ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев (Враца) изкопчи победа от Локо в исторически мач за "смърфовете"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:29 / 10.04.2013Коментари (147)25732
Ботев (Враца) изкопчи победа с 1:0 при гостуването си на Локомотив в Пловдив. Двубоят на Лаута остана исторически за Локо, който за първи път игра на осветление на собствения си стадион. Единственото попадение в срещата вкара Коконов минута преди края. 

Преди началото на мача официално бе открита новата придобивка на стадиона. На нея присъстваха благодетелят на "черно-белите" Веселин Марешки, кметът Иван Тотев, областният Здравко Димитров, Мариян Зеленков - управител на фирмата-изпълнител на проекта "Хит" ООД и администраторът на "смърфовете" Атанас Узунов, който връчи по "черно-бял" шал на всички.

Срещата започна с борба в центъра на терена от страна на двата тима. В 21-ата минута домакините създадоха най-чистото си голово положение, когато Кирил Котев се озова очи в очи с вратаря на гостуващия тим Митов, но стреля встрани от вратата.

Минути по-късно Ботев създаде най-чистото си голово положение. Николай Христозов проби отляво навлезе в наказателното поле и центрира, но никой от неговите съотборници не успя да засече топката.

Пловдивчани постепенно упражниха натиск и в 40-ата минута бяха много близо до отбелязването на гол. Йордан Юруков центрира остро в пеналтерията на врачани и Якимов за малко да си отбележи автогол при опита си да избие топката.

През втората част рефера Христо Ристосков прекъсна двубоя за около минута-две заради хвърлена димка на терена, а веднага след подновяването "черно-белите&q
uot; притиснаха своя опонент в неговата половина, но до чисто голово положение така и не достигнаха.

В 63-ата минута Костадин Марков нацели греда. Защитникът стреля диагонално, но топката срещна десния страничен стълб на Митов.

В ответната атака гостите от Враца пропиляха златен шанс, след грешка на Кирил Котев, който подари топката на Атанасов. Играчът се озова сам срещу Йордан Господинов и се опита да прекара кълбото между краката му, но опитния вратар успя да предотврати сигурен гол. 

В 71-ата минута Ботев отново беше много близо до откриването на резултата. Капитанът Илиев центрира в наказателното поле, Господинов подцени ситуацията и изпусна топката, която попадна в краката на Маркети, той стреля, но Котев изчисти топката. 

Гостите не се предадоха и продължиха да поглеждат по-често към вратата на домакините. В последната минута резервата Коконов се отскубна зад отбраната на "смърфовете" и останал сам срещу Господинов не сгреши вкарвайки за крайното 0:1.

Локо Пд - Ботев Враца 0:1

Локо Пд: 12. Господинов, 14. Садула (56' Абушев), 17. Марков, 55. Кавдански, 3. В. Георгиев, 28. Атанасов, 16. Златински, 6. Котев, 82. Юруков (69' Диего), 88. Стефанов, 89. Маламов;

Ботев Враца: 1. Митов, 22. Куанг, 12. Савич, 2. Маркети, 4. Петров (45' Георгиев), 14. Николов, 11. Якимов (44' Коканов), 5. Висенте, 10. А. Атанасов, 7. Илиев, 19. Христов;




Още по темата: общо новини по темата: 16
15.04.2013
12.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Що Веско бил весел, ами щото е пил хапчета с изтекъл срок на годност от неговите аптеки:)))
0
 
 
От Локомотив (Сф) разпространиха и няколко въпроса, свързани със "съмнителния" мач в Пловдив: 1. Защо голмайсторът на Локо (Пд) Рангел Абушев беше оставен на пейката. Кой нареди на Стефан Генов да извади от стартовия състав Даниел Георгиев и Диего Фераресо, които са най-добрите му футболисти? 2. Защо след мача Веселин Марешки бе много весел и въобще не показваше, че му пука как е завършила срещата? 3. Защо в последните 10 минути централните защитници Кирил Котев и Мартин Кавдански играха като централни нападатели? 4. Защо играчите на Локо (Пд) аристократично пропуснаха 4 чисти голови положения? Във въпросните ситуации футболистите на Локомотив си подаваха топката на границата на вратарското поле, вместо да стрелят. 5. Нека реферът Христо Ристосков да каже какво са си говорили футболистите по време на мача. 6. Преди време Марешки заяви, че ще помогне с каквото може Локомотив (Сф) да изпадне. Загубата от "Ботев" (Вр) част от този план ли е? 7. Защо темпераментната публика на Локо (Пд), която винаги има мнение, този път мълчи?
-2
 
 
кокала задава въпроси , отговорете му кой продава мачове
0
 
 
Провалените жълти аборти пак са налазили темата на Пловдивския отбор!
-2
 
 
0:1 с гол на барон КОКОнов е ясен сигнал ,че КРАЛ КОКО се завръща в курварника ! 1926 одупени сиганина ликуват. Отново ще има секс на корем. Тоя път на осветление !
+2
 
 
Споко... Първия ни мач на осветление на стадион Пловдив пак е бил с Ботев Враца и пак сме изгубили (3-0) и след това е бил възход на отбора.
+2
 
 
Казах ,че от тук играем само за кеф.Жалко за загубата но това е футбола като не вкараш ще ти вкарат.Нищо не се е случило а и за нас свърши да мечтаем за уефа .С тези момченца толкова и трябва да сме им благодарни за всичко до тук.сАМО ЛОКО ПД
+13
 
 
Еуфорията около Чечо свърши. Така беше и в Черно море. Отбора играе без всякакви идеи. Този става само за помощник треньор.
-3
 
 
Продажници, добре че се усетих и взех някой лев от курвенския ви отбор.
+20
 
 
Локомотивци! Знам, че не ви топли това сега, но осветлението ви се вижда от 40 километра / Шишманци /. Както на нас не ни върви с Беройци, то така и на вас със Врачани. Това се случва, защото са отбори без голями амбиции и нещата понякога им се получават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: