ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Драмите в Пловдив струват на Левски около 100 бона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 13.03.2013Коментари (12)6187
© Plovdiv24.bg
Поредната "глоба", наложена от няколко десетки "сини" запалянковци на клуба, гони 100 000 лева. Толкова излиза сметката в ущърб на "Левски" за безчинствата на привърженици на тима на мача с "Ботев" (0:2 в събота).

Дисциплинарната комисия на БФС санкционира клуба със 7000 лева, въпреки че ръководството нямаше думата при организацията на двубоя, а и направи всичко възможно да укроти вандалите. "Левски" губи още над 50 000 лв. като очакван приход от четвъртфинала с "Литекс" днес, който ще мине без публика. В добавка "Герена" ще получи фактура от "Ботев" (Пд) за нанесените щети от "сини" ултраси на стадиона в Пловдив. Нищо чудно сумата да е десетки хиляди... Възможно е столичният клуб да опита да обжалва оценката на пораженията.

А за четвъртфинала с "Литекс" днес "Левски" все пак ще има фенска подкрепа. "Сините" началници задействаха процедура да бъде инсталирана 7-метрова видеостена до стадиона, пред която да се съберат стотици зрители.

Идеята мина през сериозна организация, включително разрешения от общината и осигуряване (и плащането) на допълнителна полицейска охрана пред сектор "А". За гледанетона двубоя зрителите ще се съберат в района откъм парка.

"Левски" постави същата видеостена и след лишаването от домакинство за мач с "Локо" (Пд) преди 2 г. Тогава обаче централната трибуна още я имаше. Сега сектор "А" е сринат, всичко вече е разчистено. И само висока 7,5 метра синя мрежа плюс двуметрова стена дели терена от пространството отвън. Така песните и скандиранията на агитката ще се чуват перфектно на игрището.

Източник: "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 52
19.04.2013
27.03.2013
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А бе защо на тия лумпени не им дадат една купа да си я стискат и да ги накъртят още първият мач във европа и после цяла година да си мечтаят помияри долни шопски говеда.
+3
 
 
Христо Стоичков го каза преди малко най-добре-Публиката на Левски днес много ми хареса, там й е мястото!Видяхте и порното от мача-кога ще има съдийско решение против Левски???
+2
 
 
Тези 100 бона знаете ли кога ще ги платят говедата? НИКОГА!!! Убий убий говедо...
+7
 
 
Дано ЛИТЕКС да ви набучи на кол шопи долни.САМО БОТЕВ ОЛЕ.
+7
 
 
Пумиариии!!!!!БФС пак се осраааа!!! Литекс да бие днес а те нека да си гледат на стената само че и селяните няма да ги има защото мача е в София!!!!! Успех на Литекс!!!!
+8
 
 
Крайно време е да се идентифицират футболните хулигани и нормалните граждани да могат да посещават свободно мачовете! Има достатъчно техника с която може да се свърши всичко за един месец. Унизително е да влизаме в "кошари", "клетки" и т.н. Който иска да буйства и троши чуждо имущество да бъде затворен в съответните заведения! Мисля че определени кръгове в държавата имат интерес да се толерира този произвол!
+17
 
 
Заради лумпените на Левски,Ботев също изгоря с 100 бона!А малоумниците от БФС,толерират вандалщините на гостуващите агитки!Крайно време е да има забрана на лумпените от София,да посещават спортни мероприятия в другите градове на страната!
+18
 
 
100000 силно казано, иначе за Ботев е по-лошо наказанието, с една дума БФС казаха на футболните фенове "правете си квото искате като сте гости, непремено ще изгори и домакина"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: