ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Протести в подкрепа на Бойко Борисов днес от 17,00 ч. в Пловдив, София и други градове!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 20.02.2013Коментари (47)9618
© Bulfoto
В Пловдив, София и други градове на страната днес, в събота и неделя от 17,00 часа се организират протести в подкрепа на Бойко Борисов. Ето какво заявяват организаторите на събитието:

Искаме мирно и без провокатори да подкрепим Бойко Борисов. Вярваме в успеха на това правителство и в решенията на премиера. Днес, в събота и неделя се събираме от 17 часа пред Народното събрание и на площад "Централен" в Пловдив с единствената цел да подкрепим Бойко Борисов.

Всички, които нямат възможност да присъстват на протеста в столицата, нека излязат по улиците на градовете си и да скандират името на премиера - Спокойно! Г-н Борисов, с Вас сме!!!

Включете се в протеста за подкрепа на Бойко Борисов! Протестът е за всички, гласували за ГЕРБ и за всички, които искат да останат в България!

Пловдив - 17:00 ч. Площад Централен


София - 17:00ч. Площад "Народно събрание"



Още по темата: общо новини по темата: 70
06.04.2013 »
16.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ИСКАМ СИ БОКО,НЕ ИСКАМ ШЕПА ЛУМПЕНИ ДА ДИКТУВАТ ГЛАСА МИ,ПРОТЕСТИРАЛИ 5000,ОТ ТЯХ 1000 ИСКАТ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ЗНАЧИ ЧЕ В Пловдив ГРАД С НАСЕЛЕНИЕ НАД 350000 ЖИТЕЛИ 1000 КАЗВАТ КАЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА.АМИ АКО В СТОЛИПИНОВО СЕ ЗАИНАТЯТ И ПОКАЖАТ 100 ПРОЦЕНТА ДЕЙСТВИЕ,ТО ТОГАВА ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО.
+6
 
 
Имаше един филм с Апостол Карамитев, Бог да го прости, "Специалист по всичко". Ето такъв е българина. А най-много разбира от политика. Само че това разбиране е "кръчмарско". За съжаление. А народът ни не се нуждае от хора, които превърнаха политиката в професия, а от патриоти.
+4
 
 
Подкрепям бат Бойко с две ръце!!! Никога повече комунизъм в България.А ако не е той на власт нали се сещате кой ще са?
-4
 
 
Кретени правителство си отива когато нещо не е наред и ако всичко ви е оск тогава си стойте в къщи и чакайте новия мандат на лято.Овце това е българина.
-1
 
 
Не протестирайте бе, идете Му целунете ръката, и кротичко подайте ножица да ви отреже лентичката. Може и да се смили и да ви подари снимка с автограф. За друго - късно е вече либе за китка, то така не става иди ми, дойди ми.
+7
 
 
Защо не проумеете, че ГЕРБ не е добро, а в случая най-малкото зло?! За най-малкото зло ли се борим всъщност?! Ако е така - много жалко...
+2
 
 
Много ми е интересно каква е алтернативата 1-Доган хидроинженер най-скъпо платеният но все пак майчиният му език си има друга държава2-Станишев който дори не заслужава коментар но бих обърнал внимание на Орешарски - тайните споразумения за това били тайни за да не се огласявали та ние народът сме ваши работодатели и вие трябва да се отчитате пред нас за какво ви плащаме а да правите договори зад гърба ни комунизма и информационното затъмнение от онова време не трябва да си представяте и в най-смелите си мечти господа комунисти 3-Кунева единствената виновница за затворените блокове в Козлодуй 4-Сидеров добре е първо да направим разлика между расист и националист освен война друго едва ли можем да очакваме от този меко казано неуравновесен човек 5-Костов човекът който продаде авиопревозвача ни за 1 долар на израелците и много други безкрайно неизгодни за България сделки.Така че очаквам обосновани предложения кой е правилният избор за нашата мила татковина.И моля ви не Борисов достатъчно ни се смяха из Европа горе изброените персони да от срам или от части осъзнали колко са тъпи поне си мълчаха да не ни излагат което показва че имат по умни съветници от тези на Борисов или те са малко по умни от него да ги послушат.Дано ако все пак спечелят ГЕРБ през следващият мандат Борисов поне на официалните събития да се появява според етикета а не с разгащена дънкова риза и на официално посещение в Япония да показва хватки от каратето върху земеделският министър все пак сте там в ролята на премиер на европейска държава а не в ролята на придворен шут господин Борисов.Така може би ще ни смятат само за най бедната а не и за най тъпата нация в Европа.
+1
 
 
Ай ся, протеси в полза на Бойко. Няма угодия.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Поставете на кантар тройната коалиция и правителството на ГЕРБ и преценете кое е по-полезно. Всеки има трески за дялане, но лешоядите от предходните правителства са по-лоши от всичко. Не е проблем кой ще управлява, а как ще го направи. Не ни е нужен крадлив човек, който да ограби и разори държавата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: