ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов пак влезе в болница
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 03.03.2013Коментари (16)6164
© Plovdiv24
Премиерът в оставка Бойко Борисов е приет отново в правителствена болница "Лозенец". Това съобщи за Агенция "Фокус" директорът на болница "Лозенец" проф. д-р Любомир Спасов. Борисов е приет малко след 13.00 часа в правителствена болница в "Лозенец". Постъпил е с високи стойности на кръвното налягане, обща отпадналост, общо неразположение. В момента е на системи, каза д-р Спасов.

"Наблюдаваме го, кръвното налягане е все още високо, но предполагам, че ще го нормализираме. Все още са минали само няколко часа, откакто е постъпил", каза д-р Спасов.

На 25 февруари, понеделник, Борисов постъпи в правителствена болница, с високо кръвно. Същия ден той присъства на връчването на мандата за съставяне на правителство от президента Росен Плевнелиев по обед в Президентството, където даде брифинг за медиите, а в болницата постъпи около 17,30 часа вечерта. Заради заболяването му бе отлагано на два пъти заседанието на правителството в оставка в сряда и в четвъртък. Борисов бе изписан в четвъртък следобяд от болницата и в петък присъства на правителственото заседание.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Пожелавам барзо оздравяване на наи-добрия премиер на България за вси4ки времена!
Aнонимен
на 03.03.2013 г.
+4
 
 
Днес в болница постъпиха две политически фигури-британската кралица и българският премиер.Да им пожелаем скорошно оздравяване,почивка и при необходимост адекватна рехабилитация.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 03.03.2013 г.
+7
 
 
Не съм от феновете на Бойко.Даже при първия му престой в болницата помислих,че е постановка.Когато обаче го видях на заседанието на МС забелязах леко изкривената му уста,което подсказва,че може би той е прекарал микро-инсулт.А със здравето на когото и да е било не бива да се шегуваме. Колкото до това дали трябва да се разследват лица като Цветан Василев,Делян Пеевски и неговата майка Ирена Кръстева,Николай Бареков и финансирането на телевизия ТВ7,Корпоративна търговска банка,Виваком и всички фирми,свързани с гореспоменатите лица,то това трябва да стане в най-скоро време.
Aнонимен
на 03.03.2013 г.
0
 
 
Скорошно оздравяване и от мен!
+7
 
 
Скорошно оздравяване, господин Борисов!
+14
 
 
Ето го и оригиналния текст на по долу казаното от solar: Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване! Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви! Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва: 1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?) 2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него; 3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараеете да получавате хипертонична криза в началото намесеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма. 4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа... изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление. И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил? После след като имате поставена диагноза процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо..... за това ще Ви разкажа друг път. Знам, ... знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.
Aнонимен
на 03.03.2013 г.
+11
 
 
барзо въстановявяне ви желая г-н Борисов .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+18
 
 
За разлика от вас г-н Борисов хората от народа не могат и болница вече да си позволят защото парите им отидоха за ток,а в някои населени места просто си умират,защото им закрихте болниците!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове
Детско-юношески футбол
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: