ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Генов: Нямам обяснение за тази безидейна игра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:42 / 16.03.2013Коментари (26)6796
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локо Пд Стефан Генов призна след загубата от ЦСКА с 0:2, че "червените" напълно заслужено са спечелили трите точки на Лаута.

"Нямам обяснение за тази безидейна игра, но има и такива мачове. Необяснимо за мен е, че нямахме удар към вратата на ЦСКА, но явно играеш, колкото ти позволи противника", коментира след двубоя Генов

"Напълно заслужена победа на ЦСКА. Допуснахме много грешки в дефанзивен план. При първия гол на гостите допуснахме индивидуална грешка, а втория ни изкара извън релси", каза още наставникът на "черно-белите".

Още по темата: общо новини по темата: 18
20.03.2013
17.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
15.03.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Загубихме един мач и мисля ,че няма трагедия.С тези момченца толкова а за повече са необходими и няколко класни футболисти.
+1
 
 
Хайде да бъдем реалисти - има и такива мачове. Жълтите защо паднаха у дома си от Берое? Играта на отбора не вървеше от самото начало- трудно изнасяха топката..... И аз исках много да победим , ама.....
+3
 
 
На Лаута като гледах пилоните с прожекторите ми беше супер кеф..... За мача: Слаб много. ЦСКА бяха смешни, но пак можеха още 3 гола да ни вкарат. Този ден Златински беше скаран с футбола. Не само, заради дузпата, а защото от 12 корнера само 2 центрира нормално, а не в нечии крака. Всички статични положения бяха пропилени пак от него. Христо Златински е ГОЛЯМ, но не трябва да е титуляр всеки мач. А Мирчев - не знам кой го доведе. Бяга като камила по лед. Въпросите са за Чечо най-много, защото при наситена с 6 души средна линия от ЦСКА...ние играхме 60 минути без Малама като титуляр и не можахме 2 паса да вържем. И двата отбора играха много трагичен футбол на ниво "Я" група. Имахме два удара във вратата. Все едно.... нищо толкова не е станало! Гледаме напред и подкрепяме отбора :-) Tози истерик, психопат, който реве в аудио уредбата доста отвращава голяма част от феновете с безумните си призиви, закани, крякания и подобни малоумия. Бесика да си проведат някаква селекция и да го сменат с някой, който не е избягал от лудницата. Отива му прякора ХОДЖА, който папагалите му лепнаха, а и те разбират от ходжи и няма как да не им се доверим ;-) Оглеждах се за интригантите Славов и Грозлеков и също ми беше кеф, че никъде не видях мазните им следи по секторите.... Исках да ги попитам дали ще организират едно реване пред Наско Узунов сега, когато прожекторите на Лаута превърнаха стадиона в стадион. Гледаме напред и това е - ПЛОВДИВ е НОМЕР 1 !!!!!!
+6
 
 
Много ми е интересно оная к...ва Зума какво изказване ще направи или се е покрил като плъх.
+3
 
 
Чечо! ти може да нямаш обяснения но ние имаме, и то от твоето изказване още преди мача като умишлено възхваляваше ЦСКА и ни подготвяше за престоящата загуба.
+2
 
 
Като е наредено отгоре,какво да направи Чечо,освен да обере целия публичен срам и обвинения!Всички знаем колко тих и кротък човек е!Има си кой да нарежда първенството,а ние този сезон няма да имаме особена роля!
+2
 
 
Генов - мекотело, ти като нямаш обяснение, кой да има...бабами от Рогош ли?Проджници мръсни! Колко гушнахте?
+13
 
 
Обяснението е от ясно по-ясно,да имаш футболисти като Маламов и Стефанов и да ги държиш не за първи път този сезон резерва е безобразно.Не мога да разбера какви са тези експерименти с отбора.Това си е чиста треньорска грешка,както днешния мач,така и срещу Литекс.
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 16.03.2013 г.
+4
 
 
какво обяснение бе,какво печелиш да си послушник
+3
 
 
Чечо, Мирчев - ВЪН! Помисли и за Атанасов! Юруков, Маламов и Стефанов - титуляри! Валери - отзад, Диего също! Намери място на Садула, помисли и как Серафим вторите полувремена ще раздвижва нападението!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: