ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Деца мерят сили в състезание по ски и игри с шейни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 01.03.2013Коментари (1)1601
©
Традиционният зимен детски празник по случай Националния празник на България - 3-ти март, организиран от Туристическо дружество "Еделвайс" и Община Пловдив,ще се проведе в и тази година в местността "Копривките" /в близост до хижа "Здравец"/.

Състезанието по ски и игри с шейни "Еделвайс" 2013 ще се проведе на 03.03.2013 год. на писта Копривките - парк Родопи. Спортното съревнование, в което ще участват деца до 10-годишна възраст, ще стартира точно в 11:00 часа. Час преди това малчуганите ще имат възможност да се запознаят с трасето. Право на участие в зимната надпревара имат момичета и момчета, родените през 2003 год., 2004 год., 2005 год., 2006 год., 2007 год. както и по-малки кандидати.

Състезателите, които желаят да се включат в надпреварата, трябва даса екипирани със собствено ски оборудване и шейни. Ползването на каска за скиорите е задължително.

Игрите с шейни не изискват специална екипировка. След приключване на ски състезанието започват игрите и спусканията с шейни, които нямат състезателен характер.Всяко дете може да участва и в двете дисциплини - ски състезание и спускане с шейни. За да бъдат включени в игрите кандидатите ще имат възможност да се запишат до 10:00 часа в деня на състезанието като представят на техническото ръководство документ, удостоверяващ възрастовата група.

Състезанието по ски ще се проведе в един манш, класиралите се в челната тройка ще бъдат наградени от г-н Георги Титюков заместник-кмет по "Спорт, младежки дейности и социална политика". Отличия ще получат също най-младите състезатели в категориите момче и момиче, завършили манша по ски. Всички участници в детския зимен празник ще получат утешителни награди и много лакомства.

Спортните игри се реализират с финансовата подкрепа на Община Пловдив. Инициативата се организира с цел популяризиране и поощряване развитието на зимните спортове, проверка на постигнатите спортно технически умения, морална и волева подготовка на подрастващите участници, както и възпитание в колективни спортни занимания.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хубаво мероприятие,но за жалост съвпада с друго такова-крос"Трети март".Можеше да се помисли да не се получава така и да могат децата да участват и в двете.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: