ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ексклузивно: Бойко Борисов в болница с хипертония в прединфарктно състояние!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 26.02.2013Коментари (109)20812
© Plovdiv24.bg
Бойко Борисов е бил приет в бившата Правителствена болница. Министър-председателят в оставка е постъпил с хипертония в прединфарктно състояние. 

Шефът на Правителствена болница доцент Любомир Спасов потвърди новината.

"Вчера към 17.30 часа Бойко Борисов бе приет при нас с високо кръвно налягане 190/115 и с оплакване, че е неразположен. Овладяно е състоянието му, оставен е на наблюдение с индикацията - високо кръвно налягане, посъветвал съм го да остане до утре и ако кръвното е нормализирано, ще го изпишем. В момента е овладяно и спокойно състоянието му. 

Получил е хипертонична криза, оставен е за наблюдение. Може да се каже, че състоянието му е добро. Съветвам го няколко дни да ограничава физическата дейност", коментира шефът на Правителствена болница Любомир Спасов.


Източник: БЛИЦ


Още по темата: общо новини по темата: 70
06.04.2013 »
16.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
13.03.2013 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Тцтцтц навсякъде само това се публикува и коментира. А защо никой не коментира онези мъже, които се запалиха и изгоряха като живи факли... Защо за тях няма жал, при положение, че точно тази скапана политика на "горкия потърпевш" Б.Б. ги докара до там, че да решат да сложат край на живота си по този, особено мъчителен начин... Значи ще съжаляваме него, защото е известен и т.н. , а хората от народа могат да умират от глад и немотия, да се самоубиват от безизходица, за народа жал няма. Сигурен съм, че много хора са вдигнали кръвно от високите сметки на тока, но и за тях жал няма... Да може и той да е човек, но сам си е виновен. И сега ако искате ме нападайте, но за мен трябва да се жали еднакво и за известни и за безизвестни хора, защото дали ще си политик или обикновен гражданин, всички сме равни там горе, преди да ме нападнете и да кажете, че всичко се връща замислете се вие, дали на вас няма да се върне. Аз лично мисля, че повече жал заслужава човекът, който се самозапали във Велико Търново и почина в последствие от изгарянията си. Жал ме е за Бойко, но не заради друго, а защото продаде най-скъпото РОДИНАТА СИ И НАРОДА СИ !!!
+2
 
 
Здравейте, господин Премиер в оставка! Скоро не съм Ви писал. Все Ви предупреждавах, че всички думички, започващи с буквичката "к" са опасни за Вас. Като "коалиция" /тройна/, кръвно и др. такива. Ама, оправяйте се! Само- защо в Правителствена? Защо не в МБАЛ- Банкя? Или там нямат клинични пътеки? Внимавайте! Утре, ако оглавите пак правителство, мислете по- добре за здравната политика! Защото- докато мигне човек и с неговата здравна политика, по неговата глава. Оздравявайте! И на излизане- да не забравите потребителската такса. Защото министър на финансите в оставка С. Дянков само такива недобросъвестни данъкоплатци чака. Ще Ви пиша като Ви изпишат. Тя Вашата клинична пътека има- няма три дни.
-2
 
 
Какво сам си направиш, никой не може ти причини.
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 26.02.2013 г.
+1
 
 
Това е човек на който му пука и не е безотговорен ,досега на някой депутат или министър да го е изживявал по този начин няма, всеки е проявявал безхаберие и арогантност ,посочете де на всеки може да се случи особено на тези като вас където по цял ден плюете и чакате някой да ви го поднесе .Ще ви го поднесат не се притеснявайте , само че рязан тогава искам да ви видя каква песен ще пеете .
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
как може да има такава злоба в хората еи вие в господ вярвате ли каква е тази злоба как може да се радвате на не6тастието и болеста на един 4овек а после да претендирате за 4ест и доброта то4но вие дано се оправи 4овека едно време ако се се6тате плъхте така и Тодор Живков а после го тарсихте стига с тая злоба сас злоба ни6то няма да постигнете
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Писна ми да чета за баби и пенсии. Имам един въпрос: Кой толкова години беше с комунисисте. Кой ядеше млека за 1 ст, а млекто беше произвеждано на 40, кой ходеше безплано на море? Лошо е , че сега аз ще плащам на бабите и дядовците пенсиите и всичко друго. Айде моля ви се !!1
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: