ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Обявиха 6 март за Ден на национален траур
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 05.03.2013Коментари (35)6575
© Plovdiv24.bg
Във връзка със смъртта на самозапалилия се на 20 февруари т. г. Пламен Горанов, правителството в оставка обявява 6 март 2013 г. за Ден на национален траур.

Решението на кабинета в оставка е взето неприсъствено.


Още по темата: общо новини по темата: 1
06.03.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Имам право да говоря както искам за каквото поискам(както и ти впрочем ама може и да не знаеш) - интернета е свободно пространство, свиквай. Никъде в писанията ми няма да намериш да командоря когото и да било да не вярва в това което вярва. На това му се казва мнение. Страхувай си се от оня в небето с бялата брада(не дядо Коледа, другия) като искаш, ще спя спокойно тъй или иначе.
-3
 
 
Е няма да тъгувам за егоисти! Това което направи първо не си заслужава, второ е грях, а трето е егоизъм! А роднините? А приятелите? А Българите? За тях мислил ли е преди да го направи, та сега аз да мисля за него, ей със същия този егоизъм аз пък няма да тъгувам и да съм в траур за него!
0
 
 
Vladimir Todorov - на мене не ми е нужна библията за да поема отговорност да не трепя, крада и тъй нататък някого. Тъй или инак човека е мъртъв, ако щете го съжалявайте, ако щете - не, това е по - скоро въпрос на мнение(освен ако някой друг ти казва иначе(пр. църквата или някоя друга секта)как да мислиш). Каквото - таквоз.
+1
 
 
Не е бягство,драга,иска се здрави гащи,за да покажеш,че си отвратен от нечие управление!По драстичен начин,наистина, но нима от добро управление хиляди са на протест!
-1
 
 
не, жалко за тези, чиито сили стигат единствено до бягството...
-1
 
 
Според много от вас всички, които са загинали за някоя кауза,са глупаци?Ако мислеха за себе си,за родители,за това,че нарушават религиозни канони,никога нямаше да имаме герои.За това се иска куража не безразличие и треперене за собствената си кожа!Като ви чета,си помислих,че сигурно на времето,когато е можело да се помогне на Левски да се спаси,доста хора са мислили като вас!Жалко!
на 05.03.2013 г.
+4
 
 
Бог да го прости Пламен , но това вече е абсолютен гаф от страна на правителството . Дни на национален траур и ордени Стара Планина първа степен валят за да има какво да се дава по телевизията във връзка с поредното правителство търсещо внимание и любов. Като християнин мога да кажа на тези , които така добре цитират догмите, основно на маса, че да отнемеш живота си изисква доста повече смелост отколкото могат да си представят. Тази постъпка остава необяснима и присъща единствено на човекът като биологичен вид на тази планета, не мога да я осъдя , но не мога и да я призная - това не е моят път...засега. Искаше ми се да кажа ,че неговата постъпка имаше смисъл за този народ , че му даде сили , че го сплоти, че той беше пламъкът на свещта , която ще ни пробуди . Но виждам това няма да стане. Толкова сме озверели един към друг , толкова се страхуваме от самите себе си , че можем да търсим изгода, поводи за кръчмарски свади и да гледаме от високо дори на постъпка като неговата . Онзи монах във Сайгон се превърна в символ на една борба , а Пламен е на път да бъде превърнат в символ на една Кавга . Дано душата му намери покой . Зашото нашите няма да намерят. Този ден не трябва да бъде ден на национален траур . За мен това е обидно за паметта на този човек. Това не беше инцидент или нещастен случай , ако някой се опита да го представи като такъв обезсмисля неговият акт , който аз за себе си възприемам като символът на едно отчаяние. На Агонията на един народ.
+2
 
 
ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА МЛАДЕЖА! НО СЕГА НЕ СМЕ 1968 Г.!!! ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ ТОВА, КОЕТО ИСКА САМО АКО Е ЖИВ И СЕ БОРИ ДА УСТОЯВА ПРАВАТА СИ, А НЕ ОТ ГРОБА! КАКВО КАЗВАМЕ НИЕ С ТОЗИ ДЕН НА ТРАУР НА МЛАДИТЕ ХОРА! ЕТО ТОВА Е НАЧИНА, ТАКА ЛИ?!?!!? НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРЕВРЪЩАМЕ В ГЕРОЙ, А ДА ГИ ВЪЗПИТАВАМЕ, ЧЕ ЖИВОТЪТ Е ВИСШЕ БЛАГО, ДАДЕНО САМО ЕДИН ПЪТ И ТРЯБВА ДА ГО ПОЛЗВАМЕ ЗА ПОЛОЖИТЕЛНИ КАУЗИ...А НЕ ДА ИМАТ ЗА ПРИМЕР САМОЗАПАЛВАНЕТО!
-3
 
 
Не отвличайте вниманието на хората с национален траур, а се съсредоточете върху сериозните проблеми чакащи незабавно решаване. За самоубийците - или хубаво, или нищо! Жалко за младия човек! Но несъм съгласен с решаване на проблемите със жестоко самоубийство!!! Кому е нужно това!?!?
-3
 
 
да много достоино да се самоубиеш ,страхотен пример е дал даите и светец да го направим
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: