ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Сатанисти налазиха училище, подготвяли да заколят малко момиче като жертвоприношение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:49 / 29.03.2013Коментари (9)5436
© в.Монитор
Секта подтиква петокласнички от Природоматематическата гимназия "Емануил Иванов" в Кюстендил да си режат ръцете и да се палят.

Полицията е започнала разследване и при разплитането на схемата се стига до ученичка от гимназията в 8-и клас, която има инициали М.В. Девойката приканвала в различни фейсбук групи момичета от долните класове да извършват сатанински жертвоприношения.

"Най-вероятно в основата на сектата е семейството на момичето. Всички улики засега водят към родителите. Те са обучавали детето какво да прави и какво да говори на бъдещите им жертви", коментираха разследващи.

Семейството живее до самото училище и им е лесно да облъчва децата дори в междучасията коментираха работещи в гимназията, показала проверката.

Идеята на новосъздадената секта била да се докаже, че децата са безсмъртни. За да докажат това на своите малки последователи, те ги карали да се палят и да се самонараняват. По време на личен обиск в квартал "Колуша", където живее девойката заедно с баща си Николай С. и майка си, са открити няколко листчета с пролята детска кръв, рисунки и тестове, свързани с темата за дявола, сатаната и жертвоприношенията. От органите на реда е иззет мобилният телефон на момичето, както и флашпамет, в която тя чрез "Фейсбук" подканвала децата да се самонараняват.

"Очаквало се е следващата седмица да бъде заклано дете от 4-ти клас в знак на жертвоприношение", разкриха запознати със случая. Сигнал до полицията подава първа директорката на школото Ани Кюркчиева, която обяснила, че едно момиче се опитвало да се запали с кибритени клечки и обгорило кожата по ръцете си.

"Чухме, че по време на голямото междучасие едно от момичетата е тръгнало да се пали в училището. На другия ден я видяхме с нарязани ръце до лактите. Видяхме едно друго момиченце, не му помня името, то е от 5-Б, което е също с нарязани ръце. Дори наскоро ги питахме защо го правят, а те отговарят, че просто ей така и вдигат рамене", коментира шестокласничка от същото учебно заведение.

"Не знаехме, че става въпрос за секта, мислехме, че просто нещо са смахнати. Едното от момиченцата чухме, че дори се е опитало да се намушка в корема с нож казва и друго дете от ПМГ.

Родителите на децата от училището са много притеснени, защото става дума за няколко подобни случая и сега се чудят как ще ги опазят оттук нататък, установили при разговорите с тях полицаите. Проблемът е, че децата вече са психически обременени с подобни вярвания, коментираха разследващи.

Кюстендилци още помнят самоубийството на 18-годишния Божидар Темелков, който беше ученик в ПМГ - Кюстендил и сложи край на живота си през 2010 година. Тогава предположенията бяха, че момчето се е забъркало в секта.

Източник: в. "Монитор"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крайно време е във ВСИЧКИ учебни заведения да се зачислят на щат детски психолози. Защото после ще е късно. Децата са най-уязвимата част от обществото ни и следователно подлежат на най-голяма грижа.
+2
 
 
Психолози трябва да има на щат в училищата! И да имат редовни часове да обучават децата на възприемане на света и на поведение в обществото. Днес в много пъти повече, отколкото по мое време, децата са подложени на информационен и психологически натиск, без те горките да са наясно какво става всъщност. Не бива да се чака, докато някое тъпанарче започне да стреля в училище, както редовно съобщават за такива неща в САЩ!
+7
 
 
Бащата на онова дете с нарязаните ръце, да хване сега тоя чичо сатанист и нагледно да му направи няколко ритуала, най-вече свързани с обезчестяване с разни твърди, дълги и ръбати предмети, после да го пребие с тях като форма на екзорсизъм. И така колкото пъти е необходимо, че да му избие глупостите от главата. Изроди - ще карат децата да се кълцат.
Aнонимен
на 29.03.2013 г.
+1
 
 
Тия секти да не ги подпалим ние накрая ..пе**раси
+2
 
 
Така ще бъде докато в училище не влезе вероучението.Голяма част от родителите са атеисти,децата не знаят какво е Бог,християнство и вяра.Ако имат поне малко вяра в Бог никога няма да се подлъжат по такива сатанински изродщини.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: