ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Продължава политизирането на протестите в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 26.02.2013Коментари (15)5881
© Plovdiv24.bg
Протестът в Пловдив се узурпира по безобразен начин от комунисти и членове на БСП. Това заявиха в ефира на ТВ7 участници в протестите в града под тепетата.

"Главните организатори на протестите в Пловдив още от самото начало са членове на БСП и движението "Че Гевара" - Павел Иванов и Петя Паликрушева. Има един малък кръг около тях, който от доста време се опитва по всякакъв начин да ни раздели, вместо да се обединим. Така се получават и вътрешни конфликти, които ни злепоставят пред пловдивчани. 

Още първия ден пред Централна поща хората се бяха събрали и изведнъж 15-ина души с червени знамена буквално като хуни дойдоха и започнаха да скандират остарелите си рефрени: "Власт на народа" и друга подобна смешна риторика. А нашите искания бяха и са други - срещу монополите", заявиха още те, заканвайки се, че протестите следващата неделя - 3 март, ще бъдат грандиозни в цялата страна.


Още по темата: общо новини по темата: 271
26.06.2020 »
03.03.2020 »
18.01.2020 »
10.04.2019 »
28.02.2019 »
02.07.2018 »
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
заради че геварци няма хора в пловдив на митингите,като ги видиш и чуеш и си тръгваш. това е
0
 
 
Ako Че Гевара беше жив и научи, че тези боклуци използват името му , сигурно щеше да ги разстреля :)
+4
 
 
Младите комунисти от Комунистически Клуб "Че Гевара" и компания видяхме как яхнаха протеста на хората срещу монополите! 50-ната болни мозъка членове на Комунистически клуб "Че Гевара" които развяват винаги червените си комунистически флагове! Те са маши на БСП! Оборудвали са се с микрофони и сакандират абсурди за които народа не ще и да чуе! Какво ще ми викат НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ? Като че ли това е частна българска компания и върха на всичко е, че хем викат Че Геварците НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ хем викат ЕВН-ВЪН? Абсолутни въздухари са начело с председателя им Павел Иванов Че гевара! Проверете сами в нета! ИСКАТ ДА ИЗЛЪЧАТ ХОРА ОТ ТЯХНАТА БОЛНА ИДЕЯ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАС-ПЛОВДИВСКИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ В СОФИЯ! НЕКА НЕ ГО ДОПУСКАМЕ!
+8
 
 
На един от протестите бяха предупредени, че ако си вдигнат знамената ще си имат много сериозни проблеми и за конкретния протест такива знамена нямаше. Очевидно обаче на никой друг не му прави впечатление и в следващите дни са ги извадили отново...
+6
 
 
Един приятел,който беше в неделя на протеста остана много разочарован от този факт, даже ми разказа,че към края на митинга,когато Дядя Ваня(онзи дето държи един кол с кукличка яхнала електромер) е взел мегафона за последни думи е завършил с думите, цитирам по памет:".. ще продължаваме всеки ден така, до победата. УРА, ДРУГАРИ " ?? след което са пуснали химна и са закрили мероприятието. NO COMMENT
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.02.2013 г.
+9
 
 
Абе, червените - като бяхте на власт до преди 3 години, имаше ли власт на народа?? Или и вас ви ши*аше Р.Овч. и другата крадлива пасмена, окопала се в БСП?! Що тогава не искахте от тях "власт на народа", а кротувахте като овце? ши*аняци такива.. Най-олигархичната партия в Бг е БСП ! И искате пак да е на власт? Тая няма да стане! Ако не ви е изгодно - хващайте влака за Северна Корея !
+5
 
 
Не сме и очаквали нещо по-различно.Та такава е тяхната политика от както съществуват,с подмолни игри,компромати,манипулиране на простолюдието,вижте само,какъв им е електората:заблудени пенсионери живяли охолно по времето на тоталитарния режим и естествено циганите,които дълги години са тяхното основно ядро от гласове,закупени срещу кебапчета,неплащане на сметки и пълно беззаконие спрямо техните своеволия,кражби и убийства.Знаете ли къде е Киро Циганина в момента?В болницата пазен от 4 полицая,защо не е в затвора,нима е БЕЗГРЕШЕН и нима му пука за това което е извършил през целия си гаден живот?
0
 
 
На протестите видях хора с всякакви партийни пристрастия- от крайнолеви до крайнодесни.Всички те скандираха против монополите и ограбването на българския народ. Те искаха единство! Всичко друго е цирк, прах в очите на хората, медийни и политически манипулации и прочие. Време е исканията да бъдат формулирани от експерти и да се започне работа, ама много работа! Подредена, демократична България с граждани, на които е осигурено правото на достоен живот.Ние нормални хора ли сме или скотове?
+7
 
 
Само да ви видя да си веете червените парцали ще ви ги навра знаете къде, уроди гнусни !
+9
 
 
Типично по комунистически - подмолно, нагло, гнусно. И какви са тия лозунги власт на народа, че аз повечето "хора от народа", които познавам нямат понятие от икономика и управление, а останалите, които знаят как се управлява са същите боклуци като политиците, само дето не са успяли да се домогнат до властта. ВИНАГИ трябва да има някой начело, само че трябва да е правилния човек, който да бъде подведен под отговорност (тук говорим за истинско прилагане на истински закони), другото са пълни глупости на една развенчана утопия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в България
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: