ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Собственик на кабелен оператор: Извинявам се за прекъснатия сигнал!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 20.02.2013Коментари (21)9535
©
Официално становище на Красимир Кирев, собственик на ТВ САТ КОМ, по повод новата война между кабелни оператори в Пловдив, която се разрази вчера и за която Plovdiv24.bg първи ви информира:
 
От вчера ТВ САТ КОМ си върна владението върху кабелната мрежа в Пловдив. Това се случи, следвайки изпълнителен лист от 28 февруари 2012 г., който се позовава на множество дела през последните две години. Последното съдебно решение е от ВКС, издадено на 12.02.2013 г., което потвърждава изпълнителният лист. Въводът във владение беше подготвен и не трябваше да създаде неудобство на клиентите ни, но докато наши екипи работиха по пускане на сигнала, беше отрязан кабел от мрежата ни от лица, които подозираме, че са от фирмата на бившия ми съдружник. 

Това забави възстановяването на сигнала в Пловдив. Бяха прекъснати и няколко телевизионни канала в Асеновград и Куклен. Ние подадохме сигнал до прокуратурата и се надяваме скоро да се установи извършителя на това деяние.

Чувствам се лично отговорен за създадените проблеми на клиентите ни, защото наистина смятам, че конфликта ми с Иван Гологанов, моя бивш съдружник, е причина за създалата се неприятна ситуация - сега и преди 2 години. И тъй като съм наясно, че трябва да бъда конструктивен и че хората нормално не се интересуват от нашия конфликт, няма да бъда обстоятелствен. 

Искам да се извиня на всички, които останаха без сигнал вчера, и да им обещая, че фирмата ни ще компенсира това неудобство. Благодаря, че две години ни изчакаха , за да се върнем в Пловдив, две години, през които ние водихме дела за отнетата неправомерно на 15 септември 2010 година влакнесто-оптична и коаксиална далекосъобщителна канална мрежа, собственост на ТВ САТ КОМ. 

Винаги съм разчитал на съдебната система и въпреки че нещата се случват бавно, все пак те се случват. Надявам се, че от тук нататък ще работим спокойно и бившият ми съдружник Иван Гологанов няма да се намесва чрез вандалски прояви в кабелната мрежа, още повече че срещу него има наказателни постановления и това би било безотговорно отношение дори към самия него. 



Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вчера на кръстовището на житния пазар отново се бяха "СБИЛИ",имаше и медии ама никъде не е отразена случката.КОГА ЩЕ СЕ НАМЕСИ НЯКОЙ ПО-ВИСШЕСТОЯЩ УПРАВНИК,ЗА ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ПО-БЪРЗО ,а не някакви си обикновенни патрулиращи полицайчета,сотаджийчета и някакво си ши*но ЧСИ.Иначе тея двете мутрички ще си режат пи*ките не знам си до кога.
+1
 
 
Аз съм в Кичука - снощи имаше кабелна и малко интернет, който спря по едно време. Само че на информационния канал вече пишеше ТВ САТ КОМ! Аз на тези няма да им плащам - нямам договор с тях, от къде на къде ще ми се натрисат!!!
+2
 
 
За Кичук Париж - Кабелна и цифрова телевизия все още няма !
+5
 
 
Днес бях в офиса на Дсс,в Кичук Париж !!! Служителките там,не можели да се ангажират със срок ,в който ще ни предоставят услугите си! Можело до неделя да е пуснат,но не било сигурно - ами уважаемми тези вафли вече сме ги яли. Преди две години ни оставихте два месеца без телевизия и интернет,тогава си сменихме интернет доставячика,но на телевизията останахме при вас,защото си оправихте нещата. Сега отново същите филми се разиграват при вас.Кажете ми НИЕ потребителите имаме ли вина за това,като си имате проблеми помежду си си ги разрешавайте - писна ни от вас!!! Протестите са на Центата и пред ЕВН,но да не се прехварлят и пред вашите офиси в града!
+4
 
 
Много дразнещо положение. Какво са виновни абонатите, че някой нещо не можа да раздели. В крайна сметка ние искаме да получаваме качествена услуга. Ужассс. Цифрова днес пак нямаше, кабелната-ту я има, ту я няма, постоянно се разместват каналите, интернета пък да не говорим-все дно нямам интернет. При това положение може ли да се прекрати договора и да се прехвърли човек при някой друг доставчик(то не е има голям избор в Тракия)
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 20.02.2013 г.
+3
 
 
Божеееее до къде се стига от една секретарка!Срам, унижение и липса на достойнство. Не ме интересува кой какви причини има и кой си е платил на момченцата с вратленцата да му пазят прекъснатите кабели. Аз си плащам за пакет с услуги и искам да ги имам. Защото независимо какво е решил съдът моите права като клиент са нарушени. Горе разведените вече съсобствменици да си делят секретарките и да ни пускат сигнала!
+4
 
 
Аз пък като абонат не искам да се разпореждат с мен като че съм безгласна буква. Как така ще ми режат кабела и ще ми казват ела, вече ще плащаш на мен. Плащам на ДСС и искам те да си оправят кабелите...
0
 
 
Снощи до 22:00 нямаше. Аз, тази сутрин имах интерент и кабелна, но цифрова-не. Колежка ми каза, че бил възстановен още снощи към 23:00ч. Това е за Кючука.
0
 
 
Някой да знае дали вече е възстановен сигнала или и днес ще гледаме черен екран?
+5
 
 
Кирев, събирай си кабелчетата и се разкарай от Пловдив! Договор с теб имат 23 абоната в Асеновград! Радвай им се...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: