ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Октай предупреждава Доган с писмо-трибагреник от ареста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 04.04.2013Коментари (14)9147
©
Октай Енимехмедов, който изскочи с пистолет срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган в НДК на 19 януари, е написал второ писмо от столичния арест, в който се намира вече близо 2 месеца, то е с дата 2 април.

Писмото на Октай е озаглавено с цитат на Левски "За чиста и свята република", а хартията е оцветена като трибагреник.

"Нека лидерът на ДПС Ахмед Доган и пиявиците около него, които са част от неговото тяло, приемат случилото се в НДК като предупреждение и възможност, която им се предоставя в днешните демократични времена", започва писмото си Октай.

По-нататък 27-годишният Енимехмедов съветва Доган и приближените му да се оттеглят невредими от политическата сцена, като преди това се извинят на избирателите си за извършените престъпления и предателства.

В следващото изречение тонът му се втвърдява и той открито заплашва: "В противен случай нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да ви предпази от народния гняв".

Инициативен комитет от Бургас издигна Октай Енимехмедов за независим кандидат-депутат. След някои корекции в документите комитетът бе регистриран от ОИК Бургас. Той е съставен само от българи.

"В момента събираме подписи за кандидатурата му, надяваме се на подкрепа от хората. Благодарим на всички, които вече застанаха зад Октай", каза за "24 часа" брат му Метин Енимехмедов, който преди години грабна ферарито на Слави в "Танцувай с мен".

"Избрахме такива места, където минава голям поток от хора", заяви 57-годишният Руси Стоянов. Той е вторият баща на Октай и формално се води председател на инициативния комитет. В РИК е записан на първо място заедно с още 6-има души от комплексите "Меден рудник" и "Славейков" и един от Камено.

Още от събота заедно с останалите от инициативния комитет, в който са основно негови близки са разпределили районите, където ще събират подписите.

"Това, че в момента е в ареста, не го прави престъпник. Имунитетът за изборите няма да важи само ако е обвинен в тежко престъплени или има влязла в сила присъда. Новото по-тежко обвинение в закана за убийство на Софийска градска прокуратура от 3 април няма да попречи да бъде издигнат за депутат. Но ние не сме разследващ орган и боравим само с фактите от необходимата документация за регистрацията", обясни вчера Стоянова.

Освен подписите и няколко декларации по образец за регистрацията на Октай е нужен и банков депозит от 10 хил. лв.

"Ако знаехме по-рано за подписката, щяхме и ние да дадем рамо", заяви председателят на партията на Касим Дал за Бургаско Мустафа Хюсеин.

Сега обаче те нямат право на втори параф - подписите им за регистрацията на Народната партия за свобода и достойнство вече били събрани.



Още по темата: общо новини по темата: 49
21.04.2015 »
20.02.2015 »
23.10.2014 »
25.06.2014 »
13.03.2014 »
26.02.2014 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.04.2013 г.
0
 
 
Не, браво на вас, които още малко ще обявите тоя резак за новия Васил Левски. След като търсиш публичност и медийно внимание, си длъжен поне елементарни грешки да не правиш. Гнус ме е, че тая крива турска муцуна е написал това т.нар. писмо върху българското знаме. И не намествайте велики български личности от историята ни в едно изречение с Октай, отвратително е. Жалко е, че има хора, които не проумяват цирка, който рязаните разиграха, с главно действащо лице Октай Енимехмед.
Aнонимен
на 04.04.2013 г.
+1
 
 
Браво, дървени философи, тъпанари, и други подобни епитети, кой го е.. за фонетиката, на такива като вас се казва буквояди прости, четете между редовете, съдържанието и не търсете "под вола теле"
0
 
 
Аман от дървени философи в България. Добре поне, че Бенковски не е проверявал така прилежно Кървавото писмо от Тодор Каблешков... Наистина си заслужаваме съдбата!
-2
 
 
Трябва де е "да се оттегли", "по-младите", "турски произход", допуснати са и множество пунктуационни грешки. За писмо от има-няма десет изречения не е малко. А и не мисля, че има нужда да продължават да занимават народа с тази комична постановка.
0
 
 
Какво браво? Пълно е с правописни грешки, ама карай, нали е красиво написано.
-3
 
 
Сигурен съм 4е Доган е много опла6ен.. тоя път може с воден пистолет да го нападнат :Д
+5
 
 
Браво на Октай за съдържанието и почерка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: