ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов ще депозира оставката на правителството днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 20.02.2013Коментари (229)21575
© Plovdiv24.bg
Премиерът Бойко Борисов по обяд ще депозира оставката на правителството. Това каза той преди минути в Народното събрание. 

"Вие от БСП направихте един много опасен инцидент и това ще ви се върне. ГЕРБ имаме достойнство и чест, аз обичам да ходя сред хората. Ние оттук насетне няма да участваме в управлението на държавата заедно с БСП и ДПС. Г-н Цветанов, благодарете на всички полицаи за положените от тях усилия. Властта ни е дал народът, днес му я връщаме", заяви от трибуната на парламента Борисов.

Той беше категоричен, че ГЕРБ няма да участва нито в служебно, нито в експертно правителство. 

"На избори ГЕРБ сме се явявали тогава, когато вие от БСП, СДС и ДПС сте писали закона за ЦИК. Затова никой не може да ни упреква, че сме манипулирали изборите. Аз няма да участвам в управление, в което полицията ще се бие с хората, управление, в което няма политически дебат, а ще се плашим с протести", категоричен беше премиерът. По думите му той не може да гледа окървавения Орлов мост и парламента, ограден с ограда.

"Явно държавата има нужда от нов кредит на доверие и нека хората определят кой и как да ги управлява от тук насетне", каза още Борисов. 

 



Още по темата: общо новини по темата: 70
06.04.2013 »
16.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Простият" си отиде, айде сега да идват отново умните.
+1
 
 
Очаквам всеки момент Гергов да вдигне банкет....
+6
 
 
Много заплетена ситуация - по времето на предишните правителства народа не се вдигаше на протести, въпреки че тогава трябваше. Сега вече българина вдигна глава и излезе на улицата за да защитава своето - това което искат да му вземат монополите. Интересно е как с подкупването на 50 човека се сваля правителство - хвърлят камъни, няколко пукнати глави и на другия ден правителството пада. Надявам се с решението Бойко - едно крайно рисковано решение, хората да разберат че това правителство правеше нещо, дори най-кратко погледнато то усвояваше пари от Европа. Но ако се замислим дали ГЕРБ са толкова алчни щом така лесно подадоха оставка - ако лапаха толкова много и това беше тяхната главна цел дали щяха да подадат оставка. Тройната коалиция краде много и това е ясно на всички - те обаче не подадоха оставка, лапаха до края въпреки че знаеха че никой не ги харесва и единствената подкрепа е от циганите, пенсионерите и хората струващи една бира и 3 кебапчета, докато не оставиха народа без пукната пара и пак биха го направили. Останаха нагли и след като ГЕРБ дойдоха на власт и използват всеки момент на слабост за да подклаждат огъня. Аз просто разсъждавам, не налагам мнението си на никого, в такива моменти не е нужно да плюем, а да разсъждаваме защото на следващите избори или ще стане добре или ще стане мноооого лошо за всички ни.
+10
 
 
Бойко е човек на честа и ще си подаде оставката! На изборите ще му благодаря, за труда с моя глас.
+8
 
 
Пред блока група комунисти днес играха хоро! Радват се, поздравяват се, все едно Ленин се е събудил и се разхожда из червения площат! Снощи зомбитата ги пуснаха и показаха на света, че за нищо не ставаме. За 500 години не можаха турците да ни обезличът, колкото комунистите за 50 години. Искат политиците да ни изгонят! Тук ще останат старите ни родители, който няма да видят децата и внуците си за последно и ще бъдат погребани от зомбита радващи се на една бира и две кибабчета.
Здравейте.Искам да споделя възмущението си от поредното "профи" паркиране на едно определено място на ул.Пенчо Славейков,гр. Пловдив.Интересно как тези "шофьори" не се сещат,че затрудняват преминаването от там,а да не говорим за майки с колички и тн.
на 20.02.2013 г.
+8
 
 
Айде сега г-н Станишев да национализира РПТ-тата заедно с партията на малцинствата.Хоп парцалките в куфара и дим да ме няма.
+14
 
 
Умолявам всички Българи да излязат и да гласуват на изборите, когато и да са те ! Репликата " аз няма да гласувам" е за хора овце, които нямат гражданска позиция ! Единствено с нашите гласове, ще успеем да надделеем над "ректората" на "тройната коалиция" ! Моля Ви, нека не продължаваме да живеем в робство !
+12
 
 
Честито на всички печеливши.Сега на който не му харесва да ни управлява Бойко Борисов,който направи нещо за тази държава колкото и малко да е то,ше ги управлява другаря Станишев и Доган афенди.Лека полека май ще си стягам куфарите за чужбина.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Някой ще застане ли зад кауза: ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ СЪС СВИКВАНЕ НА ВНС И ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА. пРЕДПРИЕМАНЕ НА МЕРКИ ЗА НАМИРАНЕ,ДОКАЗВАНЕ И НАКАЗАНИЕ НА ХОРАТА ДОВЕЛИ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ БЪЛГАРИТЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: