ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чехи нанесоха първа загуба на Мъри и Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 12.02.2013Коментари (411)31714
© botevplovdiv.bg
Ботев Пловдив допусна тежка загуба с 1:7 от Слован Либерец в поредната си контрола от лагера в Агия Напа, която се игра на един от терените на "Алфа спорт" в Ларнака. Това бе първа загуба на Станимир Стоилов като старши-треньор на "канарчетата". Преди това той записа 3 победи (Свиленград, Чавдар, Дукла) и 3 равенства (Химки, Корона, Теплице). 

Въпреки, че "канарчетата" навлезеха по-добре в срещата в първите минути на двубоя чехите се оттеглиха с два гола аванс на почивката. 

Още в 7-ата минута се откри първата възможност за гол пред пловдвивчани, когато след едно много добро центриране на Тодор Неделев от фаул в пеналтерията на Слован, не бе засечено от играч в "жълто-черно" и топката излезе в аут. 

Осем по-късно Луис Педро проби отдясно, центрира остро по земя, но нямаше играч на "канарчетата", който да засече центрирането му.

С първата си атака и първия удар в рамката на вратата пазена от Росен Андонов чехите откриха резултата чрез Рабушич в 24-ата минута. Само 6 по-късно Слован вкара нов гол във вратата на Ботев. Колпал проби отдясно, след което центрира в наказателното поле към Кушнир, който прати топката между краката на Росен Андонов за 0:2.

В края на първата част пловдвичани имаха чудесна възможност да върнат едно от попадението, но ударът на Тодор Неделев от фаул мина над вратата на Слован.

През втората част Мъри Стоилов направи доста промени в своята единайсеторката, а от това се възползваха чехите, които вкараха нови пет гола. 

Рабушич направи резултата класически в 50-ата минута, когато получи хубав пас зад отбраната в жълто и излязъл сам срещу резервата Филип Димитров вкара втория си гол в срещата.

В 62-ата след бърза контраатака Павелка вкара четвърти гол за Слован, а седем след това Н'Диайе с хубав техничен удар вкара за 0:5.

Тодор Неделев отсрами "канарчетата", като прониза стража на чехите от 11-метров наказателен удар четвърт час преди края за нарушение срещу Бамого.

До края на срещата Слован Либерец вкара нови два гола. Шурал покачи на 1:6 след като засече една топка от въздуха, а Любош Хушек фиксира крайното 1:7 от дузпа.

Ботев Пд - Славан Либерец 1:7

0:1 Рабушич 24

0:2 Кушнир 30

0:3 Рабушич 50

0:4 Павелка 62

0:5 Н'Диайе 69

1:5 Неделев 75 (д)

1:6 Шурал 83

1:7 Хушек 86

Ботев започна в следния състав: Андонов, Перейра, Рахов, Грънчаров, Енрике, Христов, Огнянов, Неделев, Педро, Виейра, Павлов

През втората част в игра се появиха: Филип Димитров, Айтов, Бамого, Спрокел, Минев, Галчев, Иршек, Цветков, Костов.

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новите ТОТО колоси,преигравайте мача !
-2
 
 
Треньорът на ХАНДБАЛНИЯТ отбор Слован Либерец се обадил да честити разгромната победа на колегата си на футболния тим. ,, Браво, невероятен успех, дори и за хандбална среща СЕДЕМ гола са си постижение!,,
-4
 
 
Как да пътувам сега за Чехия, как да посетя град Либерец? След като разберат, че съм от България, ще се подиграват, ще сочат 7 пръста без да ги интересува, че не съм от селския Ботяв!
-5
 
 
Караибрахим се обадил на Мъди веднага след унизителната загуба с 7-1. ,, А бе Мъди, ти за една бройка да повториш онази легендарна загуба с 7-3 от Локо Пловдив през 1974година!,, Мъди отговорил възsторжено - ,, Аз почти успях, само два гола не ни достигнаха!,,
+3
 
 
Дано се вземат поуки от тази ,макар и в контрола,тежка загуба.Иначе голяма душевна чекия направихме на манговците,те и без това повечето само на това карат цял живот! Само Ботев ! ! !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 13.02.2013 г.
0
 
 
пиша в темата на папагалите, щото гледам е пълно с комплексирани буферчета. Същите тези дето реват, че те киснели в нашите теми, сега сигурно умират от кеф че са били разгромени жълтите. Просто тва се повтаря всеки ден: Едните викат: кво праите в наште теми, после другите: А вие кво правите в нашите теми.... баси, тука нека пише който иска, а не да сипете злоба по жълтите. Много ми е интересно ние ако паднем със 7:1 какво ще кажете??? Ще кажете, псуваме ги щото и те ни нареждат като паднем!!!! Ами да, то тука като кокошката или яйцето ще стане. Не виждате ли че средностатистическиа буфер и папагал са един дол дренки, ама защо поне ние ботевисти и локомотивци, които искаме да обсъждаме отборите, да не може да завържем един свестен разговор тука заради помоята на плиткоумници като джакофци, киндзадзи миндзадзи и други лапетии...
+2
 
 
Неприятна загуба, макар и с резервите, макар и в контрола. Дано е за урок. Не разбирам злобата и комплекса на буферите. Та нали те прекратиха мача с Любимец, иначе отиваше на двуцифрен. Та нали те са падали с такъв и по-голям резултат и то в официален мач. Та нали те държат рекорда за най-голяма загуба. Ботев падна в една експериментална контрола и те почнаха кючеците.
+3
 
 
Стига сте се месили там където не ви е работата господа футболни експерти и специалисти. Ако бяхте такива спецове,нямаше да пишете тук. Ботев си има треньор и той си носи отговорността.
+6
 
 
Безспорно,много слаб и унизителен мач на нашите две мнения няма.Според мен този който се е отнесъл най несериозно в случая е Мъри,тъй като не мога да разбера защо точно в този мач реши да експериментира?!?Разбирам това да е първа или втора среща от подготовката,ама не и сега...?Лично за мен основна вина носи треньора за това представяне с което не искам да оправдавам футболистите.Не може да пуснеш титуляри хора които не са играли заедно никога и то срещу шамиона на Чехия и да очакваш,да се представиш достойно...Всичко друго е излишно чешене на езиците от нашите приятелки от ВСИ.Е,дано си избият комплексите...Давайте вие сте че много има да наваксвате,а скоро не знам дали ще имате такава възможност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: