ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Заради безредиците на "сините" фенове, Ботев го отнесе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:08 / 11.03.2013Коментари (145)20185
© Plovdiv24.bg
БФС наказа Ботев и Левски да играят следващите си домакински мачове без публика. До това становище стигнаха от "Цар Иван Асен II" за проявата на грозните сцени на стадион "Христо Ботев", от страна на привържениците на Левски.

Така "канарчетата" няма да могат да разчитат на 12-ия си играч за домакинството срещу Черно море, което е на 6-и април.

Левски ще приеме Литекс в сряда на стадион "Георги Аспарухов"" в първи четвъртфинал за Купата на България също без своите фенове.

Освен наказанията от една среща двата тима също така и бяха санкционирани. Пловдивчани са глобени с 10 000 лева, докато софиянци ще се бръкнат със 7000 лева, както и ще поемат нанесените щети на стадион "Христо Ботев".
Още по темата: общо новини по темата: 20
06.04.2013
06.04.2013
06.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Пичове, аз мисля, че е крайно време буферите да станат локомотивци, а папагалите ботевисти. Дайте да се обединим срещу софийските "грандове"! А на нашето дерби пак да си ходим спокойно по мачове и да се разделяме пред входа на стадиона, а след мач по кръчмите да се шегуваме един с друг, а не да си трошим главите! Тези дето искат да се млатят да си уреждат срещи и да правят каквото си искат. Иначе сега клатят нас, утре тях и т. н. Във взаимен интерес е да спрем да се плюем един друг.
+8
 
 
Ръководството на клуба трябва да направи спешна среща с МВР относно мерките за охрана на домакинските мачове! И ако трябва на следващия мач да има 2000 полицаи и всеки гостуващ фен да бъде събличан гол и щателно обискиран! Щом ние носим отговорност за поведението на 50 човека, дошли с единствената мисъл да правят проблеми, то нека мерките в сектора за гости да бъдат жестоки!
+12
 
 
Според мен протеста трябва да е не срещу БФС, а срещу тотално неадекватните действия на полицията! За тези вандалщини трябва да има персонална отговорност и виновниците да бъдат съдени и наказани! Крайно време е агитките да се прочистят от такива вредни елементи и е задача на полицията да свърши това! Цяла България ги знае кои са хората, които създават проблеми, ако полицията не може да се справи с тях, за какво говорим ... За какво плащаме милиарди издръжка на МВР, ако те не могат да се справят с по 50 лумпена във всяка агитка? Ако МВР не може да осигури адекватна охрана на мачовете, да си каже и да се спира първенството! Не може 50 човека да развалят празника на 20 000 и да застрашават сигурността им! Смятам, че с мнението ми ще се съгласят всички нормални фенове на всеки отбор, защото дори 2000 сини фенове ги беше срам и страх от поведението на 50 човека! Ако не се вземат спешни мерки, тези хора ще продължат да живеят с чуството на безнаказаност и съвсем скоро може да стане страшно!
+4
 
 
Ето това представляват говедата едни лумпени. Същите тези 100-тина човека бяха дошли да трошат а не да гледат мача. Глупаците развалиха празника на Пловдив, но въпреки това ги бихме и 2:0 си е доста болезнена загуба и пак си празнуваме. До кога ще се защитават и толерират тези прости говеда....аман от шопски глупаци. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.03.2013 г.
+4
 
 
Ръководството трябва да обжалва наказанието! Ако не стане - да тръгваме към Сф, стига са се еб.вали с нас тия перукани!
+3
 
 
следващата година кривия пак да им даде 3 000 билета вместо 1 600 колкото им се полагат на говедата мръсни...
+3
 
 
Говеда, дойдохте в Пловдив, щяхте да разбиете майните, ама си разбихте главите... Още много бой ще ядете тук. Ще ви чакаме на 04.05.
+12
 
 
Полицията трябваше да навлезе и изгони от стадиона синята пасмина веднага след като феновете им се хванаха за оградата.Да не говорим за сигналните ракети. Какво ги гледаха? Ако това беше в Шопия, полицията щеше да ни избие...Не прекратената на време агресия ви доведе наказание..Хайде да видим какво ще стане на Локо-Цецка? Само.....Локо.....
+20
 
 
И мен ме е яд, че си тръгнаха почти живи, грозните говеда... Да ги изненадаме на 4-ти май като дойдат да играят с Локото. Заедно да им покажем, че трябва да имат огромен страх, като идват в Пловдив!
+19
 
 
101 ГОДИНИ БОТЕВ Пловдив! 101 ГОДИНИ КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА! 101 ГОДИНИ СИМВОЛ НА Пловдив! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БОТЕВИСТИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: