ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив не издържа срещу Лудогорец, получи гол в края
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 15.04.2013Коментари (129)15480
Локомотив Пловдив загуби с 0:1 гостуването си на Лудогорец в последен мач от 22-ия кръг на "А" група. Възпитаниците на Стефан Генов изиграха и спазиха перфектно указанията на своя треньор, но 3 минути преди края рухнаха след като резервата Кишада се оказа най-съобразителен в наказателното поле от корнер и вкара единствения гол в срещата.

Иначе двата тима започнаха доста активно участието си на "Лудогорец Арена" и с добро темпо на игра. Шампионът не застраши с кой знае какво през първата част своя опонент и с две статични положения се опита да изплаши пловдивчани, но Йордан Господинов на два пъти се намеси блестящо и спаси удари на Мирослав Иванов.

"Смърфовете" също така имаха своя шанс за гол. Първият такъв се откри пред Рангел Абушев, който бе оставен непокрит в пеналтерията на домакините при един ъглов удар, но младият нападател не прецени коженото кълбо и отправи несполучлив удар.

В края на първата част Станислав Маламов пробва рефлекса на Владислав Стоянов. Халфът на Локо Пд отправи много хубав удар от около 22 метра, но стражът на "зелените" плонжира и успя да избие топката.

След почивката Лудогорец се нанесе изцяло в половината на "смърфовете" и започна да редува атака след атака, но невероятният в тази среща Йордан Господинов отчая шампиона с блестящите си спасявания.

Още в 47-ата минута Витиня отправи силен далечен удар, но Господинов със страхотно спасяване изби топката.

В 58-ата отново Йордан Господинов бе на висота и успя да парира удар на Марселиньо от непосредствена близост.

Само 3 по-късно Миро Иванов изстреля бомбен удар от далече, но феноменалният в тази среща Йордан Господинов успя да избие топката, която след това срещна напречната греда и излезе в корнер.

В 87-ата минута защитата в "черно-бяло" не можа да издържи на напрежението от страна на играчите в "зелено" и рухна. Иван Стоянов центрира от корнер в наказателното поле на Локомотив, след което Моци засече топката с глава и я отклони към задната греда, където Кишата бе оставен непокрит и отблизо вкара за крайното 1:0.

Лудогорец - Локомотив 1:0
1:0 Кишада (87)

Лудогорец: Вл.Стоянов, Шоко, Гулдан, Моци, Витиня (68' Ив. Стоянов) , Генчев (77' Ернандес) , Дяков, Иванов, Марселиньо, Александров, Гъргоров (46' Кишада)

Локомотив: Господинов, Марков, Кавдански, Котев, Диего, Д.Георгиев, В.Георгиев, Златински (85' Тимонов) , Абушев, Маламов (46' Садула) , Стефанов (66' Мирчев)

Още по темата: общо новини по темата: 11
17.04.2013
16.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-грозният мач на Локото, който съм гледал от много години! Това не е футбол. Напълно безсмислено е да се играе по този начин, дори и да спечелиш точка. Съмнявам се Чечо да е давал указания топката да се рита безадресно напред през целия мач... Грозна работа, и накрая - пак загуба. По-добре играй футбол, така или иначе никой не е очаквал да вземем точка в Разград.
0
 
 
Миналата година при такива мачове казвахте, че са продадени, а сега?
0
 
 
Ако това беше футбол.....Играхте за вашите сводници,но гола беше случаен.Щях да се радвам да завърши 0-0,но уви.Пак преимущество и на трибуните.Пролича си.
+4
 
 
Това което видяхме вчера беше наи-срамния мач които сам гледал на моя любим отбор,а аз гледам мачове от повече от 30 години.Не защото изпуснахме точката накрая,дори да бяхме били,тази игра е срам за футбола като цяло.
+3
 
 
Щеше да е много по-добре ако локото бяха остискали хикса. Така мачовете щяха да се завържат още повече и щеше да е гаранция за още по интересно първенство. Само Ботев!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Много грозна игра, която води само до наказания и загуба на играчи за следващите мачове.С този потенциал с който разполагате да се надигравате с Лудогорец е немислимо, но пък и това, което правехте не прилича на нищо.После защо ходели 1500 зрители на мачовете ви, ми точно затова, защото няма какво да видят.А не ви ли прави впечатление, че отборът ви играе точно както Черно море преди да изгонят този малоумник Чечо?
Цъкам минуси на буферите :)
на 16.04.2013 г.
+11
 
 
ПиринГД като тръгнаха да се надиграват видяхте какво стана. Защо обаче Генов е решил да избере такъв подход остава загадка.
на 16.04.2013 г.
+10
 
 
Малшанса попречи на Локо да удържи равенството. Лудогорец вкараха чисто случаен гол, но и това го има във футбола. Тактиката да играете защитно ви изигра лоша шега. Само Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: