ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се разграничиха от Костадин Славов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 07.03.2013Коментари (119)15416
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив Пловдив излязоха с декларация относно пресконференцията, която свика по-рано днес председателят на фен-клуба на "черно-белите" Коце Славов. Plovdviv24.bg публикува декларацията на феновете на Локомотив без редакторска намеса:

Във връзка със случващите се събития през последните няколко месеца в нашите редици и установяването на недобросъвестни действия на т.нар. председател на фенклуб Локомотив (Пд), а именно Костадин Славов, излизаме с обща позиция, с която се разграничаваме и порицаваме действията на въпросния "господин".

Декларираме, че феновете на Локомотив (Пд) многократно са се доказали като верни, независими и нетолериращи некоректни прояви, без значение дали те са извършени от ръководители на клуба, наши опоненти или редови членове между нас.

Поради злоупотребата с нашето доверие, финансова и морална некоректност от "господин" Славов, обявяваме, че не желаем той да бъде наш представител. Неговото място не е между нас на стадиона, както и няма да допуснем да продължава с манипулативна и подмолна политика да насажда разделение и интриги между нас.


Призоваваме Костадин Славов, както и хората с подобни жалки намерения, да стоят далеч от нашия иначе изпълнен с топлота черно-бял дом - Лаута.

Нека бъде ясно на всички, че силата на Локомотив (Пд) винаги е била в сплотеността и честността на неговите привърженици. И няма друга такава, която да промени това.

Излизаме от ситуацията по-силни, по-единни и изпълнени с амбиция с нови успехи на любимото ни ЛОКО.

Подписана от: Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects

Още по темата: общо новини по темата: 3
09.03.2013
08.03.2013
07.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Само да попитам . Ония глупак невестулката от хората на Славов ли е или от биячите ? Като го гледам как се покри гнидата , сигурно е от на Славов приятелите :) .
0
 
 
Славов,изпусна лапаницата и сега се държиш, като удавник за сламка???Малко доблест ,ако имаше нямаше да бръщолевиш глупости за любимото ЛОКО!такива утайки не могат да бъдат ЛОКОМОТИВЦИ-НЕ СЕ КОМЕНТИРА, О Б И Ч А СЕ !!!!!
-3
 
 
Какво плюете по човека, който казва истината. Всички знаете, че е така, но нали сте подлоги..... декларацийки чак пуснали. Магарешкия не виждам да е отрекъл а само криволичи в изказванията си. "Ще гласувам за него, да ви язди дълги години". Всичко се връща манговци. Господ забавя, но не забравя!!!!
+4
 
 
Славов саботира клуба още, когато Тото Динев му зададе въпроса за отчитането на печалбата от фен артикулите в магазина. Този мазник твърдеше, че за 2 години имало под 3000 лева оборот!!! Даже нямам идея откъде изпълзя това мекотело, за да стане шев на фен клуба ! Марешки не ме касае, но за разлика от Прасето Динев не ни пласира в тото схеми и до момента каквото е казал е направил ! Явно е спрял авантата към дежурните паразити на Лаута! Славов и Грозлеков са доказани мазници! Доказани лидери сред агитките как допуснаха този интригант и паразит да злоупотребява с декларации и лъжи от наше име !? Чака го красиво бъдеще, ако има глупост да се появи този мишок !
+6
 
 
Нищо против Локо, обаче с такива радетели като Золума, наистина ми ставате антипатични...а и стези декларацийки, айде моля ви се, да не сме в 2-ри клас, давайте я малко по-сериозно. Успех на пловдивчани утре, визирам и двата отбора:)
+2
 
 
Интересно ми е какво мисли по въпроса Зулум бей. Кво правим като спре хранилката?
+4
 
 
След изборите ще има детектор! Така че внимавайте с бюлетините! Баби, деца и внуци - всички за Марешки.
+4
 
 
Крачете смело след моркова-винаги ще Ви е пред носа и никога няма да го стигнете!
0
 
 
за какво единство говорите след плюенето срещу славов който е един от вас.все пак вие сте си го били избрали а не ботевистите.така че сами сте си виновни че вашето голямо и топло сърдце май не е толкова обединено както ви се иска на вас
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: