ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Позицията на Ботев относно безредиците на мача с Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 11.03.2013Коментари (21)9451
© Plovdiv24.bg
Във връзка с безредиците по трибуните по време на мача "Ботев" - "Левски" и опитите да се вмени вина за случилото се на нашия клуб и нашите привърженици, ръководството на ПФК "Ботев" заявява следното:

Като домакин на срещата, клубът осигури организация за нейното нормално протичане и превръщането й във футболен празник. За гостуващата публика бе отделен специален вход, от който привържениците на "Левски" да влизат на стадиона необезпокоявани. На стадиона бе осигурено присъствието на полицаи, които да се грижат за охраната на мача, както и за безпрепятственото пристигане и отпътуване на гостуващите запалянковци.

Осигурена бе предварителна продажба на билети и организация за максимално бързо протичане на пропусвателния режим и настаняване на зрителите на трибуните. Осигурена бе и задължителната буферна зона между домакинската и гостуващата публика.

Ръководството на "Ботев" инструктира стюардите да организират "жълто-черните" привърженици да подкрепят отбора, без да стават причина за конфронтации с публиката на "Левски".

След изгледаните видеозаписи и твърденията на директора на пловдивската полиция старши-комисар Тодор Чонов, не разбираме от какво бяха провокирани следните действия на "сините" запалянковци:

1. Същите разкъсаха демонстративно знаме на "Ботев" Пловдив.

2. Нанесоха щети на спортната зала зад сектора за гости.

3. Свалиха и разкъсаха винилите, с които бе брандирана залата.

4. Изстреляха няколко сигнални ракети и хвърлиха десетки циментови отломки, и други предмети към привърженици на "Ботев", като по този начин застрашиха живота и здравето на стотици хора, сред които жени и деца.

Не разбираме защо привържениците на "Левски" не се включиха във футболния празник в Пловдив така, както го направи публиката на "Ботев" на първия мач между двата отбора на стадион "Георги Аспарухов".

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 52
19.04.2013
27.03.2013
13.03.2013
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
чонов (нарочно пиша фамилията ти с малка буква),след случилото се в събота,ако си мъж и имаш поне малко достойнство,трябва по най-бързия начин да си подадеш оставката!
+2
 
 
Б.Михайлов,по-известен като "голямата перука" Ти Говедо синьо не си желан в Пловдив!' '
+3
 
 
От говедо - говежда тор! От перука - пе*алски номера. Нищо ново под слънцето!
+4
 
 
Да се иска обяснение от комисар Чонов кой даде разрешение 4 буса на полицията да превозва феновете на Левски от гарата до стадиона и обратно няколко курса при това, плюс пилотна кола и мотори.Същите се използваха като маршрутки.Кой плаща тези курсове. А ръководството на Левски упреква полицията че нямало организация. Е това ако не е наглост.Дано има някакъв отговор.
+2
 
 
дайте да се организираме и да ходим до София за сваляне на онзи със преседената коса сега както е тръгнало да се искат оставки и да му вземем скалпа Готовили сте УНАЦИ БОТЕВ САМО
+4
 
 
Имаше един индивид от сините привърженици където беше писал, че БОТЕВ феновете, петняли името Христо Ботев.. Просто нямам думи, това са хора без мозъци..
-2
 
 
Братя Българи,стига!Заплашван съм Масирано,но не ме е*бе!Всякви Отрепки зоват за смърт на Българите от Ютюб???Те си мислят,че са скрити(мангали)от Кипър и Испания-хахаха?Ние ви знаем кои сте;) И сме Много рисурсфъл.Генчо Хамериканеца;)
+7
 
 
на мвр,патрулките се превърнали в маршрутки да извозват синята деградация,верно ли?няма такъв срам!!!
+4
 
 
Преди години тъпите говеда ядяха бой още във подлеза на ц.гара и после бяха кротки като агънца и след мача се изнасяха като пръдня из гащи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: