ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
"Близу" се изрепчи на bTV заради Шампионската лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:07 / 23.04.2013Коментари (11)6712
©
Ръководството на "Близу" изрази недоволството си от решението на bTV да преустанови излъчването на някои от каналите си в мрежата на кабелния оператор. От разпространеното от "Близу" съобщение личи, че сред най-конфликтните точки е bTV Action - програмата, излъчваща футболните мачове от Шампионската лига. Ето и позицията на "Близу":

"Близу" и bTV имат подписано споразумение за разпостранение на програмите на bTV до края на 2013 г. "Близу" стриктно изпълнява договорните отношения към bTV и не е в нарушение на нито една точка от споразумението между двете страни.

Желанието на bTV да прекрати излъчването на bTV Action точно преди финалите на Шампионската лига е в остро нарушение на търговския закон, за което Близу ще потърси правата си по съдебен ред. По силата на текущото споразумение с bTV, ние не можем да спрем канала и ще направим всичко възможно нашите клиенти да продължат да гледат bTV Action. Очакваме bTV също да преосмислят позицията си и да се съобразят със законовите разпоредби в България.

За съжаление, не успяхме да постигнем споразумение относно HD каналите на bTV и на този етап сме принудени да преустановим излъчването им поради непосилно високите цени на bTV (около пет пъти по-високи от цените на сходни канали). Бихме желали да ви информираме, че до края на седмицата стартират нови и силно желани от нашите клиенти HD канали.

От страна на bTV пък позицията е коренно различна: "Заради неизпълнение на договорни задължения от страна на Blizoo се налага достъпът на оператора до сигнала към bTV Action да бъде преустановен в сряда, 24 април."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.04.2013 г.
0
 
 
Blizoo са може би най-некоректния кабелен оператор - не само абонатите им пищят от тях заради заробващите договори, ами и спряха Дискавъри, изпокараха се с ТВ7 и БТВ... Ще видим какво ще направят в съда, защото мисля, че и тук нещата не са както ги представят, а наистина не спазват някое задължение по договора си с БТВ. Аз не съм съгласна да ми сменят постоянно каналите и ако мога, и аз ще си потърся правата в съда! Плащам толкова висока такса за цифрова и интернет, а да нямам едни нормални канали като Дискавъри, Експлорър, бТВ Екшън..!
0
 
 
От известно време избягвам телевизията. И честно казано има доста по- приятни начини за губене на времето, тв не ми липсва особено.
Aнонимен
на 24.04.2013 г.
0
 
 
ами така е ме4ката като играе в ком6иите после по4ва да играе ъ дома трябва6е когато бълсат ком имаха проблем с тая мафиотска телевизия вси4ки цифрови и кабелни оператори да я спрат и 6те6е да им се преака на бтв медия груп ама нали всеки си гледа интереса така 6те е един по един 6те се борите с мафята наре4ена бтв
+3
 
 
Крайно време е БосворТВ да не се излъчва от нито един оператор,нали сме демокрация,който иска да си я приема цифровизирана по въздуха.
+1
 
 
Чудя ви се как още не сте приключили с Близу? Аз приключих с тях преди една година! Сега гледам 10 спортни програми на Ал Джазира, две от които Ейч Ди формат, Ти Ви плюс, Филм плюс, общо около 220 ТИ ВИ програми!
Aнонимен
на 24.04.2013 г.
+6
 
 
Битиви са алчни,да ги спират мачове в нета бол...
+4
 
 
БиТиВи е един бацил за нашите средства за масово осведомяване.
+17
 
 
За пореден път, БТВ показват, колко са алчни и какви идиоти са.
+17
 
 
Съдете я тази измислена турска телевизия.Стига произволи и еничерски сериали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:
Велика сряда е
07:59 / 01.05.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: