ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (21)
Майкъла: Стадионите на Ботев и Локомотив са смешни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 08.03.2013Коментари (44)8857
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев говори днес пред журналистите за това какво е направено на стадион "Българска армия" и какво предстои да се случва още. Той обаче разкритикува стадионите на част от другите български тимове, като ги определи като смешни. "Не коментирам Левски, нормално е да получат лиценз. С какво стадион "Славия" е по-хубав от "Българска армия" и има лиценз. Не говорим за стадионите в Перник, Враца, на Ботев и Локомотив Пловдив. Това са смешни стадиони. Същото се отнася и за Черно море. Какъв е проблемът на ЦСКА?", запита Илиев.

Той допълни, че е първия човек, който от 20 години насам прави нещо на стадион "Българска армия". "Визията на стадиона е дело на един от най-добрите проектанти в България. Новите терени отпред ще струват около 750 000 лева. Аз съм единствения, който е взел пари от Титан за ремонт. Ще сложим броячи на входовете. Трябва да видите какво беше в административната сграда на стадиона, където слагаха кофи, когато валеше дъжд. Няма договор на футболист или треньор, който е бил коректен към ЦСКА", заяви Майкъла.

Това, което го виждате тук е 100% на Титан, но и на мен, защото аз съм ги накарал да извадят пари. Стадионът бе със статут на паметник на културата. Вече имаме необходимите разрешения. Сектор А и Б до козирките има разрешение за 8 апартамента по 50 квадрата, много луксозни. Това се казва метална конструкция "Ферма". Има я и в Ловеч. Сектор В целият ще е покрит. Сектор Г струва около 100 000 лева и може да се направи за 40-50 дни, ако имаме парите. ЦСКА около 1,5 милиона са задълженията", каза още Илиев.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
били смешни.смешник ,но имат лиценз,а армията няма,а и за какво ви е стадион като ви ходят по 500 човека на мач.
0
 
 
Смотания, я кайи как имахте статут на паметник на културата - наливане на дарйавни пари, авсе ревете , че имате далгове...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+1
 
 
ПРОБЛЕМА СИ ТИ ВЕ "МАЙКЪЛ"!СТАДИОНА СИ ВИ Е ГОТ!
+1
 
 
Майкълче за нашите отбори не се дават държавни пари,за да си ремонтираме стадионите и въпреки това се събираме много повече на нашите"смешни стадиони"отколкото на вашия "Олд Трафорд"Нещо друго...още като минете табелата на шопия се насирате от страх,защото във Великия Пловдив ви разкриват "великата ви селекция'
на 09.03.2013 г.
+1
 
 
Сектор Г сигурно ще е най-модерния с тази крупна сума от 100 000 лева ,щом изрично е упоменат,като направят и сектори А,Б и В за по 50 000 лева само ще можем да цъкаме с език и завиждаме за невероятния колизеум,който ще имат прасюнгерите!
+1
 
 
е няма друг такъв дришльо като тоя с очилата на снимката ----- само като разбереш, че е кръстил и тримата си синове на него си -> Жорж, Георг и Георги и ти става ясно за каква селения става на въпрос ..... ..... ..... и като прибавиш, че жена му се казва Елизабет и цирка става пълен ..... ..... ..... от там на сетне като се запознае с някого още първото му изречение от 5 думи в което 3 пъти казва "аз ..... аз ..... аз" ..... ..... ..... е няма друг като този олигофрен...
+1
 
 
Другата седмица ни идвате чорби гадни,пак ще ревете на Лаута....САМО ЛОКО!!!!
+4
 
 
А до скоро не им даваха лиценз за А група!
+6
 
 
По - прост и по-селяк в БГ футбола няма , така че коментарът е излишен.
+6
 
 
Майкъл Джексън ли си,Джордж Майкъл ли си,или п**ка разпорена ?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: