ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби битката за Тракия, отмениха чист гол на "канарчетата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 10.04.2013Коментари (180)26296
Ботев изпусна шанса да се включи в битката за титлата, губейки с 2:1 като гост на Берое. "Канарчетата" разочароваха многобройните си фенове, които бяха отпътували разстоянието до Стара Загора, след като проспаха първото полувреме и се разиграха едва през второто. Съдийска грешка пък лиши "канарчетата" от точката в мача.

Домакините започнаха изключително силно първото полувреме и с две светкавични атаки разсякоха защитата на "канарчетата" и отбелязаха два бързи гола. Още в 4-та минута Венци Христов бе изведен сам срещу вратаря на Ботев и го преодоля за 1:0. Десетина минути по-късно, по идентичен начин, този път Георги Андонов бе изведен отново от ляво сам срещу Стаховяк и бившето "канарчетата" не сбърка, удвоявайки резултата.

До края на полувремето беройци се затвориха и не позволиха на Ботев да реагира на първоначалния шок.

Едва през второто полувреме "жълто-черните" заиграха на познатото ниво и пред вратата на домакините се заредиха положения.

В 64-та минута Вандер отбеляза нов гол шедьовър и мача се завърза. "Канарчетата" взеха инициативата и започнаха да организират непрекъснати атаки, от своя страна домакините опитваха да контраатакуват опасно. Така се стигна до последната минута, когато страничния съдия лиши Ботев от поне точка, Първо Станислав Костов излезе сам срещу вратаря на домакините, но бе спрян с несъществуваща засада. В продължението Неделев центрира успоредно, на задната греда Костов изравни, но попадението му бе отменено отново заради засада и отново такава нямаше.

Тези ситуации изнервиха агитката на Ботев, която започна да чупи седалки на стадиона на Берое, което най-вероянто ще коства ново наказание за "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 13
23.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямаше начин да не паднем, Берое заслужено си спечелиха...първа награда "Аскеер" за театрално майсторство, връчена им от съдиите на златен поднос.
0
 
 
завинаги йулто черни ... не падаите духом момчета ние сме винаги с вас навсякаде има още мачове напред мои БОТЕВ... кичука 1912
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Някои пишат, че от 17-18 години нямаме победа в Стара Загора, нито на Лаута. А дали сме имали въобще победи през този период като гости срещу някой? Нямахме дори срещу Монтана!
+12
 
 
Канари, нали най-важно за нас е да се радваме на играта на нашите футболисти. Мачът започна кошмарно, след грешката на Рахов. При втория гол нямаше грешка на Бобан, пасът към Андонов мина между Рахов и Данчо. И след това показахме игра, с каквато Барса мачка противниците си. И го направихме на чужд терен. Много наши фенове имат отрицателни коментари за някои футболисти - Цветков, Огнянов, Галчев, Перейра. Мисля, че не са справедливи. Всички се раздадоха на макс. Просто днес нямахме шанса, да спечелим. За разлика примерно от Ловеч. Не се настройвайте толкова и по съдията, засадата е спорна, може и да се отсъди, и да не се отсъди. Положенията ни за дузпи също не бяха безспорни. Но важното е, че видяхме Ботев такъв, какъвто го искаме. Важното е, че играчите ни се раздават до край, показаха и физическа подготовка като на европейски отбор. След невероятния малшанс, едновременно да са контузени Спрокел, Караславов и Минев, много от нас имаха предварителни опасения за играта на Рахов като централен защитник. Грешка на бек е поправима, но на централен не е. Но това ни даде възможност да видим отбора как би излезнал от кризисна ситуация. И накрая, похвала за публиката. Много съм горд от подкрепата след края на мача към футболистите. Защото е лесно да ги подкрепяш, когато побеждават. Но необходима е подкрепа точно в такъв момент.
+9
 
 
Жалко за пропуснатите точки и от нас и от вас.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 11.04.2013 г.
+13
 
 
Левски се издъни .ЦСКА ги чака труден мач и за това Ботев трябва да бъде укротен. Ако седалките на новият ни стадион са от такава пластмаса която се чупи при облягане много зле ще е. За първи път чух за битка за Тракия вчера . Беройци бяха като дрогирани. Не казвам че са слаб отбор но наблюдавайте ги следващият мач как ще се движат като мърсоли. САМО БОТЕВ
+10
 
 
Допуснахме 1-2 грешки и загубихме - голяма работа ! Играхме добре, поне на мен ми хареса, което е най-важното. Съдиите направиха грешки и ще продължават да грешат, но ние трябва да играем още по добре - така че както и да свирят съдиите да побеждаваме.
+6
 
 
Има и такива мачове , нормално е и загубата да дойде след поредица от победи . Лошото е , че винаги марулите са по-надъхани от нас и това е мачът на живота им , късмета винаги е тяхна страна . Още с първите си атаки вкарват голове и после , по най- долният и селски начин започват да лежат по терена и бавят играта , дори и децата които подават топките.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: