ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо фенове говориха за Славов, Марешки и бъдещето на отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 08.03.2013Коментари (78)10998
© Plovdiv24.bg
Представители на Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects дадоха специална пресконференция днес, на която открито обвиниха Костадин Славов в плетене на интриги, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Eто част от изявленията им:

"Нещата, които каза вчера Костадин Славов, са пълни глупости. Този човек се опитва да плете интриги, но ние няма да му позволим това. Вярно е, че имахме среща с Веселин Марешки при представянето на отбора. Но на нея говорихме за бъдещето и структурата на Локомотив, а не за предстоящите парламентарни избори. 

Говорихме и за трибуна "Бесика" - той обеща, че ще я направи дори да си тръгне от Локомотив. Марешки ни заяви, че неговото бъдеще и решението дали ще остане в Локо зависи от нас феновете. Ние не правим кампания за Марешки". Това заявиха привържениците на Локо на срещата с журналисти, на която влезе и Христо Бонев,който пусна на високоговорител разговор с човек от Бургас. Той изтъкна, че от пловдивския тим дължат 5000 лева от финала за Купата миналата година. За билетите е отговарял Костадин Славов.

За да чуете всичко от цялата пресконференция гледайте видеото прикачено горе.

Още по темата: общо новини по темата: 3
09.03.2013
07.03.2013
07.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
магарешкия акциите от тото_динев не иска да купи, а ви обещава трибуна да ви строи?!?!??!?!? ..... ..... ..... никой не ви иска, цигани ..... ..... ..... аптекаря гледа на вас като на бюлетини...
0
 
 
Черно-бяла епопея на гьонсуратлъка ! Тези момчета дали се усещат колко са нелепи в момента, или ще го усетят едва когато варненския пъпчивец си събере куфарите и ви каже "аривидерчи". Мислете, тея глави са за това, но по тези географски ширини, зад ВСИ, мисленето винаги е било недостижим лукс.
+1
 
 
Отборът ви е симпатичен. Даже бих казал, че ме радва. Момчетата се раздават. Обаче организацията ви на ниво ръководство и фенове е пълна пародия. Срам! Цирк! За нищо не ставате потници!
+2
 
 
Това на бонев срс-та ли са, или е казал на този какво да каже като му звънни? До сега що не ги е казал тези неща.жалки сте,и този пък с телефона като шестокласник.....
-2
 
 
Всички пирати, мирати , чочовци и подобни подлоги на един и друг да си го мерят един на един. Все като дойде някой нов собственик, все ша са намери някой боклук да се прави на мн отворен.
0
 
 
Потниците, що не са по потници, май им е студено.
+3
 
 
Какво толкова се вайкате, Коце Славов не е приел ''офертата'' на Марешки , а останалите (Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects) ще сътрудничат на предстоящите избори на аптекарския бос .
-1
 
 
Колко години трябваше да минат, за да разберем, че Славов не става? Или ни трябваше директива за да го наплюем?
-2
 
 
САМО ИЗГРЕВ БОЙС ЩЕ ВИ РАЗФОРМИРОВАТ,МАНГАЛИ ши*ани НЕДОЕ.*АНИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: