ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дийп Пърпъл идват за 100-годишния юбилей на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:52 / 04.03.2013Коментари (262)21790
©
Легендарните рокаджии ще разтърсят Пловдив на 3-ти юни 2013 за юбилея на футболен клуб „Ботев"!
Една от най-значимите рок групи с кариера - Дийп Пърпъл, ще посети нашата страна, за да ознаменува славния 100-годишен юбилей на най-стария български футболен клуб. Концертът на стадион "Пловдив" е насрочен за 3 юни и ще е своеобразен поклон пред изключителната публика на "Ботев" по случай 101-та годишнина на отбора.

Билетите са на цена от 40 лева за правостоящи и 50 лева за трибуните. Те ще се продават от 6 март във фен магазина на "канарчетата", касата пред община Пловдив, касата на Тикетпро пред НДК в столицата и в страната и на сайта им.



Още по темата: общо новини по темата: 50
25.10.2013
04.06.2013
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
31.05.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чета повечето коментари от вчера и днес и едно нещо ми прави голямо впечатление.Няма такива индивиди,като повечето буфери...То не бяха клетви,лъжи и т.н.(например този под мен).Абе хора,какво ви стана не мога да разбера...?!?След по малко от три месеца в градът ни ще дойде една легендарна група на крака и вие какво...?!?Много е важно,кой я е поканил или дали той я е поканил.Що за идиоти сте не мога да ви разбера???Може би идва ей така по ваша покана,по случай новата година на основаване 19?6,която сте намерили от нов ръкописен документ...?
-2
 
 
С кеф ще отида на концерта и ще взема домочадието с мен. Жълтите селтаци не ходят по рок концерти и ще са малцинство. Виж, да беше някаква чалгия, тогава можеше и да сте мнозинство, ама тц...
+2
 
 
Като непривърженик на нито един от двата отбора ми е много странно жестоките спорове, които правите по темите. Бахти и омразата, която изпитвате едни срещу други и то безсмислено. Никога ен съм очаквал пловдивчанин да изпитва такава омраза и то безпричинно. Даже не съм фен на футбола и пак мисля да отида на концерта.
+3
 
 
К "во стана бе хлебарки поръсени с бял прашец ???
+5
 
 
Как е дребни, жалки мишочета? Преживяхте ли нощта? Щом сте си затворили форумчето, значи всичко е наред. Вирусът Ботев Пловдив действа добре. Вземете си от аптеки "Магарешки" антиканарин.Безплатно е!
+1
 
 
Па огромен е меракът на буферите да ни мине котка път! Само ще изброя някои от тях досега! 1. Да не съществува Ботев Пловдив въобще! 2.Да е вечно жив христолът в качеството му на собственик на Ботев. 3.Да сме останели във В група завинаги! Да сме останели в Б група завинаги! 4. Сега в А група да падаме наред с по 5:0! 5.Концертът на Дийп Пърпъл в Пловдив да се провали! 6. Бизнесът на Цветан Василев да се провали и да останем без собственик! 7. Никой да не иска да вземе Ботев след Цветан Василев! 8. Да стане земетресение само на Колежа и на базата в Коматево! 9. Да падаме от тях винаги, дори и на Колежа! 10.Песните на нашата агитка да са изпълнени с любов към Докуто и с омраза срещу родния ни клуб! 11.Сами да си пишем декларациите против себе си! 12.Сами да си крадем знамената! Алооо, нещо да съм пропуснал, буфери!!! Събудете се!!! Пловдив е вечен, вечен е и Ботев Пловдив! Защото имаме публика, която безумно обича своя отбор и никога няма да го изостави! Никога! Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре...!
+9
 
 
Ако не ни мине котка път, и концерта се осъществи, ще вдигнем много летвата за честванията. Тази година са Славия, следващата е Левски. Но така е, не случайно сме първия отбор на България.
+12
 
 
Цигани, бегом при бате ви Коко, да му измолите концертче на някоя турбо-фолк дива. Може и при бате Веско да отидете, да ви даде безплатно успокоителни, че ще пукнете от злоба и завист.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 04.03.2013 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: