовете и ще се пее с цяло гърло.Ако ще и в понеделник сутринта да е мача с буферите,Колежа пак ще е препълнен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Изненада! Ботев няма да тренира в София преди финала
Сдружение ПФК Ботев: Не можем да спим от напрежение преди финала!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: