ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо изпусна победата в Перник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:54 / 06.04.2013Коментари (102)13112
© Plovdiv24.bg
Миньор (Перник) и Локомотив Пловдив не излъчиха победител и завършиха наравно 1:1 в мач от 20-ия кръг на "А" група, игран в Перник.

Йордан Юруков даде преднина на "черно-белите" в 59-ата минута, но с гол на Окечукво в 86-ата минута "чуковете" се докопаха до равенството.

Домакините можеха да поведат още в 1-ата минута, но Йордан Господинов успя да избие топката под кредата, след удар на Камен Хаджиев.

Пловдивчани пропиляха най-опасното си положение в края на първата част, когато Георги Стефанов се възползва от грешка в защитата на Миньор и стреля, но топката мина покрай гредата.

Втората част започна отлично за Локомотив и Йордан Юруков успя да открие резултата в 59-ата минута след хубав удар от около 18 метра.

Миньор се втурна в атака след попадението и в 86-ата минута изравни. Окечукво стреля от около 22 метра и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Господинов за крайното 1:1.

Още по темата: общо новини по темата: 9
08.04.2013
06.04.2013
06.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това животно папагала не го разбирам какво толкова го интересува Локо пд.Локо пд играе вече само за феновете и за кеф на тези млади момчета.Няма да играем за вас папагали .Взехме две точки на Литекс и сега сте с еднакви точки но стига вече.САМО ЛОКО ПД
-5
 
 
Пловдивските орки са в екстаз че техните събратя получовеци направиха х с нас ....жълта кочина .....който иска може да я види пред стадиона ви
-2
 
 
Какво правите тука бе, жълти еничари? Май комплексите ви тресат толкова здраво, че дори не можете да се нарадвате на собствената си победа, ТУРЦИ ! Айде отивайте си на село, че сега след вас булеварда пред стадиона ви пак трябва да го чисти общината с парите на данъкоплатците. СЕЛСКА СГАН !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Вече стана ясно, че сте едни средняци и че с български играчи,младежи и баберици нищо не става.Много се радвахте на полусезона,че сте на 2 т. от великия Ботев Пловдив, но сега къде сте? След някой кръг и Черноморец и Славия ще ви задминат.С тези футболисти ще сте в будна кома години наред,а гледам се каните за мача с нас.Внимавайте какво си пожелавате,че този път много ще боли.Който не носи черно-бели очила вижда,че отборът ви е трагичен, а всичко друго е една заблуда.
-2
 
 
На всички неистински фенове на Ботев,и при това лицемери,които само чакат да загубим и да изпаднат в неистово ликуване,и в същото време ни поздравяват като печелим,ще кажа че вие изобщо не ни интересувате.Отборът ни е добър и ние се радваме на резултатите до сега.Купи и класиране в Европа не могат да се печелят винаги.Вие гледайте да не паднете в Перник,нас не ни мислете.Само Локо!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Много ми е смешно как дори в техните теми се подиграваме с тях и ги смазваме.Това показва, че са малцинство.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: