ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
След скандали, БСП почти нареди листата си за кандидат-депутати от Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 30.03.2013Коментари (8)7579
© Plovdiv24.bg
На 90% стана ясна листата на БСП с кандидат-депутати от Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

След като преди няколко дни стана ясно, че лидер ще е Стефан Данаилов, второто място ще бъде определено след няколко дни от централата в София. Има голяма вероятност от София да пуснат изненадващо име за избираемото второ място. Фаворит на местното ръководство на партията е Георги Търновалийски, като "червените" лидери се надяваха той бъде класиран по-напред при вота, но той бе пратен на опашката с кандидати за депутати. Има малка вероятност обаче Станишев да гласува доверие на неуспялия кандидат за кмет. Ако го направи означава, че ще плюе на цялата си предизборна платформа, която прокламира до момента.

Днес на конференция в Пловдив, чрез гласуване, бяха определени останалите места.

На трето място бе поставен Илия Баташки, следван от Красимир Мурджев, Захари Георгиев, Калин Милчев, Атанаска Тенева и други.

Реално единствено Баташки има някакви теоритични шансове за попадане в следващия парламент. Прогнозите сочат, че БСП трудно ще вкара трима народни представители, какво остава за повече.

Не мина и без скандали. След обявяването на резултатите от гласуването, много от членовете на градското ръководство на партията са крайно недоволни.

Още в началото на конференцията залата се раздели на два лагера.В началото изключително критично за управлението на БСП в Пловдив се изказаха младите социалисти, последвани от Ангел Батаклиев и Костадин Арнаудов.

Вълната на недоволството не подмина и спуснатият от София водач Стефан Данаилов. Той бе яростно критикуван от съпартийки на конференцията. Те го упрекнаха за приватизацията на "Бояна", както и, че е опорочил ролята си във "На всеки километър", с последвали съвременни мафиотски превъплъщения.

Сега единствената интрига остава около второто, избираемо място. Разбира се има вероятност Данаилов да избере да влезе като депутат от Плевен, където също е водач и да освободи още едно място, което сериозно увеличава шансовете на Баташки да попадне в Парламента, като дава такива и на доцент Мурджев.

 



Още по темата: общо новини по темата: 455
02.05.2023 »
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
17.09.2013 »
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Да Ви е честит кандидата за депутат цар Илия Просташки , олицетворение на цар Киро от Катуница , но в здравеопазването ! Този идиот е един ненаситен крадец и лъжец . Той няма нищо общо с БСП . Постоянната му псувня е : Да им е...а майката на комунистите и техните врагове ! На него партията му е нужна за да може да плячкосва държавата на всякакви директорски постове , за него важното е да може да краде в огромни размери , той е ненаситен крадец !
+3
 
 
Толкова ли няма честни и кадърни в Пловдивската организация,та всичко се върти около Баташки и Захари Георгиев.НЯМАТ ЛИ МАЛКО СРАМ И СЪВЕСТ САМИ ДА СЕ ОТКАЖАТ!То кокал не се пуска,ама тия вече не са на кокал,а на рибица...Загубихте !Жалко за Стефан Данаилов ,че им се хваща на въдицата...
+2
 
 
трябва да ви гоним от нашия град ,вие сте паразити като EVN !!!
на 30.03.2013 г.
+3
 
 
Ламбо - супер. Търновалийски - добре. Но Бат Илийчо ??? Срам и пак срам... По-добре беше да сложат Захари за трети , може да е кърък , но поне е честен и възпитан човек...
+9
 
 
Обичайната....гнус! Доказан крадлив шопар - Баташки - баджанак на свинята Гергов!
+9
 
 
Баташки , Захари , Търновалийски, Кирчо Атанасов ???? Тези в ред ли са ? Един пример: Кой си поръчва много специална минерална вода в Новотела на цена 600 лева за бутилка?Ее как кой, Батака :) , той е най-големия патрон сред патроните.Захари е вечениа кандидат :) Търновалийски и той завалията все много се напъва.Кирчо пък е може би един от най-изкукалите партийни кадри.Честито другарки и другари :)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: