ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тежка катастрофа в "Тракия", 18-годишна шофьорка е с опасност за живота
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 21.04.2013Коментари (73)24601
© Plovdiv24.bg
Две момичета пострадаха при катастрофа вчера в жк "Тракия" в Пловдив. Около 3 часа на кръстовище между улиците "Цар Симеон" и "Шипка" лек автомобил "Фиат" с водач 18-годишната К.П. се ударил в бордюр, преобърнал се и се врязал в електрически стълб.

В болница са настанени шофьорката, която е с опасност за живота, и 19-годишната й спътничка. И двете са от Пловдив. По първоначални данни произшествието е предизвикано поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол над автомобила.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.04.2013 г.
0
 
 
Наи-лошото на балгарите,винаги е че садат хората без да знаят за какво става вапрос.Наи-важното в момента е детето да се оправи!Колата е ламарина,която не е от значение.Кои има вина,и кои няма,при сваршен факт,няма толкова голямо значение.Всеки от нас когато е бил на 18 ,е искал да граби от йивота.недеите да обийдате и нарейдате детето,нека да се оправи,и нека всички да бадем малко по добри хора в тоя йивот.Няма значение дали йена или муй е зад волана,пола не е гаранция,толкова много муйе има 6офиори,които за нищо не стават.Стискам палци да се оправи детенцето по -базо,пук тя ърока ще си го вземе
0
 
 
Определено днескашните бейбита под въздействието на чалгата карат доста несъобразително и безгрижно.Но все пак дано момичетата да се оправят и да се върнат към нормалния си начин на живот колкото се може по-скоро
0
 
 
Благодаря ти за отбелязването 10-годишна девойко ;)
Aнонимен
на 22.04.2013 г.
0
 
 
Аиде като знаете толкова много някои от вас мойе ли с рака на сарцето да кайе че никога не е превишавал скоростта или че не е правил простотии .... никога ама абсолутно никога ли тва не се е случвало ? Ама много е лесно да се правим на света вода ненапита... и да говорим за другите без да се гледаме в огледалото нали ..???? Замислете се ....
0
 
 
Ами ти ако правиш така не означава,че всички са като теб!!!
на 22.04.2013 г.
0
 
 
навремето дядо ми беше инструктор преди 30 години и казваше, шофьор не се става, шофьор се ражда. Това е истината. Тия кифли сега да се оправят и да си вземат поука, ама следващият път да не тряснат някой човек!
0
 
 
Просто курсовете във момента са трагедия.
Aнонимен
на 22.04.2013 г.
+1
 
 
Когато си на 18 години, особеността на мисленето ти е ,че си безпогрешен и че на теб това-лошото, никога няма да ти се случи. Това е етап от развитието на младия възрастен. Но ние, техните бащи и майки, трябва да се погрижим да намалим до минимум рисковите фактори и да им помогнем през тези рискови години, всеки един от тях е бил на тяхно място. Въпросът е, какво да се прави? Както казва макларън в поста си, ученето е постоянен и продължителен процес, не можем да очакваме от всички млади водачи да имат еднакви умения. Но най-важното, според мен-промяна на закона в частта си за младите водачи. Първите 6 месеца, задължително със настойник, за предпочитане родител, и само през светлата част от деня. Вторите 6, може и самостоятелно, но само с членове от фамилията или не повече от един пътник извън членовтв на фамилията. Първата година е най-критична, през това водачът ще придобие усещане за поведението на автомобила, навярно ще има критична ситуация и най-важното ще е предпазен от влиянието на други на неговата възраст, а и това е време родителят да помага със съвети и коментари за пътната обстановка. Второ, ние като техни родители, трябва да им показваме с личен пример, независимо какви сме били когато сме били млади,по добре да оставим геройските си подвизи за разказване,когато децата ни станат по уверени зад волана. Не може, сина или дъщеря ни да ни вижда че се качваме подпийнали или,че грубо нарушаваме закона и да очакваме те да бъдат съвестни на пътя. Ако ли не сме готови да направим тези стъпки, рискуваме да ги загубим. Моля за тези деца да оживят и оздравеят. Нека бъдем по-милостиви, не да не ги порицаваме, а да им помагаме. След време, ще ни благодарят.
+1
 
 
Плюете инструкторите,КАТ и ДАИ и еди кой си ....а родителите къде са ,къде самама и тате ??? Кой луд пуска детето си с два петъка стаж на улицата да кара като луд.Не се правя на герой но баща ми караше до мен до момента докато не видя,че малко от малко се святкам за какво става дума.Мамината щерка давай газ ,а кой ще спира бе моето момиче ...лесно е да настъпваш и да се правиш колко си велика ,а сега какво се случи ???ама аз нищо не разбрах карам си и колата се завъртя и преобърна....МИ КАК ЩЕ ЗНАЕШ НА 18 ГОДИНИ КАРАЙКИ КАТО ЛУДА ПО УЛИЦИТЕ.РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ ,СИСТЕМАТА Я ЗАРЕЖЕТЕ (ТАМ ОПРАВИЯ НЯМА)АКО САМИ НЕ СИ ПАЗИМЕ ДЕЦАТА НЯМА КОЙ ДРУГ.
+12
 
 
Имам книжка от 1989 година, нямам нито едно нарушение / който иска да вярва, който иска да си казва "да, бе ..." / и съм стигнал до няколко извода: 1. Колкото и време да се кара курса - и 3 и 5 месеца да е - после продължаваш ДА СЕ УЧИШ ... 2. Основният проблем си е високата скорост...кьор-кютук пиян каращ с 30 км./ч само ще ви огъне ламарините и е ПО-БЕЗОПАСЕН от трезвен със 120... 3. Най-важно си остава задкормилното устройство - мозъка на водача... Едно време карахме коли със задно предаване, не бяхме чували за зимни гуми и каране на фарове през деня и пак произшествията бяха по-малко... 4. Коментарите коя кола била по-стабилна са просто смешни - няма стабилна кола, ако водача е нестабилен.... ЖЕЛАЯ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ НА МОМИЧЕТАТА и дано няма последствия...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: