ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо настръхнаха срещу волейболния Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:14 / 25.04.2013Коментари (56)6281
© Plovdiv24.bg
Волейболен клуб "Марица" възнамерява да разширява съществуващата волейболна зала в спортен комплекс "Локомотив", въпреки плановете за изграждане на многофункционална такава на гърба на трибуна "Бесика", се казва в съобщение на феновете на футболния Локомотив.

Тези намерения са в разрез и с идейния проект, иницииран от феновете на Локомотив, който обхваща целият спортен комплекс. 

По този повод тази сутрин предстои среща между отговорните страни по случая, в която освен този казус ще се дискутира и състоянието на работния проект за трибуна "Бесика".

Резултатите от тази сбирка ще бъдат обобщени в присъствието на заинтересованите фенове с административният директор на Локомотив и общински съветник на град Пловдив Атанас Узунов от 18.30 ч. на кафенето до входната бариера на комплекса, разасняват феновете на "смърфовете".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Марица е пловдивска царица плейбеи гостуващи във Пловдив.Стадиона ви е общинска собственост,а не аптеки магарешки.Кюстендилци прости.В Пловдив сте гости.
-3
 
 
Собственоста е общинска и каквото каже общината това става когато си вземете стадиона на концесия тогава ще имате думата.
+1
 
 
Жълтите помаци приключиха в кърската работа и всички се изплюха в статията за Пловдивския Любимец. Абе ние сме ИСТИНСКИТЕ МАЙНИ и не ни трябват концесии и други формалности за да се чуе нашата дума.
-3
 
 
Най-хубавото в цялата ситуация е,че това недоразумение,подвизаващо се под името локомотив скоро ще бъде заличено от всички регистри.Пловдив е градът на "Ботев"!
+1
 
 
И откога пита се спортен комплекс Локомотив е собственост на феновете от трибуна Бешикташ, че да имат те някакви претенции? Може би притежават наториален акт от наследниците на Лаут ага ли що? Тя Галя жената едно време ви издейства концесия, но феновете от Бешикташ, водени и насъсквани от бай Золум я оплюха и обидиха и тя стана фен на Миньор. После сбъдващия мечти когото също изгонихте преди да ви подари на шофьора си отказа концесията. Бай Веско няма нищо общо с Вас и след 12-ти май пишете го бегал, а Максим цигането е толкова стиснат, че изгорелите лампите на осветлението няма да ви сменя. Така, че по-спокойно и е време да се откажете от мангалския навик да се разпореждате в чужди двор. Ама-ха.
на 25.04.2013 г.
+1
 
 
Спортният комплекс е собственост на община Пловдив.Когато подпишете концесия или договор до го вземете под наем тогава ще имате думата .Така се научете законите и тогава пишете врели некипели а сега вземете по едно колело обиколете казаните и марш на село и в гетата.Ако някой няма колело бегом марш при новият ви спонсор от ромски произход да му подарят едно колело.
-2
 
 
Маричанки заслужават подкрепа и имат нашата такава, винаги сме го показвали, но да се опитват да правят разни неща в комлекс ЛОКОМОТИВ, които са в разрез със цялото развитие на комплекса, няма как да стане ! Господата депесари, които пишат тук, нека си представят как техния терен на онзи булевард, който е предвиден за стадион, ако някак си реши някой в една част от него да прави МОЛ примерно, щото така му е харесало, дали нямаше да реагират по същия начин ?! Знаем, че много ви боли, че имаме уникален комплекс със игрища, зали, стадион, заведения и цялостна инфраструктура в ГРАД ПЛОВДИВ, на униканлно място, а вие ритате на булеварда и трябва да си пращате децата да ритат в някакво си село, където ви е мястото, но ние няма да позволим своеволия и задкулисни конкурси в нашия дом, а вие си говорете, че сме задния двор на ВСИ, селяндурчета с рязани пи**ета :)
+4
 
 
Маричката заслужава-като гледам-дори има повече публика от ЖСК-то.
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 25.04.2013 г.
-3
 
 
Да хващаме багерите от Коматево и да бутаме целия кобтор на Лаута и без друго този клуб е измислен от някогашното БДЖ и не струва и 1 лев!
+1
 
 
САМО ЛОКО АЛЕЕЕЕЕ С ЦЯЛОТО СИ СЬРЦЕ АЗ ОБИчАМ ТЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕ ОООООООО АЛЕ АЛЕ АЛЕ ОООООООООО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: