ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
В Пловдив изграждат уникален парк на името на Христо Стоичков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 28.02.2013Коментари (36)6146
© Plovdiv24.bg
Уникален парк, който ще носи името на Христо Стоичков, ще бъде изграден в район "Западен" в Пловдив върху площ от приблизително 15 дка, научи Plovdiv24.bg. Паркът ще бъде на територията на т.нар. "акациева горичка", тоест след бившата "Мега Марина" отдясно на "Пещерско шосе" в посока квартал "Прослав". Съоръжението ще бъде направено със средства от дарения. 

"Идейният проект вече е готов, предстои да мине през ЕСУТ за да се направи регулация и парцелиране. Най-вероятно реалните дейностите по изграждането на парка ще започнат през лятото", заяви за нашия сайт кметът на "Западен" Десислава Желязкова.

Една от идеите за парка, които се обсъждат, е наред с места за забавления на открито и модерни уреди за фитнес и различни спортове да се поставят и 13 месингови фигури на Камата в реален размер от знакови моменти на кариерата му като връчването на "Златната топка" и "Златната обувка". 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еееееех да му хонорис на гъзолизната кауза ...
-1
 
 
Давайте ,защо спряхте искам зрелища !!!!!!!
+7
 
 
Изчетох всички коментари до един и ви се чудя на някои на акълите.Всички пропускате факта,че Христо Стоичков беше,казвам БЕШЕ футболист.Като човек обаче е много под нулата.Имаме къде къде по преуспели спортисти,които не търсят слава,защото я имат.Тук изчетох какви ли не обиди нанесени едни към други,но никой не каза истината,че далеч преди Стоичков България бе прославена от други спортисти и не съм съгласна,че благодарение на него познават страната ни.Защо забравяте един Дан Колов,Петко Сираков или фината Албена Денкова и много други?!Няма да изброявам,защото рисковам да пропусна някого,а и мисля не е нужно изброяване на всички наши видни спортисти.Магди пък изби на друга страна - явно е детективка и ще следи никове.Смехове в коментари.Благодаря на някои,че ми развесилихте ежедневието.Вземете се в ръце и осъзнайте,че на Стоичков му правят изкуствен пиар,но му липсва възпитание.Достатъчно е сиво ежедневието ни,за да се обиждаме тук.Ако не си помагаме нека да не си вредим.Още веднъж ви призовавам не бъркайте спортиста с човека.Аз не се гордея с него като спортист,защото ме е срам от човека Стоичков.За жалост човека Христо Стоичков белязва с лошо спортиста Христо Стоичков,но това е мое мнение и нямам претенциите да съм права.
+1
 
 
Вярно, че благодарение и на Ицо, България я знаят по целия свят. От около 50 кафяви маймунки на о-в Мавриций, с които съм контактувал, нямаше такъв който да не знае за нас. Но парк с неговото име най подхожда да направят в с.Ясно поле. Там всички го уважават и обичат. Не е като в Пловдив. А !
+6
 
 
Започва да става още по-весело в нашия град.. Нищо лично против Стоичков. Ами като ще облагородяваме града с месингови статуи, защо не предложим и други пустеещи терени. Аз предлагам терена между затвора и Кауфланд. Все ще измислим на кой жив човек да сложим бюста.Я, предложете и други терени.
+4
 
 
Аз също се срамувам от Стоичков като човек.Нима той е най-великия ни спортист?Гледам тук и майки се намесват.Г-жо Кинова,скрийте вашата майка,защото Ви липсват първите 7 години.Приемете различното мнение и пишете,когато си покажете лицето.Явно се срамувате от визията си.Видно е обаче,че от поведението си въобще не се срамувате.Г-жо Кинова,запомнете едно от мен - всеки човек е талант по своему.Спирам до тук,защото споровете са безпочвени.Но нека в сайта коментират хора с визия,а не като г-жа Кинова,която очевидно е неграмотна и допуска в речника си думи като филолозка и девствен слух.Аман от анонимки в тази държавица.
+7
 
 
да направят и на атанас пашев в центъра.и на зума в Столипиново.
-4
 
 
Мога само едно да ви кажа! Бил съм в съседните страни и ако не беше Стоичков и още няколко видни футболисти от близкото минало, никой нямаше да знае кой сме, и че сред нас също се раждат таланти. Аз мисля, че той е един от най-заслужилите българи и също така живея до Акациева горичка... ми идете вижте на какво прилича там, така че нямам нищо против да ми се облагороди района и да стане по-атрактивен!
+6
 
 
е*ахти ОТКАЧИНАТА ДЪРЖАВА КЪВ Е ТОЯ ТА И ПАМЕТНИЦИ И ПАРКОВЕ И КВО ЛИ НЕ И НЕ Е НУЖНО ДА ИМА ВЪВ ВСЕКИ ПАРК ПАМЕНТИЦИ С ТЕЗИ ПАРИ ПОДОБРЕТЕ НЕЩО ДРУГО ПО ГРАД Пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: