ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Директорката на Хуманитарната гимназия в Пловдив: Обмислям оставка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 12.03.2013Коментари (78)16168
©
Бивши и настоящи ученици от
ГХП "Св. Св. Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
След протеста вчера при мен няма абсолютно никакви официални документи, с които да се иска оставката ми, няма искания, няма послания. Това каза директорът на Хуманитарната гимназия в Пловдив Соня Киркова. Според нея протестът в защита на учителя по английски език Христо Данев е бил малоброен, учениците от гимназията са били много малко и хората са били значително по-малко от 200 души, сред които и учениците от основното училище, което ползва една и съща сграда с гимназията. 

"В случай, че при мен постъпят документи за искането на моята оставка, ще взема решение за това, каза Киркова. Поискването на моята оставка би трябвало да бъде от малко по-други хора - от моите колеги, от Министерството на образованиетo и началника на инспектората, от родители и ученици в училището", каза директорът. 

"Разбира се, че обмислям вариант за оставка. Ако продължи общественият натиск върху мен за връщането на господин Данев, аз мисля, че това е един изход, при който считам, че това е най-достойното, което мога да направя", каза още Киркова.


Източник: радио "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 28
13.09.2013 »
08.04.2013 »
28.03.2013 »
25.03.2013 »
25.03.2013 »
23.03.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
този така наречен приятел на учениците не може да те научи на нищо И ако искаш да БЪДЕШ НАУЧЕН НА НЕЩОТО КАКВОТО И ДА БИЛо то трябва да имаш ДИСЦИПЛИНА Ч
+1
 
 
Престанете да се възнасяте по този така наречен "учител". Има много млади / и не само млади/ учители, които работят и правят наистина ценностни за децата ни занимания. Вижте във Интернет за програмата "Заедно в час", тези учители тук са бъдещето те наистина работят за децата ни. Обаче какво се получава за тях нито дума, а този развей прах стана сензация. Замислете се хора съвсем трезво наистина ли имаме нужда от подобна разюзданост и пошлост за да възпитаме едно ново поколения???
+3
 
 
Има два начина да се контролират хората: първо, да ги държиш под страх, и, второ, да ги деморализираш. Образован, здрав и уверен народ се управлява по-трудно. А някои хора просто разсъждават по този начин: не искаме хората да са образовани, здрави и уверени, защото няма да можем да ги контролираме...
+3
 
 
Да си подава оставката.Сума ти хора познавам които учиха там,нищо добро за нея никой не казва.Може би за това беше изгонен най-харесваният и учител.
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 13.03.2013 г.
-2
 
 
мразя дълги постове,това ми напомня за някогашните "партийни секретари", затова накракто им казвам /на тези с дългите постове/: А мне пофугу какви коментари пускате,аз съм твърдо зад даскала,нима е извършил някакво престъпление,м?
+3
 
 
Направо да си ходи Сончето, да не се офлянква. Никога не съм я харесвала като директор. Жалко само, че и Желязко очевидно (заместник директора) се оказа дръвце. Младичък е, мислех го за по-широко скроен..
0
 
 
ЕЕ няма оттърване от тия мръсни комунисти майна
+5
 
 
На запад учителите си говорят на малки имена с учениците и целят да бъдат тяхни приятели..Другарките са още със соц манталитет...браво на учителя!
+3
 
 
Много разбират всички, много знаят. Нека да станат директори, да отговарят за огромно училище и 1000-1500 деца, тогава да видим как ще реагират в ситуация и какви решения ще вземат. Освен всичко друго, нещата явно съвсем не са такива, каквито ги представиха телевизиите. Все танцът им е в устата, не това, че е прекрачена граница на благоприличие, за каквато всяко училище се бори. Как мислите , че би реагирало друго ръководство? Ще каже "Браво, супер, така трябва да се кълчат всички учители!"....? Само за това става дума и не за друго като система и докъде сме я докарали с образованието. Има много просташки коментари и те са лишени от смислено съдържание, а най-грозното е, че хора, със сигурност ходили някога на училище, обиждат с всякакви имена учителите. А забравят, че те също са родители и да казваш на учителите, че са такива и такива, е все едно да го казваш на родителите си... Отвратително. Кой ви научи да пишете, на училище ходихте ли, защо не го напуснахте, ако сте толкова смели и недоволни? Ситуацията е много грозна и хората я правят такава. И как бихте се почувствали, ако обиждат майка ви така, както обиждате учителите и директорите? Коментарът и спорът са безполезни оттук нататък.
-2
 
 
Училището не е дискотека. Още повече това не е никакъв танц, а някакво олигофренско кълчене.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: