ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Запалена факла и нови протести пред сградата на EVN в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 13.02.2013Коментари (19)6564
За четвърти път пловдивчани се събраха пред сградата на ЕВН да протестират срещу енергийния монопол в държавата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Стотина души, между които и майка с бебе в количка, излязоха на поредния си бунт в Дондуковата градина в града. 

Вчерашните бутафорни автомати и пиратки липсваха. В дъжда днес хората бяха издигнали националния трибагреник и плакати, а младо момиче запали факла в знак за предупреждение срещу ЕВН. 

С мощните обичайните скандирания: "ЕВН вън", "мафия", "всеки ден ще е така до победата", "глас на народа", "оставка" и "национализация", пловдивчани поискаха за пореден път градът да спре да бъде ограбван от австрийската фирма, както и национализация на електроразпределителните дружества и на други бивши държавни сектори. Те заявиха, че очакват масовите протести да се състоят в събота и неделя от 11:00 часа пред Централна поща, когато най-вероятно ще се включат хиляди хора. 

"Обмисляме да блокираме някой от булевардите в Пловдив", разказа специално за сайта един от гражданите, събрали се пред сградата на ЕВН.  

Както се очаква, на протеста има засилено полицейско присъствие. За момента инциденти няма. Към протестиращите продължават да се присъединяват и нови.





Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВОДИ МЕ ПАРТИЙО! Аз крача с крачките ти бойни. Приел съм ги като съдба Измервам твоето достойнство По свойте собствени блага Туптя със пулса ти неравен - Взаимно вкарваме си плът Оправям те и ме оправяш За туй е кървав твоя път Води ме, Партийо, води ме По келепира на деня Маскирана под твоя символ Е моята човещина От твоята морална сложност Не знам в какво да вярвам днес Чрез твоя андрогин - Серьожа Се чувствам пес, членуващ в ПЕС Кат мутрите ти се мутрея и плащам щедро всеки пост че ти си мойта Дулсинея А аз съм твоя Дон Кихот Мен хулите не ме смущават отдавна станахме за смях - по важно е какво ми дава властта на всеки олигарх Ти тясна си, но си широка за моя тесен светоглед и да се луташ без посока ще съм наведен все отпред Тъй както някога - при Тато от пленумите окрилен туптя в идейното ти блато което сътвори за мен че ти десница ми подаде да взам дан от всеки труд да кича своята бездарност с талантите на някой друг Купи ме, Партийо, купи ме под бойките си знамена Все да подхвърлиш нещо имаш - Не знам ли колко откраднА? …. И ако нявга се забавя на време да се издължа не ме разстрелвай! Аз тогава децата си ще разпродавам имотите си да спася! Аз не горя, ала "живея" Тъй никога не бих живял с мой собствен ум, борба, идея и за това съм маргинал. При теб, като в заложна къща разменям личност за пари та бездуховната ми същност да метне г*з в луксозен джип Купи ме, Партийо, купи ме Макар да струвам две пари Та под червеното ти име Грабежа да узакониш.
+1
 
 
Нека тези които бяхме във Войводиново, да покажем .че не може да се подиграват с Българския народ.
-3
 
 
Истината е, че днешната младеж не се интересува от тези неща, а само от наркотици, цигари и алкохол ... което е много жалко са съжаление !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+18
 
 
Време е и футболните фенове да се намесят! Както ги наричат "Хулигани" нека пак да се обеденим Ботевисти и Локомотивци и да направим АД пред EVN
+6
 
 
Къде беше полицията, когато ЕВН ни ограбваше г-н Тодор Чонов? Защо тогава не се намесихте, а сега заставате срещу тези, които ви дават заплатата? Типично за вас и вашите началници - полицията се обърна в репресивен орган срещу народа, а не негов защитник срещу безобразията, които стават в България. Ще ми е интересно какво би станало с вас, ако хипотетично всички работоспособни българи напуснат България
+4
 
 
Жалко, че само 100-ина души са се отзовали. Както се казва, в България всяко чудо е за три дни. Аз лично днес бях възпрепятстван да отида, но от първия протест до вчера бях редовен. Ясно е, че не само аз си имам ангажименти, но има и много други, на които просто не им пука, което е много жалко.
+5
 
 
Става ми тъжно и тежко!Само,като си по помисля,че точно тези,които протестират днес,имам в предвид тези които са на по 45,на колкото съм и аз,как бяхме надъхани преди 24 години.И тогава гонихме"мафията".....Боже!Колко мъка има на тоз свят Боже?!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 13.02.2013 г.
+15
 
 
От тази демокрация която силно е желаехме , само викането и мръзненето ни останаха за спомен !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: