ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Прекратявам взаимоотношения с Локо Пд след края на сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:03 / 17.03.2013Коментари (170)25333
© Plovdiv24.bg
"Ангажиментът ми е до края на шампионата. Ще изпълня това, което съм поел като отговорност и ще издържам отбора до финала на първенството. След това прекратявам взаимоотношения с клуба", заяви в ефира на Нова телевизия варненският бизнесмен.

Марешки финансира Локомотив (Пловдив) от миналата есен, когато спаси "смърфовете" след раздялата им с Константин Динев. И до ден днешен обаче аптекарският бос не получи акциите на клуба, които не са на негово име.

Вчера "черно-белите" прекъснаха серията си от 8 мача без загуба у дома, като паднаха 0:2 от ЦСКА на "Лаута". Още по време на двубоя се засилиха подозренията, че Марешки ще се маха от клуба. Причината беше, че бизнесменът не се появи на трибуните, макар обикновено да не пропуска завързаните срещи на Локо (Пд).

Миналата седмица Марешки бе обвинен от бившия шеф на феновете на "смърфовете" Костадин Славов, че искал подкрепа на изборите, за да продължи да налива пари в клуба. Бизнесменът отрече, но не е тайна, че в момента не му е до футбол, след като се раздели с коалиционния си партньор Яне Янев.

"Няма да допусна подобно отношение към мен. И още нещо. Казват, че съм в Локомотив, за да гласуват феновете за мен на изборите. Призовавам привържениците на отбора да не гласуват за мен. Само тези, които искат да променят България", каза още Веселин Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.03.2013 г.
+4
 
 
ИИИИ НОВИЯТ ШЕФ НА Локо Е.....БАТЕ МИТКО ВАШИЯТ ИДОЛ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ВИНАГИ СТЕ ГО БОГОТВОРЯЛИ :))))))
+1
 
 
дсе маха без тва за никав х** не става тоя мухал
+2
 
 
Ако мислиш,че си месията,жестоко се лъжеш....!!!Върви си като искаш,няма да те спирам"говоря от мое име".....Даже преди да го направиш си пусни - "Момчето си отива",Български игрален филм.!!!!И престани да говориш за политика,ставаш смешен!!!
+2
 
 
няма нищо общо с лекарствата и футбола,4овек като не го разбира...не го разбира
+2
 
 
да си тругва на момента а не да луйе хората за трибуни и т.н.
+4
 
 
Ееее, разгеле.... Може и да не чакаш края на сезона.
+1
 
 
Момчета още, като плюхте по Коко Динев ви казвах да се спрете и да бъдете по-сдържани. Обвиненията срещу него бяха базирани на слухове и болните мозъци, които си мислят че всяка загуба е продаден мач. Не виждате ли че тоя предразсъдък с уговорените мачове плюс вечното съмнение на повредения балкански мозък водят до смехотворни твърдения за уговорки. Тези неща не стават толкова лесно, колкото повечето от вас си мислят. Финала със сигурност НЕ БЕШЕ ПРОДАДЕН. Няма да намерим човек който да обича Локото колкото Коко Динев. Да, той няма чак толкова много пари, но направи много и има/ше желание да се занимава с Локо. Отбора на Коко (плюс Камбуров, който нямаше да бъде изпуснат от Коко) плюс връзките в Гърция от където идваха добри попълнения щяха да направят Локото най-добрия отбор в България. Акциите са все още при Коко Динев и ако се намери един читав спонсор да помага на Коко мисля че нещата ще се получат на Лаута. Въпроса е дали на Коко ще му се занимава с неблагодарни фенчета. На мен ми се гледа добър футбол на Лаута. Това с юношите дето само го повтаряте е огромна илюзия. Какви юноши? - та ние нямаме никаква школа или стратегия за развиване на таланти. Да се дава шанс на 3-4 млади момчета е добре, но само с такива не става. Събирайте си ума и спрете да плюете по Коко Динев, Бонев и Узунов. Те са хора доказали се във футбола, а ние плямпачите по форумите и пъпчивите фенчета не сме се сблъсквали с истинските проблеми в бг футбола. Стига сме искали чудеса без да имаме идея как се постигат тези неща. За много специални се помислихме а един стадион не можахме да напълним с ЦСКА. Слезте на земята и леко с емоциите. В А група е пълно с отбори без пари молещи се за спонсори и с нормални фенове, които няма да искат оставки от втория мач и да обвиняват в уговорки собственици, треньори и ръководители. Всички носим отговорност за това което говорим и правим за Локомотив Пловдив.
+8
 
 
Неее, не още бай Веско, още поне една година изтрай...
+17
 
 
Този ги разбра,че и за избиратели не стават,ще объркат бюлетините
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: