ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 0:2 от Славия в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 28.04.2013Коментари (77)11674
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пловдив загуби с 0:2 визитата си на Славия в мач от 24-ия кръг на "А" група. Точни за "белите" бяха Виктор Генев (18) и Галин Иванов (52). Възпитаниците на Велислав Вуцов бяха по-добрия отбор на терена и заслужено се поздравиха с победата след края на срещата на стадион "Славия".

Виктор Генев изведе столичани напред в 18-ата минута. Защитникът засече с глава центриране от фаул на Здравко Лазаров и не остави шанс на стража на "черно-белите" Йордан Господинов.

Минути по-късно Диего Фераресо можеше да възстанови равенството, но ударът му мина покрай вратата.

В края на полувремето Локо направи принудителна смяна, след като Георги Мечечиев се контузи, а на негово място в игра се появи Четин Садула.

Втората част не започна добре за "черно-белите", които само след 7 минути игра допуснаха нов гол във своята врата. Точен за Славия бе Галин Иванов, който след самостоятелен пробив и плътен удар в долния десен ъгъл вкара за крайното 2:0.

В 81-ата минута рефера Вихрен Манев отмени гол на Локомотив. След едно центриране в наказателното поле Костадин Марков с глави прати топката във мрежата на Георги Петков, но съдията отмени гола заради засада.

Въпреки поражението днес "черно-белите" запазват 7-ма позиция с актив от 35 точки. Славия се изкачи на 8-мо място с 32 точки.

Славия - Локо 2:0
1:0 Генев (18)
2:0 Иванов (52)

Славия: Петков, Филипов, Генев, Златков, Атанасов, Янчев, Мацуй, Лазаров (60' П.Димитров) , Иванов, Ливраменто (80' Колев) , Василев (61' Янков)

Локо: Господинов, В.Георгиев, Котев, Кавдански, Марков, Мечечиев (42' Садула) , Д.Георгиев, Диего, Стефанов (46' Мирчев) , Тимонов, Абушев (70' Маламов)

Още по темата: общо новини по темата: 7
29.04.2013
28.04.2013
28.04.2013
27.04.2013
26.04.2013
24.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
жалка картинка наистина... не ви ли е срам ВЕЕЕ ръководството, тренери ПИШМАН собственици и ВИЕ ГОСПОДИН МАГАРЕШКИ... с това темпо любимият ми ЛОКОМОТИВ ще свърши под средата със сигурност... мисля че ВИЕ аптекарю се опитвате да ни потоnите максимално... как не вие е срам да се подигравате с феновете...
+13
 
 
Локомотивци, моето мнение е, че ако бяхте се исипали поне 1000 на тоя мач щяхте да го вземете. Потници, силни сте само по форумите!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Фенове, които защитават или просто "нямат против" гнусната тото-проституция на Коковци, Венци-Стефановци, Патковци, Титани и всякакви помияри в спорта за мен нямат нищо общо с идеалите и мечтите на един пловдивчанин ! НЕ, спортът НЕ е просто БИЗНЕС, Александров ! В Пловдив футболът е чест и достойнство да защитаваш цветовете на клуба си в победи и неволи! А на Лаута паразитът, който ни продава е един единствен - винаги платен, винаги щатен, винаги мазно-любезен към следващият президент и винаги безочлив ! На тема мача днес - Генов е доказано слаб тренер и послушник на Щатният Легендарен Паразит !
+17
 
 
прави са да ни се смеят,сега им се е паднало....и както гледам ще е за дълго.преди година имахме футболисти...сега са некадърници изгонени от всякъде.имахме тренъор с собствено мнение....сега да не се обижда стефан ама той и юноши не може да мотивира.имахме президент който милееше за отбора.да правеше бизнес но всичко ново на лаута е от него.сега имаме един аптекар който е обект на подиграфки от всякъде.преди година играехме финали след година ще играем за изпадане,заставам зад думите си.ако сме толкова морални и честни трябва да върнем златните медали поради причината която 100 души изгониха КОКО ДИНЕВ.ако е така и в света какво да направят тифозите на ювентус като години са уреждали срещи в серия А.най големите ни успехи бяха когато зума е горе на трибуната а не в съблекалнята,целия град знае що за измекяр е само някои хора не проумяха.да защитавам КОКО ДИНЕВ и имам доводи за това защото футбола е и бизнес няма как.играл съм я тази игра и за това го казвам.обичам силно ЛОКОМОТИВ но това не е моя отбор.това са шепа бездарници които разкарват фланелката.уважавам нашия градски съперник защото без тях,първенството е безмислено.желая им успех но, се нядявам да ги победим все пак.ЛОКОМОТИВ ЗАВИНАГИ
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+21
 
 
Поздравления за истинските ботевисти,победата срещу прекия ви конкурент за ЕКТ почти ви изпрати в ЛЕ! Да се надяваме,Левски да не направи дубъл щото в такъв случеи Берое ще ви заемат мястото което ви се полага най-много на вас!!! За всички гадни жАлтури,за които загубата ни от Славия по-важна,от победата ви над Литекс....жалко за вас 'фенове'. Дано следващия кръг ние срещу Левски и вие срещу ЦСКА земем максималното!!!САМО ЛОКО
+3
 
 
ейййй на маниш задната ножица да беше влезнала и дузпата на гаскойн щеше да има премия по 1 байк......
на 28.04.2013 г.
+4
 
 
Сега смятам , че ако БОТЕВ спре да играе , и загуби всички мачове до края на първенството , а Кюлюбю спечели всичките си мачове - Кюлюбю ще задмине БОТЕВ !!! Давай Чечо , малко остана ! :-)
на 28.04.2013 г.
+12
 
 
Колко стана разликата между Гранда и малцинството ? :-)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: