ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани към Костов: Не те искаме в града ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:05 / 16.03.2013Коментари (27)8293
© Plovdiv24.bg
Преди няколко дни лидерът на ДСБ Иван Костов беше гост в студиото на ПОТВ, където обяви, че е дошъл в Пловдив в деня на разпускането на Народното събрание по важни партийни дела.

В студиото на пловдивската телевизия Костов обяви, че лично ще поведе листата в Пловдив, за която информирахме читателите на Plovdiv24.bg в статия, няколко часа след телевизионната му изява.

Много ясна и категорична бе реакцията на пловдивчани в коментарите към публикацията. Чрез тях читатели на сайта ни бяха категорични в призивите си към "Генерала" да не се доближава до града ни. Ето и част от отзивите:

Кой не скача е червен, още помним от площад Съединение как ни манипулираше барабар със Златка Русева, к***ата на парламента, най омразния човек който не може цяла България да понася марш, мангал вън от Пловдив .НИКОЙ НЯМА ДА МУ ГО ПРОСТИ !!!!!

Костов го е закъсал щом разчита на традиционната синя крепост! Пловдив не се продава другарю Костов! - 1 глас!

Автогол си вкара !

Защо този черен циганин си мисли, че е достоен за хилядолетния ни град. Улицата казва, че не иска такива като него, припомняйки предателството му към България с приватизацията на БГА Балкан, Кремиковци и т.нар разбойническо - мениджърска приватизация, а той показва желание да се кандидатира от Пловдив и да представлява пловдивчани в Парламента. Странен човек....

Листата за Пловдивския затвор трябва да оглави, ще го изберат единодушно!

Такива като този циганин са за разстрел - те хората за тях гласуват!!!! Приватизира за 32 милиарда лева държавни предприятия, а в държавата се появили само два. Това, ако не е брутална кражба здраве му кажи. Изроди като този мургавел трябва да бъдат изгорени пред хората!!!!

Пази Боже Костов да ни поведе!

абе никой не го иска на околовръстното шосе,той отива на главната...!

За да сме обективни, трябва да отбележим, че се появиха и няколко подръжници на Костов. Един от тях написа:

Единственият български политик вадил държавата на два пъти от червеният батак-справка-1990 и 1997 година, но веднага бе оборен: Къде го видя ваденето? Разпродаде половин България за жълти стотинки. Сега, чрез поставени лица има най-хубавите от тогава парченца. Не ми говори за това какво е извадил, а каде е вкарал.

 



Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Стоя и се чудя защо коментарите ми не са активниу т. е. защо ръчичките в горния десен ъгъл са сиви, а не зелена и червена.
на 17.03.2013 г.
0
 
 
ПОЗДРАВИ ОТ ФОНД " СВЕТА СОФИЯ". ХАРЧА САМО ОТ ЛИХВИТЕ И СПЕСТЯВАМ ЗАПЛАТАТА. КАТО СИ СПОМНЯ КОЛКО ТРУДНО ОТДЕЛИХ ПАРИТЕ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ ВЪВ ФОНДА..... НЯКЪДЕ ПОТЪНАХА И МОИТЕ И НА МНОГО ДРУГИ ХОРА. ДА ЖИВЕЯТ ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА!ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЯДОХ БОЙ, ОБГАЗИХА МЕ, ПОСЛЕ БЯХ НА БАРИКАДИТЕ..... ЗАРАДИ ЕДНАТА ИДЕЯ. ОКАЗА СЕ, ЧЕ ИДЕЯТА БИЛА ТОЙ ДА СИ УРЕДИ СЕМЕЙСТВОТО И РОДАТА НА НАШ ГРЪБ, А НИЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИКАМЕ УРА. ТОЗИ ПЪТ -НЕ ДРУГАРЮ КОСТОВ. ОТТЕГЛЕТЕ СЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!
+4
 
 
Мястото на тоя мръсник е в затвора!!!!!Мръсна крадлива измет ти и твоите колеги ,Станишев,Царя,Доган,Р.Овч.Муравей Радев и всички боклуци управлявали от 1989год до сега сте виновни за мизерията на българския народ и вашето място е в затвора!!!!!Никой не Ви иска боклуци такива!!!!!Вие трябва да си платите за националната катастрофа до която ни докарахте!!!!
0
 
 
Само малка вметка: Той никога не е бил "Генерала", а Командира. Не мога да си кривя душата, че той е умен и ерудиран човек, но най-голямата му грешка в живота е репликата: "Няма да ви предадем, няма да ви излъжем!", казана на протестите в Пловдив през студената зима на 1997 година. И двете обещания не се случиха (предадоха хората и ги поизлъгаха) и което е по-важно, не беше задоволена мечтата на българина за справедливост, която отново той прокламираше. Малък пример е мотането на комисията за разсекретяване на досиетата, която стана факт в последния месец от мандата, а трябваше да е първото нещо, което да се случи! Но, за всичко това си има и причини, а ние се досещаме за тях!
+7
 
 
Тази гад отне години от живота ми, вярвайки, че лишенията ми ще са за сметка стабилизирането на държавата, промяна в управлението и просперитет поне на децата ни! Единственото вярно е лишението от нас и успеха на Костов и наследници! Няма с какво да ни изненада, просто един патриций словоблудстващ с мечтите ни. Отново!!! /ако той е първи, най-достоен от листата, дано никой не влезе от тях, за да оцелеем/
-3
 
 
Миришищите на чесън и пот аграрни и нискообразовани физиономии нека не се отъждествяват с привилегията да се наричат ПЛОВДИВЧАНИ!!!!Стадното и скотско мислене не е присъщо за ителигентните жители на Пловдив.Костов е единствения способен български политик...всичко останало е черното между пръстите на краката на селянията и простотията обзела част от бг общество...
+23
 
 
Този крадлив боклук няма място в нашия Пловдив. Няма кой да гласува за теб измамник такъв не си прави труда да водиш каквато и да било листа. Заради него държавата ни е на тоя хал, такива като него,царя,Доган и Станишев съсипаха държавата и пак се гласят за депутати. Безсрамници хората ви разбраха какви сте, няма кой да гласува за вас освен жените ви.
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: