ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо пробва новото осветление на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 07.04.2013Коментари (85)11717
© lokomotivpd.com
Локомотив (Пд) ще проведе утре първата си тренировка на осветление на Лаута. Заниманието започва в 19,30 часа и ще продължи до 21,00 часа.

Тренировката е открита и на нея могат да присъстват фенове на отбора, които имат желание да видят както своите любимци, така и новото осветление на официалния терен.

Днес "черно-белите" са получили ден почивка от наставника Стефан Генов, след равенството срещу Миньор (Перник).
Още по темата: общо новини по темата: 16
15.04.2013
12.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
честит празник мазни черно-бели цигани !
+5
 
 
Ей това цървула е калпаво животно.Ти му казваш да се махни то животното пернато все тук се вре.Да Лаута светна а не Кънчова поляна.Това осветление отговаря на всички изисквания на УЕФА цървули а не на вашето което не става за финер дори.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-3
 
 
Само мога да отбележа, че последното дерби на осветление между Ботев и Локомотив (а може би и единственото) беше през 1995-та година на стадион "ХРИСТО БОТЕВ" и крайния резултат беше 5:0 за БОТЕВ, с хеттрик на Коце Видолов и 2 гола на Анастас Петров! Казвам го на повечето пъпчиви пубери от Локото, които тогава още не са били родени! По-старото поколение от черно белите едва ли искат да си спомнят за този мач...
на 07.04.2013 г.
+9
 
 
не мисля че ще проведе точно утре тази тренировка на осветление ....като гледам как вали и как го дават да не спира не мисля че ще рискуват да развалят тревата
+15
 
 
Супер готино изглежда! И една победа за десерт!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+13
 
 
Абе жълти селяндури,от кога станахте голям и богат клуб,че почнахте да се подигравате на другите? Ми от далечната 1995-та сте пълни аутсайдери та чак до идването на кара-бея! До оня ден буквално нямахте нито терен,нито школа,нито организация,нито по-предно класиране от зоната на изпадащите! Сега седнали тъпите селски пръчки да се подиграват на Локото въпреки,че този път нямат грам основание за подобно нещо! Локото уж бяха твърдо изпадащи според жълтата паплач а сега отбора играе добре и е изцяло изграден от българи! Уж се разпадахме а утре "сефтосваме" уникално осветление,което е първото такова в историята на града ни!? Уж нямаме благодетел а този,който е в момента беше "мошеник" и какво ли не а от десетина дни на Лаута текат трескави реконструкции на трибуните и базата около тях!? Не бяхте ли вие тези,при които трябваше в момента да се случват тези неща? Само кретен или жълтур биха се подигравали на отбора ни след подобни ФАКТИ! Всичко останало е жълта,долнопробна комплексарщина и нищо друго! Само идиот или жълтур би злобял в такъв момент,когато собствения му клуб е финансово стабилен и печели победа след победа! Такава простотия и комплексарщина няма никъде другаде освен при вас жълти провинциалисти!После си дрънкайте,че не сте комплексирани до смърт от нас?! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: