ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Харлем шейк учителят: Не бях там, за да играя ролята на надзирател!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 05.03.2013Коментари (35)9436
©
Бивши и настоящи ученици от
ГХП "Св. Св. Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Целта на танца с учениците в Пловдив беше просто с една ведра усмивка да се съберем заедно, да празнуваме и да покажем един контрапункт на това, което се случва понастоящем - протестите и многото негативизъм, черногледство, омраза и ненавист". Това каза учителят по английски език Христо Данев, който организира провеждането на Харлем шейк в училищния двор на пловдивската гимназия "Свети Свети Кирил и Методий". 

По думите му танцът, определен като скандален, е бил просто едно позитивно послание. Според Данев обаче различната инициатива в никакъв случай не трябва да бъде разглеждана като противостоене на националния идеал, който защитават протестите. Вярно е, че мястото на действието беше двора на гимназията, но в крайна сметка говорим за един неработен ден, каза още Данев. 

Той уточни, че събитието не е било насочено само и единствено към ученици от Хуманитарната гимназия, а е било рекламирано като "Харлем шейк Пловдив". Относно кадрите от разпространения в интернет клип, на които се вижда, че ученици пушат в двора на гимназията, Христо Данев призна, че въобще не е видял как се палят цигари. 

"Не бях там, за да играя ролята на надзирател, а бях като част от всички хора, които искаха да танцуват, нищо повече", заяви преподавателят. 

Той изтъкна, че в никакъв случай не подкрепя пушенето в училище. 33-годишният учител уточни, че бил принуден да подаде молбата за напускане от Хуманитарната гимназия и е сметнал това за необходимо, за да запази честта си. 

Идеята в никакъв случай не беше да дискредитирам училището, тъй като аз самият съм възпитаник на гимназията, каза Данев. Оттук нататък той си търси нова работа.


Източник: радио "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 28
13.09.2013 »
08.04.2013 »
28.03.2013 »
25.03.2013 »
25.03.2013 »
23.03.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Не бях там, за да играя ролята на надзирател, а бях като част от всички хора, които искаха да танцуват, нищо повече", заяви преподавателят. Г-н Данев,няма значение защо сте били там!!!Самият фак,че сте присъствал и сте се снимал в клипа с "ваши"ученици води до следните изводи:Или сте много млад и "глупав" или сте играли по нечия " свирка"???Така или иначе времето ще покаже!!!Никой не ви пречи да празнувате и тацувате,но защо в двора на училището,защо учениците пушат и защо има порногравски намеци????Защо?Питам аз и всички притеснени родители?Защо се криете зад гърба на вашите ученици/нашите деца/,а не поемете лична отговорносст за постъпката си???Пожелавам ви здраве и дълголетие!
0
 
 
За съжаление, в медийте се тиражира слуха, че Данев имал връзка с ученичка. Това вече е прекалено. Този слух са го пуснали накакви деца, които имали двойки при него. Те си знаят кои са, нека го докажат ако е така. Не може да се петни нечие име.
0
 
 
директорката в Благоев може да препоръча на учениците си този танц вместо Харлем шейка: http://www.youtube.com/watch?v=UrGLNtZ0rEg
+5
 
 
"Сега ще видите кон боб яде ли"! Оставете учителят на мира, даже да организираме един протест за връщането му на работното място.Нищо лошо не е направил този млад преподавател, все пак не е танцувал Азис пред портретите на Ботев и Левски.На 32 г. е нормално е да се държи приятелски с учениците,а не като някоя искуфяла даскалка, каквато е директорката.
+3
 
 
Вместо във вечна прослава на директорката да ги строи със спретнати бели ризи, грейнали пионерски връзки, тъмносини панталони, да им измери с линийка косите дали са до 2 см и да им прегледа ноктите и носните кърпички, Данев тръгнал да танцува с учениците модерни танци. В момент а това са най-неудобните учители - 1. с мнение, 2. с нестандартно мислене, 3. предизвикващи симпатии, 4. млади, 5. нелижещи задни части на номенклатурата. Тези хора са опасни, защото покрай тях учениците може да не се превърнат задължително в овце. Представям си "възмутените с високия си морал" родители, които въртят пред децата си "родни", цигански кючеци на веселба с роднини.
на 06.03.2013 г.
+5
 
 
Директорката е член на партията мила БСП и е била общински съветник.
+5
 
 
Аз лично подкрепям учителя ! Не виждам, защо трябва да бъде изгонен ? Това е начин да изгради по-добри отношения с учениците и мисля, че го е постигнал. БРАВО
+8
 
 
Оставете човека!! Евала, че има и учители, които са приятели с учениците. Защо винаги се захващат с дребните неща? Комплексари! За уволнения трябва да са съвсем други хора!
+2
 
 
Мисля, че във филма "Вчера" го казаха добре:"Какъв е тоя Харлем шейк, бе? Ще ви дам едни Харлем шейкове! Ако искате забавата да продължи - Бийтълс! Я извъртете един Бийтълс! http://www.youtube.com/watch?v=bU4XYH7alyE
на 05.03.2013 г.
+10
 
 
Директорката се излага! Да намери да срита някой некадърник и да остави младите да работят стандартно и нестандартно-бъдещето е тяхно. Върнете момчето на работа и му се извинете! Оф, то и нашата баба Лесли е същатата к.чка...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: